Merhaba kizlar ben Nara

OP
Nara

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
cok sukur hamdolsun muslumanim adim CINARE bana herkes nara der.bakude dodum buyudum 7 aylik evliyim evlendikden sonra kocamla pitere tasindik coksukur mutlubir evliliyim var.kocamburda buyuk bir restoranda hesap isinde calisiyorturklerle caliciyorpatronuturk yani cok iyi yemek yaparim kendim oyretmenim ama evlendikden sonra calismiyorum.bir eksiyim cocukdur.cocuyumu 3gun once kaybetdim dusuk yapdim cok acicekdim cok kocam olmasa hec bilmiyorum ne yapardim burdahickimsemiz yok acida tatlida brbirimize sarilibhayata goyusgeliyoruz:gitme:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğiniz için üzüldüm iyi hissetmenizi sağlayacak bir kelime bulamıyorum Allah sabır versin...

OP
Nara

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
cok tesekkur ederim .allah gonlunuze gore versin.ben hic anlamadim 3hafalikdi ben hamile oldugumu bilmiyordum bende adet gecikmesi var olduguicinadetim gecikdisandimki yine gecikmedi.sonra test aldim baktim pozitif doktora gitdim 3 haftalik hamilesin dedidoktor.eve geldim 2gun gecdi karnimda ari oldu sonra ari belime burdu hemen esimiaradim doktora giderken yolda acilisoldu dokdor bakdiginda dusmusdu.yani boyle bu bebeyi cok isdiyordum ama nasib deyilmis ne yapalim allahim sabir versin hicbir aileye osdermesin amin

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
Gençsiniz inşallah en hayırlı olacak zamanda tekrar güzel haberler alırsınız herşey kısmetle...

OP
Nara

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
neden canim bu kadar guzel yureyi olan kizin kendisi de guzeldi bence. neden erkek arkadasin yok?cok ireli gitdimse ozur dilerim cavab vermek zorunda deyilsin:sinirli:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
neden canim bu kadar guzel yureyi olan kizin kendisi de guzeldi bence. neden erkek arkadasin yok?cok ireli gitdimse ozur dilerim cavab vermek zorunda deyilsin:sinirli:

Teşekkürler o sizin güzel görüşünüz o konularda biraz seçiciyim gönlümü kazanmak pekte kolay değildir diyeyim bu da yeterli sanırım (gönlünü sevem nk :kendikendineyinelafçarpannksmilisi: :ko)

Sondaki kızgın ifade neden? (Merak ettim :D)

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hoşbuyurdunuz Nara...
Uzaklarda sevinç de zor yaşanır acı da. Allah kolaylık versin.
Umarım tez zamanda yaranız kabuk bağlar yeni nefeslere yelken açarsınız.
Emin olun bu sitede güzel zaman geçireceğinizden...

OP
Nara

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
ya ilk kez bukadar guluyorum siteye sizlere bayildim ya acilarimi unutmam mumkun deyil ama yinede burda cok mutluyum iyiki varsiniz kizlar

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Aramiza hosgeldin Nara :lilav:
Umarim en kisa zamanda bebek sahibi olursun:bebecik

OP
Nara

Nara

Daimi Üye
Tepki
491
hos bulduk canim kardeslerim heri guzel dualariniza gore minetdarim allahim sizleri canim arkadaslarimi bana cok gormesin amin:istebu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar