Melegimin cicileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
evet kuzum bende oyle tuttum kendimi cok alip ta giydiremedikten sonra kiymeti yok cok cabuk buyuyolarmis hemen hemen her 3 aya bir kiyafet alcaksiniz diyolar en iyisi sabirla beklemek :utan:

evet canim 1-0 ondesiniz

benim kaynana karı ya ölürse diye almayın diyor işin o yüzüne hiç bakmadı açıkçası. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.

Yaşasın 1-0 önde olmak çok güzel bir duygu:utan:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
benim kaynana karı ya ölürse diye almayın diyor işin o yüzüne hiç bakmadı açıkçası. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.

Yaşasın 1-0 önde olmak çok güzel bir duygu:utan:

yahu senin ne somagizli bir kaynanan var kuzum ya Allah korusun boyle cumle kurulur mu hayret birsey ya buyuk muyuk ama haketti -kizgin

diger adaylardan daha ses yok kuzum sen icini ferah tut

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
yahu senin ne somagizli bir kaynanan var kuzum ya Allah korusun boyle cumle kurulur mu hayret birsey ya buyuk muyuk ama haketti -kizgin

diger adaylardan daha ses yok kuzum sen icini ferah tut

onun için yapacak bişey yok dik kafalı böyle gelmiş böyle gider ama gidişatı hiç iyi değil Allah hak getire.
:evet::evet::evet::evet: içim ferah canım.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
ooouuu yirim yir ben onlarııı -hmm

Aslıcıgım bitaneciğim canımsın yaa rabbim bebişin cicişlerini sağlıklı mutlu huzurlu günlerde giymeyi nasip etsin bitanemm

Hepsi çok güzeller :evet:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ay ama ben sizi yerim yaaaaaa Aslım nekadar şirin kıyafetler böyle kız çocuklarının cicişleri çok şeker oluyor:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:Kimbilir prensesine nasıl yakışcak Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin canım benim

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ay ama ben sizi yerim yaaaaaa Aslım nekadar şirin kıyafetler böyle kız çocuklarının cicişleri çok şeker oluyor:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:Kimbilir prensesine nasıl yakışcak Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin canım benim

zorla begendirttim dimi sila ablam :cokkomik:

saka bir yana Allah razi olsun ablacim amiiiinnn insallah:utan:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ne zorlası kız görmemişdim ben senin konun görseydim çokdan atlamıştım şimdi olduğu gibi:tskler::tskler::tskler:
Aslım bak benim yiğenime ördüğüm bir etek vardı annen eğer örgüden anlıyorsa yapsın çok şirin duruyor kız çocuklarında bu etek
https://www.hanimefendi.com/kendi-el-emeklerimiz/20958-yegenimin-bebegine-yaptigim-etek.html
saka yaptim sila ablam zaten biliyorum gormedigini
bu arada ne sevimli bir etektir o oyle masallah sila ablam on parmaginda on marifet :utan:

benim annem bilir bilmez mi kiz meslek lisesi mezunu anacim benim cok severim kendisini ama ne hikmetse hiiiic sevmez orguydu dikisti nakisti becerebilirsem ip de bululrsam burda kendim deneyeyim bakim olcak mi :dusun:
Maşallah aslı cım şimdiden güle güle giydir hepsini..sağlıklı günlerde..:utan:

Allah razi olsun canim benim cok sagol:utan:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Aslımmm harika sağlıkla giymeyi Rabbim nasip etsin ..çok ciciler kıskandım yavvvvvv...

canim benim Allah razi olsun amin insallah :utan:
kiskanma kiz senin iki tane kizin var sende giydirmissindir boyle minik minik seyleri hem o kadar kiskandiysan kuzucum 3. yu tavsiye ediyorum sana :cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Aslıcım Allah nazardan saklasın güle güle kullanmayı nasip etsin hepsi birbirinden şirin birbirinden güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar