aman nazom uyma bu çılgın gençliğenazom jilet var bacım permatik
offf sacmalayin da isyan etmeyin kiz Cenabi hak gormuyo mu halimizi bende dokunsaniz aglicam aslinda ama napalim demek yasamak gerekiyo yasiycaz olgunlascaz bitterim sende kendine gel lutfen
offf sacmalayin da isyan etmeyin kiz Cenabi hak gormuyo mu halimizi bende dokunsaniz aglicam aslinda ama napalim demek yasamak gerekiyo yasiycaz olgunlascaz bitterim sende kendine gel lutfen
aynen rafettt number oneAynen seviyorum kraliçem bu adamı -hmm
yok tatlım yanlış anlamadım kikralicem sakin yanlis anlama yine bi halt ettim ben kirdim dimi bu sanal alemde de bi pot kirdin mi duzelt duzeltebilirsen canim benim ben takilmaniza bisey demedim lanet olsun dedin ya bos yere lanet okuma melekler sana da diye dua ediyo cunku sana bisey olmasin diye dedim duzeltebildim mi kuzum anlatabildimmi kendimi
kralicem sakin yanlis anlama yine bi halt ettim ben kirdim dimi bu sanal alemde de bi pot kirdin mi duzelt duzeltebilirsen canim benim ben takilmaniza bisey demedim lanet olsun dedin ya bos yere lanet okuma melekler sana da diye dua ediyo cunku sana bisey olmasin diye dedim duzeltebildim mi kuzum anlatabildimmi kendimi
her gecenin bir sabahı vardır kızlar
güzel bir güne uyanmak dileğiyle:teselli::teselli: