Lezzetli ve Görsel KÖFTE Tarifleri Oylamaya Acilmistir Hanimlar

LEZZETLI VE GÖRSEL KÖFTELERI OYLAYIN HANIMLAR

• Kullanılan toplam oy
    74
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Oylar birbirine çok yakın; ama Sebzeli Çanak Köfte alır gibi geliyor bana:dusun:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:teytey:ISTE BIR YARISMANIN DAHA SONUNA GELDIK:teytey:

:yandanyandan:dopdolu heycanli ve renkli gecti cekismeli ama cok güzeldi:yandanyandan:

birbirinden lezzetli ve görsel tatlarla migdemiz doymasada gözümüz gönlümüz doydu sanirim

:kupa:hepimiz birinciyiz ne mutlu bize:kupa:

:eek:-hmmyeni yemek yarismalarinda doptolu lezzetli ve görsel tariflerle bulusmak dilegiyle:eek:-hmm

:eek:sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz canlarim:eek:

Arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum ve yeni yarışmalarımızda görüşmek dileklerimle konuyu tebrik mesajları için açıyorum:hhhhhh:BU BÖLÜM İÇİN EKLENEN TÜM KÖFTE TARIFLERI SAHİPLERİNİ https://www.hanimefendi.com/kofte-kebaplar-denenmis-tatlar/ Denenmiş Lezzetler ve Tatlar BÖLÜMÜNE TARIFLERINIZIN YAPILIŞI İLE EKLEMELERİNİ RİCA EDİYORUM:hhhhhh:

OYLARINIZLA BELIRLEMIS OLDUGUNUZ
ILK ÜCÜ ACIKLAMAK
YINE COK ZEVKLI VE HEYCAN VERICI BENIM ICIN

KATILAN TÜM ARKADASLARIMA GEREK TARIFLERIYLE GEREK OYLARIYLA
TESEKKÜRÜ BIR BORC BILIYORUM
CÜNKÜ ILGI VE ALAKANIZ SAYESINDE GERCEKLESIYO BU YARISMALARIMIZ
BEN SADECE VESILE OLUYORUM NE MUTLU BANA

BIRINCI SECILEN HAMARATIMIZ SEVGILI GÜLLERDIYARI:kupa:
ELLERINE EMEGINE SAGLIK YENGOSUM PIRLANTAM
TARIFI SEBZELI CANAK KÖFTE
kfte2.jpg

IKINCIMIZ BENDENIZ INCITANEMTUANA
OYLARINIZ ICIN COK TSK EDIYRUM CANLARIM
TARIFIM MILFÖYLÜ NEZAKET KÖFTEM
milfylnezaketkftesi1.jpg

ÜCÜNCÜ HAMARAT ARKADASIMIZ SEVGILI DIVINITY:kupa:
ELLERINE EMEGINE SAGLIK
TARIFI ICI DISI ETLI ICLI KÖFTE

VE YARISMAMIZA LEZZETLI VE GÖRSEL TARIFLERIYLE RENK KATAN ARKADASLARIMIZ
SEVGILI CIKOLATA SOKAK KÖFTESI TARIFI ILE
sokakkftesi1.jpg

SEVGILI FINDIKKURDUMUZ IZMIR KÖFTESI TARIFI ILE
30ihuaa.jpg

VE FAVORIM OLAN SILADAYIM VE TARIFI TAVUK ETLI DALYAN KÖFTE ILE

SIZLERI COK SEVIYORUM
IYIKI VARSINIZ
YAPAN ELLERINIZ DERT GÖRMESIN CANLARIM

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Heyt beee-alkis
Bir yemek yarışmamız daha çok ama çok güzel bir şekilde sonuçlandı demek.
Tüm arkadaşlarımı cani gönülden tebrik ediyorum.
Gerçekten yemeklerin tadına bakamasakta,çok güzel görsel bir şölen oluyoru bizlere..
Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.Tüm desteklerini bizlerden esirgemeyen canım arkadaşlarım her birinize çok büyük teşekkürler ediyorum:hhhhhh:
-alkis
-alkis -alkis
-alkis -alkis -alkis

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
görsel lliğiyle eminim lezzetleride süper olan bir yarışmamız daha bitti ellerinize emeklerinize sağlık canımcımlarım
gülüm diyarım tebrik ederim birtanem tarifin favorilerimin arasındaydı tebrikler canımın içi:kupa::kupa::kupa::kupa::kupa::kupa:
incimtanem senide tebrik ediyorum canısı milföylü nezaket köften bir harikaydı denedim ama resimleyemedim misafirleim vardı ve anında yendi ve bitti resimliyemedim bile ama şukadarını söyleyim bayıldılar bende göstermiştim sitemizde bir arkadaşımız yaptı ama henüz kim olduğunu bilmiyorum diye açıklandığında yerimizede tebrik et demişlerdi üzerimde kalmasın canısı yani misafirleriminde favorisiydin balım tebrik ederim seni:kupa::kupa::kupa::kupa:
divinty arkadaşım canım benim seni de tebrik ediyorum senin tarifinde süperdi üçüncülüğün hayırlı olsun birtanem tebrikler:kupa::kupa::kupa:

diğer katılan arkadaşlarım sizleride tebrik ediyorum gerçekt4ende hepside birbirinden güzel lezzetlerdi ellerinize ellerime sağlık canımcımlarımmmm:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Güller diyarım tebrik ederim ablam,yine her amanki gibi tüm marifetlerini döktürmüşsün:kupa:-hmm

İncim oyum sanaydı,muhteşem bi görüntüsü vardı tarifinin,ellerine sağlık bitanem:sarilma:

Divinityim içli köftede yapılması zor olan tariflerde biri canım ellerine sağlık:sarilma:

tüm katılan arkadaşlar ellerinize ,emeklerinize sağlık,hpiniz bizlere harika bir göz ziyafeti yaşattınız,çok teşekkürler-alkis-alkis-alkis-alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar