Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
kızlar kazadan sonra gittiğimiz hasteden eve belge geldi annem kapıda görmüş babama verdi üstünde hastanenin adı yazıyo babam tam açıyoduki elinden çektim aldım
arkadaşla hastaneye sivilce için gittik onun için bu belgeyi imzalamak gerekiyormuş ama
biz almıcaz böbreklere zararlıymış falan dedim nasıl kıvırdım bende bilmiyorum hemen okur gibi yaptım yırtıp attım ya babamın haberi olsaydı anlasaydı ne dicektim ucuz atlattım kızlar inşallah bi daha bi belge gönderilmez :acep:
buda bi hafta içinde şu belgeleri getirin diye uyarı amaçla gönderilmiş zaten belgeler verildi hastaneye ama dün mahvoldum valla atlatana kadar
akşam arkadaşımda kaldım o yüzden nete giremedim :lilav:
nasılsınız bakalım

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
keşke başka adres verseymişsin canım benim neyseki atlatmışsın ama artık gelmez bence stres yapma
bende iyim tatlım bu arada çok iyi kıvırmışın :cee

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
valla ucuz atlattım kızlar o an düşünemedim kedi adresimizi verdim ama tam zarf babamın elindeyken alabilmem mucizeydi :panter:
inşallah bi daha gelmez.
siteye gelince buraya uğramayı unutmayın laflarız:sirin:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Metis'cim öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun diyorum;O belgede birdaha gelmez merak etme.Sınavların nasıl gidiyor işallah iyi gidiyordur sana başarılar diliyorum.:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar