KraLiçe ile Saçmalamasyon Halleri

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
offf sacmalayin da isyan etmeyin kiz Cenabi hak gormuyo mu halimizi bende dokunsaniz aglicam aslinda ama napalim demek yasamak gerekiyo yasiycaz olgunlascaz bitterim sende kendine gel lutfen

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Bu ğün anladım beni sevmediğini
Sadece tanıdık ona yakın biriyim. . :gitme:

Sadece varlığına alıştıgın biriyim

kızgınım canım ama kendime laf anlatamadım şu inatcı gönlümeeee :bitter::bitter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Giiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttt ne olur nasıl olsa unuturum acılar bana kalsın dünya onun olsun :hihh:

OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
nazom jilet var bacım :D permatik :cokkomik:
aman nazom uyma bu çılgın gençliğe :cokkomik:
offf sacmalayin da isyan etmeyin kiz Cenabi hak gormuyo mu halimizi bende dokunsaniz aglicam aslinda ama napalim demek yasamak gerekiyo yasiycaz olgunlascaz bitterim sende kendine gel lutfen

aslım biz burda kafa dağıtma amaçlı yazıp eğleniyoz bunalımları burda geçiriyoz ki kendimize çevremize zarar olmasın hem Rabbime şükürler olsun yinede her zaman şükrederim ama burası geyik amaçlı zaten ciddi bişey değilki

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kralicem sakin yanlis anlama yine bi halt ettim ben kirdim dimi bu sanal alemde de bi pot kirdin mi duzelt duzeltebilirsen canim benim ben takilmaniza bisey demedim lanet olsun dedin ya bos yere lanet okuma melekler sana da diye dua ediyo cunku sana bisey olmasin diye dedim duzeltebildim mi kuzum anlatabildimmi kendimi

OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Aynen seviyorum kraliçem bu adamı -hmm:huhuu:
aynen rafettt number one :utan:
kralicem sakin yanlis anlama yine bi halt ettim ben kirdim dimi bu sanal alemde de bi pot kirdin mi duzelt duzeltebilirsen canim benim ben takilmaniza bisey demedim lanet olsun dedin ya bos yere lanet okuma melekler sana da diye dua ediyo cunku sana bisey olmasin diye dedim duzeltebildim mi kuzum anlatabildimmi kendimi
yok tatlım yanlış anlamadım ki
bak ilk sayfada bi video varya o şarkıdaki sözler dilime dolandı kurtulmaya çalışıorum bende yaaa :sinir:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
mardin kapısından atlayamadım lira larım döküldü toplayamadımmm

o yare mektup yazdım yollayamadımmm Elalem al giymiş ben karalıyımmm :teytey::teytey::beyazbayrak:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649

Bitanem benim sıkma tatlı canını -hmm
Hamişsin ya onların agresifligindesin :eek:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ay hamilelikten midir nedir bilemedim herseye agliyorum bu ara sanki herkes bana kiziyo dariliyo gibi geliyo
gecen acilde yatiyorum hemsire kolumu s1kinca oturdum agladim :mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar