Logomuz nasıl ?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yeni legomuzu bende sabırsızlıkla bekliyorum Admin bey Nk cığımın eklediği resimde güzel ama sadece gül kurusu pembesi zaten önceki legomuzda da ağırlıklı yine gülkurusu pembesi olsun ama ağırlık o renge uygun başka bir renk olsun bilmiyorum bu benim düşüncem sizler düşünrsünüz bilmiyorum arkadaşlar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Yeni legomuzu bende sabırsızlıkla bekliyorum Admin bey Nk cığımın eklediği resimde güzel ama sadece gül kurusu pembesi zaten önceki legomuzda da ağırlıklı yine gülkurusu pembesi olsun ama ağırlık o renge uygun başka bir renk olsun bilmiyorum bu benim düşüncem sizler düşünrsünüz bilmiyorum arkadaşlar

Bunun gibimi?

attachment.php

Ekli dosyalar

• girl_with_dove-wide.jpg
    girl_with_dove-wide.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 77

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Benim eklediklerimi renk bakımından değerlendiriyorsunuz dimi bunlar masaüstü resmiydi çünkü Admin'in tasarımına renkli olsun demiştik nasıl bir renk olsuna alternatif olsun didim :huhuu:

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Arkadaşlar zaten eklenen diğer resimleri kullanmamız imkansız. Resmin orjinali bizde olmalı ki, istediğimiz yere istediğimiz boyutta ekleyebilelim. Ancak renklerden esinlenebiliriz tabii. Logo zaten siteye özel çizim olur.

Arkadaş logo'da değişiklikler yapmaya devam edecek, olmazsa orjinallerini bana gönderecek ben renkleri bol bol dener, buraya eklerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar