M
madesam
Misafir
öğretmenin kaç ay tatil yaptığını bilmeyen ve 3 ay tatil yapıyorlar diyen milli eğitim bakanı(!)nı kınıyorum....
Bu arada ek ders ücretlerini de kaldırsınlar da o zaman ne olacak bakalım???
Ben öğretmenlerin kaç tercih yaptığını bile bilmeyen eski bakanı da, doğru düzgün bir açıklama yapmayan ve sonrasında atanamayan tüm öğretmenlerin ahını alan yeni bakanı da kınıyorum!!! Bu işten anlayan birini getirmezler ki zaten işin başına!!! Bu arada ek ders ücretlerini de kaldırsınlar da o zaman ne olacak bakalım???
Çok haklısın madesam kızım öğretmen dün dinlerken gülmekten öldük 3 ay tatilmiş.Seminere o gidiyor sanırım sizlerin yerine.canım bizde tatil 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter. mesela okullaar bu sene 8 haziranda kapanacak ama bu bizi bağlamıyor biz üç hafta daha gidiyoruz okula. okullar 19 eylülde açılsada 9 eylülde açılsada hiç farketmez 1 eylülde gideriz okula.. bu sene bayram tatili geldi de geç başladık. ama bakan diye başımıza getirilen adamın bundan haberi yok YUH demek istiyorum ya gelen gideni aratıyormuş gerçekten
Evet malesef ki öyle bir durum var Ek ders ücretleri kaldırılınca öğretmenlere kuş kadar bir maaş kalıyor. Ve Madesam sana sonuna kadar katılıyorum emeklilik konusunda. Yaşı gelen tüm devlet memurlarını emekli etseler de yeni ve dinamik nesil iş başı yapabilse artık. Kök salmış dinazorlar yüzünden biz hâlâ bekleyenleri oynuyoruz malesef
Çok haklısın madesam kızım öğretmen dün dinlerken gülmekten öldük 3 ay tatilmiş.Seminere o gidiyor sanırım sizlerin yerine.
sonra da atanamayan bilmem kaç bin öğretmen var diyolar olur tabi bi atadıkları ölünce ayrılıyor meslekten ya tövbe tövbeee
valla arkadaşlar, benim tanıdığım 50 yaş üstü öğretmenlerin hiçbiri bayıla bayıla devam etmiyor.. ama bir düşünün, birçok insan çocuk okutuyor yahut evlendirmeye çalışıyor.. bunu emekli maaşıyla yapamayacaklarını da çok iyi biliyoruz.. ha, bir problem varsa en tepeden başlanarak çözüme ulaştırılmalı.. ayrıca hiç kimse kusura bakmasın ama öğretmenlik kadar tatili bol bir meslek yok.. seminer diyorsunuz allah aşkına kaç kişi hazırlık yapıp gidiyor konuyla ilgili
farklı meslek gruplarında 2 hafta izin için millet birbirini kolluyor.. ha, elbette öğretmenlerin de işleri hiç kolay değil (eğitimci bir anne-babanın kızı olarak söylüyorum) ama bir semineri de bu kadar abartmayalım yahu
valla arkadaşlar, benim tanıdığım 50 yaş üstü öğretmenlerin hiçbiri bayıla bayıla devam etmiyor.. ama bir düşünün, birçok insan çocuk okutuyor yahut evlendirmeye çalışıyor.. bunu emekli maaşıyla yapamayacaklarını da çok iyi biliyoruz.. ha, bir problem varsa en tepeden başlanarak çözüme ulaştırılmalı.. ayrıca hiç kimse kusura bakmasın ama öğretmenlik kadar tatili bol bir meslek yok.. seminer diyorsunuz allah aşkına kaç kişi hazırlık yapıp gidiyor konuyla ilgili
farklı meslek gruplarında 2 hafta izin için millet birbirini kolluyor.. ha, elbette öğretmenlerin de işleri hiç kolay değil (eğitimci bir anne-babanın kızı olarak söylüyorum) ama bir semineri de bu kadar abartmayalım yahu
Sanırım hangi tarafından tutsak elimizde kalacak bir konu bu Herkesin kendine göre haklı sebepleri var ama özür grubu şubat atamaları pat diye kaldırılıyorsa,1 eylülde adaylığı kalkan öğretmen bir gün önce ki özür grubu atamasına yetişemiyorsa ve bu konuyla ilgili tepkilere cevap dahi verilmiyorsa,en iyiler,en başarılılar öğretmen olmalı diyen bir bakan,neye göre kime göre,hangi geçerli sınavla öğretmen olunuyor bunu görmüyorsa...
Hele hele eğitim kurumlarında ki öğretmen ve öğrencilerin muhabbetlerine kulak kabarttığınızda eğitimle,gelişimle,öğrenmekle ilgili bir tek sözcük duyamıyorsanız bu ülkede toptan değişmesi gereken bir zihniyet var demektir.Yalnızca bir bakanın değişmesiyle olacak iş gibim gelmiyor bu bana
Evet bir emekli maasşı ile hayat zor olabilir; onlar çocuklarını evlendirmek istiyor da olabilirler. Ancak; şu da bir gerçek ki biz de artık hayatımızı kurmak ve evlenip aile olmak istiyoruz. Onlar bir emekli maaşı ile zorlanabilirler. biz onu da bulamıyoruz. Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım.
bu konuyla ilgili tepkilere cevap dahi verilmiyorsa,en iyiler,en başarılılar öğretmen olmalı diyen bir bakan,neye göre kime göre,hangi geçerli sınavla öğretmen olunuyor bunu görmüyorsa...