Geçmiş olsun canım olsun iyi oldaBugün okuyamadım baş ağrım vardı. Yazamadım da. Hakkınızı helal edin.
Geçmiş olsun canım olsun iyi oldaBugün okuyamadım baş ağrım vardı. Yazamadım da. Hakkınızı helal edin.
Allah razı olsun canım ❤ yarından itibaren devam edexeğim inşallah ben okumalara. Sen devam ediyor musun?Geçmiş olsun canım olsun iyi olda
Dünün kini okumadım beraber ilerleriz diye zaten benimde boynum ağrıyor mola iyi olduAllah razı olsun canım ❤ yarından itibaren devam edexeğim inşallah ben okumalara. Sen devam ediyor musun?
Bende sessiz sessiz devam ediyorum mmmAllah razı olsun canım ❤ yarından itibaren devam edexeğim inşallah ben okumalara. Sen devam ediyor musun?
Dünün kini okumadım beraber ilerleriz diye zaten benimde boynum ağrıyor mola iyi oldu
Başlayalım yarına inşallahBende sessiz sessiz devam ediyorum mmm
İlaçlar başımı döndürüyordu yazamadım okuyamadığımı atlamışım kusura bakmayın. Yarından itibaren devam edelim inşallah.@Portakal Sulu Ördek okumaya devam edecekmiyiz?
Tam da bunu okuyordum17 şubat pazar
Maide suresi (120 ayet )
Olsun canım bende okuyamadım vardır bunda da bir hayırİlaçlar başımı döndürüyordu yazamadım okuyamadığımı atlamışım kusura bakmayın. Yarından itibaren devam edelim inşallah.
Yaa o zaman ben de bunu okuyayım bugün yarın Enam suresine başlayalımTam da bunu okuyordum
İnşallahOlsun canım bende okuyamadım vardır bunda da bir hayır
Bir haftaya alışırsın ilaca
Yarısına geldim ben. Hadi oku sende o zaman beraber ilerleyelimYaa o zaman ben de bunu okuyayım bugün yarın Enam suresine başlayalım
Ben de feyzulfurkan dan okuyorum dediğin gibi kaldığın yerden devam etmesi çok iyi.Dün diyanetin uygulamasından devam edeyim dedim, tefsir kısmı çok daha kapsamlı çok güzel ama feyzulfurkan da ki gibi kaldığın yerden açılmıyor o uygulama . Bu kısım hoşuma gitmedi , nerde kaldım diye sürekli aklımda tutmam zor olur .