Byn.Psikolog
Aktif Üye
hosbulduk. evet keyifli zamanlar gecirmeye basladim bileee ama yeni konu nasil acilir ve sizlere nasil faydali olurum henuz beceremedim.:uzgun:
sekerpare, kader,maren ve sahmaran hepinize tesekkur ederim araniza iyiki geldimmm
aramiza hosgeldiniz:sevindirikasli:
takildigini konularda bizlere bildirirseniz yardimci oluruz Allahin izniyle...
Psikoloji bolumundeki konuya yazmissin canim okudum.Senin fikirlerini ve acacagin konulari takip edicem ins.
Adim Ayla. Meslegim Psikolog. Evli degilim. yasim 28. Muglaliyim.
Aslinda konu acmak yerine sorunlari olanlara yardimci olmak daha kolay. cunku o kadar cok onemli meseleler varki hele gunumuzde. o yuzden her ne soru ve sorun yadaaa dogru bildiginizi dusundugunuz uygulamalari cek etmek isteyen varsa elimden geldigince yardima hazirim.
İnceliğiniz için teşekkürler
Mesleğinizi yapmıyorsunuz herhalde şu an?
Benim çok şükür bi sorum ya da sorunum yok ama nickinizden belli olduğu üzere sorunu olan arkadaşlar sizinle iletişime geçecektir..
AÇtığın topiği gördüm çok yararlı olacaktır eminim
bide yeni evleneceklerin stresi ile ilgili topik açarsan müdavimin olurum :nazo::nazo:
hosbulduk. evet keyifli zamanlar gecirmeye basladim bileee ama yeni konu nasil acilir ve sizlere nasil faydali olurum henuz beceremedim.:uzgun:
Canım öncelikle aramızda görmek ve kalıcı paylaşımlarda bulunmak dileklerimle.
Sitemiz sadece bayanlara yönelik olduğundan her türlü konu ve içeriğe sahibiz,kurallar çerçevesinde de her türlü konu açmak serbest..
Eğer sizde sitemiz hakkında bilgi almak ve neyin nasıl yapıldığını anlamak isterseniz...
Hanımefendi Site Kullanım ve Kurallarımız bu bölümümüzde açılan her başlığı ayrı ayrı incelemenizde yarar var diye düşünüyorum.
Şayet takıldığınız bir nokta olursa bizler yani yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya hazırız.
Sevgiler.
merhabalar ben izmirden araniz katildim. sanirim sanal dostluklara ihtiyacim var.