"Kurban Bayramına Özel Et Yemekleri" yarışması yapalım mı hanımlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bende merak ediyorum LiLi ilk gelen tarif bayağı ağız sulandırıcı :1:

ecrinnn katılırsan çok sevinirim son katılım 20 Kasım'a kadar diyeyim ama kesin katılıcam bekle diyeni beklerim sorun olmaz:nk:

Katılan hanımlar gerçi biliyorsunuz ama yinede bilmeyenler için söyleyeyim kendinizi deşifre etmeyin olurmu kimlikler gizli kalsın sürpriz olsun :ajan:

katılırımm cnmmm:1: 20 sine kadar sa daha varmıs zaman kesin yaparım.. amaa kendinizi desifre etmeyin kısmını anlamadım.. :ajan::ajan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
katılırımm cnmmm:1: 20 sine kadar sa daha varmıs zaman kesin yaparım.. amaa kendinizi desifre etmeyin kısmını anlamadım.. :ajan::ajan:

Tamam canım bekliyorum

Yani yarışma süresince kimseye hangi tarifin size ait olduğunu söylemeyin en son kimin kazandığı belli olduğunda açıklıyoruz hangi tarifin kime ait olduğunu :panter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tamam canım bekliyorum

Yani yarışma süresince kimseye hangi tarifin size ait olduğunu söylemeyin en son kimin kazandığı belli olduğunda açıklıyoruz hangi tarifin kime ait olduğunu :panter:

hıı anladımmmm.. o zaman resimleri sana yollucaz sen eklicen dimi. formatı cözemedim henüz tabe:kahkaha::kahkaha: ayy cok marifetli oldugumdan da degil gerci maksat paylasım olsun eglence olsun.. ayy hadi bakalımm heyecan yaptım valla:1::1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
hıı anladımmmm.. o zaman resimleri sana yollucaz sen eklicen dimi. formatı cözemedim henüz tabe:kahkaha::kahkaha: ayy cok marifetli oldugumdan da degil gerci maksat paylasım olsun eglence olsun.. ayy hadi bakalımm heyecan yaptım valla:1::1:

Evet canım yemeğinizin fotoğrafını ve tarifini bana gönderiyorsunuz 1. sayfaya linkimi attım buraya da koyayım tariflerinizi bana ulaştırmak için tıklayın :findikim: valla iddialı değilim diyenden korkucan :D şimdiye kadar yemek yarışmalarına gönderilen her tarif 1.liği hakediyordu eminim bundan sonrakilerde öyle olacaktır sabırsızlıkla bekliyorum :durbun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet canım yemeğinizin fotoğrafını ve tarifini bana gönderiyorsunuz 1. sayfaya linkimi attım buraya da koyayım tariflerinizi bana ulaştırmak için tıklayın :findikim: valla iddialı değilim diyenden korkucan :D şimdiye kadar yemek yarışmalarına gönderilen her tarif 1.liği hakediyordu eminim bundan sonrakilerde öyle olacaktır sabırsızlıkla bekliyorum :durbun:

mutlaka öyledir cnm emek verilen hersey güzeldirr:panter::panter: herkese bol sans diyelim o zaman.. bakalım nasıl yemekler gönderilcekk merak ettim :1: :cikolata::cikolata:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
birşey soracam nk83 tek bir çeşit yemek tarifimi olacak, yani birkaç çeşit le yarışmaya katılabilirmiyiz

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Tek çeşit canım zorluk olmasın

Birde içinde kırmızı et olsun yeter onunla ne isterseniz yapabilirsiniz...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:incim: 3 kişi oldu hadi hanımlar yokmu katılmak isteyen :nk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Haydi hanımlar yarışma başlamadan yemeklerimizi pişirmek için mutfağa bildiğimiz lezzetleri birbirimizle hem paylaşalım hemde eğlenelim değilmi ama:nk:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Nk cım katılacaklara söz verdir sonradan vazgeçmek olmasın :hihi:

4 kişi kesinleşti LiLicim tarifler elimde canım bir oh çektim :hihi: enfes tarifler gelecek yine gözler bayram edecek :1: katılmak isteyenler de acele etsin "Çocuklarımıza Özel Menüler" yarışmasını kapattıktan sonra bu yarışmayı açmayı düşünüyorum :findikim:

Son katılım tarihi : 20 Kasım Pazar

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:1: 6 kişi olduuu katılım için son birkaç gün hanımlar :1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:1:Son katılım tarihi 20 Kasım katılmak isteyen hanımlar acele edin :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar