Rose angel bi kozmetikçi dükkanı açılır canım bunarla
Güle güle kullan
Panterim sen de bakımlı hatunsun güle güle kullan bitanem
Kızlar inanmıyorum size ya bi insanın bu kadar makyaj malzemesi olurmu Kız yüzünüz genç yaşta buruş buruş olacak bunlara ciltmi dayanır az boyanın ama hepsiçok hoş gerçekten begendim panter ve roseangel:eller::eller::eller:
ben market zann etdim ya
arkadaşlar çok güzellerbunlar ayrıca çokta düzenli,rose angel makyaj malzemelerine bayıldım benim de çok fazla malzemem var okadar çok seviyorum ki onları kullanmaya kıyamıyorum üstelik seninkilerde çok düzenliler kutuların çok şıkk
ekledımmı bılmıyorum ama ewde
dolabımı duzenledım
rujlarım
kapatıcılarım
fondo we pudralarım
eyeliner we diplinerlarım
allıklarım
fırcalarım
rimellerim
yaglarım
kalemlerim
farlarım
numuneler
yüz icin kremlerim
makyaj temizliyicilerim
el we wucut
şampuanlarım
el we ayak zımbırtılarım
oje kurutucu we agrı azaltıcı sprey
diş bakımı
Bunlarda benim hazinem....Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkür ederim arişim
bi süre almıycam
tabii sözümü ne kadar tutarım bilmiyorum:findik:
O sözü bende tutuyorum sürekli merak etme
roseangel cok guzeller:fisfis:
Teşekkür ederim canım seninkilerde çok güzel , gzel günlerde sür sürüştür...
roseangel cok guzeller:fisfis:
Canım harika Makyaj dolabın nasıl merak ettim. bende Ikea'dan küçük bir düzenleyici almak istiyorum aslında :dertli:
tşk ederim bebegim fırcalar ınnowamı:dertli:
dayanamıyorum canım ne yapayım sewiyorum almayı
Pantercim üzülme canım yanlız değilsin bende aynıyım gözüm doymuyor makyaj malzemesine :fisfis: