Merhabalar hanimlar

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
hosbulduk. evet keyifli zamanlar gecirmeye basladim bileee ama yeni konu nasil acilir ve sizlere nasil faydali olurum henuz beceremedim.:uzgun:

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Psikoloji bolumundeki konuya yazmissin canim okudum.Senin fikirlerini ve acacagin konulari takip edicem ins.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aramiza hosgeldiniz:sevindirikasli:
takildigini konularda bizlere bildirirseniz yardimci oluruz Allahin izniyle...

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
Aslinda konu acmak yerine sorunlari olanlara yardimci olmak daha kolay. cunku o kadar cok onemli meseleler varki hele gunumuzde. o yuzden her ne soru ve sorun yadaaa dogru bildiginizi dusundugunuz uygulamalari cek etmek isteyen varsa elimden geldigince yardima hazirim. :panter:

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
Aslinda konu acmak yerine sorunlari olanlara yardimci olmak daha kolay. cunku o kadar cok onemli meseleler varki hele gunumuzde. o yuzden her ne soru ve sorun yadaaa dogru bildiginizi dusundugunuz uygulamalari cek etmek isteyen varsa elimden geldigince yardima hazirim. :panter:
Psikoloji bolumundeki konuya yazmissin canim okudum.Senin fikirlerini ve acacagin konulari takip edicem ins.

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Adim Ayla. Meslegim Psikolog. Evli degilim. yasim 28. Muglaliyim.

Ayla hanımmmmmmmmmm Hoşgeldinnnnnn :sevindirikasli:

iyiki geldinnnn,Muğlalıymışsınnn bende bodrumdan katılyorumm :sirin:
busiteye gireli 1 ay oldu ve ben coştum durdurabilene aşk olsun o kadar işim varki buraya bakmadan işimi yapamıyorum :kahkaha:

sanada güzel keyifli zamanlar geçirmeni diliyorum.

Psilologa ihtiyacım olabilir :kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
AÇtığın topiği gördüm çok yararlı olacaktır eminim

bide yeni evleneceklerin stresi ile ilgili topik açarsan müdavimin olurum :nazo::nazo:

Kaderr

Üye
Tepki
80

İnceliğiniz için teşekkürler :panter:
Mesleğinizi yapmıyorsunuz herhalde şu an?
Benim çok şükür bi sorum ya da sorunum yok ama nickinizden belli olduğu üzere sorunu olan arkadaşlar sizinle iletişime geçecektir..

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
İnceliğiniz için teşekkürler :panter:
Mesleğinizi yapmıyorsunuz herhalde şu an?
Benim çok şükür bi sorum ya da sorunum yok ama nickinizden belli olduğu üzere sorunu olan arkadaşlar sizinle iletişime geçecektir..

hayir meslegimi yapiyorum. ozel bir egitim kurumundayim

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
AÇtığın topiği gördüm çok yararlı olacaktır eminim

bide yeni evleneceklerin stresi ile ilgili topik açarsan müdavimin olurum :nazo::nazo:

tamam ama belki benim fikirlerim hosuna gitmeyebilir. cunku bizde bir laf var falci ve psikolog insana duymak istedigi seyleri soyler diye..ama ben o gruba girmiyorum daha realistim o yuzden bastan anlasalim:sinirli:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
hosbulduk. evet keyifli zamanlar gecirmeye basladim bileee ama yeni konu nasil acilir ve sizlere nasil faydali olurum henuz beceremedim.:uzgun:

Canım öncelikle aramızda görmek ve kalıcı paylaşımlarda bulunmak dileklerimle.
Sitemiz sadece bayanlara yönelik olduğundan her türlü konu ve içeriğe sahibiz,kurallar çerçevesinde de her türlü konu açmak serbest..
Eğer sizde sitemiz hakkında bilgi almak ve neyin nasıl yapıldığını anlamak isterseniz...
Hanımefendi Site Kullanım ve Kurallarımız bu bölümümüzde açılan her başlığı ayrı ayrı incelemenizde yarar var diye düşünüyorum.
Şayet takıldığınız bir nokta olursa bizler yani yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya hazırız.
Sevgiler.

OP
Byn.Psikolog

Byn.Psikolog

Aktif Üye
Tepki
100
Canım öncelikle aramızda görmek ve kalıcı paylaşımlarda bulunmak dileklerimle.
Sitemiz sadece bayanlara yönelik olduğundan her türlü konu ve içeriğe sahibiz,kurallar çerçevesinde de her türlü konu açmak serbest..
Eğer sizde sitemiz hakkında bilgi almak ve neyin nasıl yapıldığını anlamak isterseniz...
Hanımefendi Site Kullanım ve Kurallarımız bu bölümümüzde açılan her başlığı ayrı ayrı incelemenizde yarar var diye düşünüyorum.
Şayet takıldığınız bir nokta olursa bizler yani yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya hazırız.
Sevgiler.

cok tesekkur edrim profil sayfasinda donup durdugum icinmis tum sorunlarim:-( bagzi seyleri ogrendim sayilir ama bildiklerimiz bilmemiz gerekenlerin hepsi degil:)

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
merhabalar ben izmirden araniz katildim. sanirim sanal dostluklara ihtiyacim var. :)

hosgeldiniz3.gif

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar