Metis Cafe

H

Hera

Misafir
Maviboncuk hoşgeldin

Ishenur benim içinde sıkıcı heleki ben hafta sonu ise Yaz günü asla evde olmak istemiyorum Çeşmede denizde yada foçada olmak istiyorum lakin seçim nedeni ve kayınbiraderimin işi vardı falan filan eve kapandık zor duruyorum önümüzde ki haftalarda kimse tutamaz beni kocişim de sağolsun deinize götürür:huhuu:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Maviboncuk hoşgeldin

Ishenur benim içinde sıkıcı heleki ben hafta sonu ise Yaz günü asla evde olmak istemiyorum Çeşmede denizde yada foçada olmak istiyorum lakin seçim nedeni ve kayınbiraderimin işi vardı falan filan eve kapandık zor duruyorum önümüzde ki haftalarda kimse tutamaz beni kocişim de sağolsun deinize götürür:huhuu:
oo deniz hae süpermiş heracım çocuk yok galiba sendee:hihi:

H

Hera

Misafir
oo deniz hae süpermiş heracım çocuk yok galiba sendee:hihi:

Yok ben çocuk yapmıyorum tatlım çok hareketliyim çok seviyorum gezmeği hiper aktifim hemencik sıkılırım herşeyden Denize aşığım hep yaz olsun isterim falan filan böle oluncada olmuyo tabi :hihi: çocuk olayı :1: Yakın gelecekteki Planlarımızda yoookkkk :huhuu:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Yok ben çocuk yapmıyorum tatlım çok hareketliyim çok seviyorum gezmeği hiper aktifim hemencik sıkılırım herşeyden Denize aşığım hep yaz olsun isterim falan filan böle oluncada olmuyo tabi :hihi: çocuk olayı :1: Yakın gelecekteki Planlarımızda yoookkkk :huhuu:
hehee benim düşüncelerimde we karakterimdesin desenee çocuk yok dert yok tasa yokk sen we kocan gez eğlen bşka bişey yok ohh beee:1::hihi:

H

Hera

Misafir
:1: Aynen öyle Ishenurcum gez toz kocişle kocişine zaman ayır oda bana aynı şekilde :sirin: çocuk olacaksa planlar değişir hayat değişir o yüzden rahatız böyle kocişimle

H

Hera

Misafir
Ben boncuk ve sen arkadaşım ama gündüzden beridir yazıyorum tek kelime eden yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar