maviboncuk
Daimi Üye
döneriz canım sne isteee:elis:
amin canım inşallah nişanlında sınavlarında başarılı olur
oleyyyyy
teşekkür ederim canısı amin inşallah
sen iste yeterr
ay derslerin isimleri bile zor balım yaa napcam ben seneye:böö:
bende dayanamadım daha fazla gerçi pek bişeyde yapmadım ama benim çarşambaya başlıyo
bu arada bşey sorucam o malum sitedeki hesabında senin gerçek resimlerin filan var mı
çok fena kaza yaptık bugün kızlar
şuan sizlere yazamıyor olabilirdim ve araba haşat oldu bizim burnumuz bile kanamadı
sınav sonrası bir arkadaş eve bırakacaktı çarşıda yağmur nedeniyle bir arada kaydı diğerleri durdu bizx aniden durunca çarptık ve hiçbirimizde bişey yok tabi ifade alındı hastaneye gittik bakıldı ve inanamıyorum yaşamadığıma ölüm ne kadar yakın
hayatımda hiç kaza yaşamadım bu çok fena oldu ve ben ölebilirdim çok kolay bitebilirdi bu hayat
herşey nasıl boşmuş çalıştığım sınavlar bile
Allah'ım binlerce şükürler olsun sana Rabbim
çok fena kaza yaptık bugün kızlar
şuan sizlere yazamıyor olabilirdim ve araba haşat oldu bizim burnumuz bile kanamadı
sınav sonrası bir arkadaş eve bırakacaktı çarşıda yağmur nedeniyle bir arada kaydı diğerleri durdu bizx aniden durunca çarptık ve hiçbirimizde bişey yok tabi ifade alındı hastaneye gittik bakıldı ve inanamıyorum yaşamadığıma ölüm ne kadar yakın
hayatımda hiç kaza yaşamadım bu çok fena oldu ve ben ölebilirdim çok kolay bitebilirdi bu hayat
herşey nasıl boşmuş çalıştığım sınavlar bile
Allah'ım binlerce şükürler olsun sana Rabbim