office
Daimi Üye
Ben bir kaç seneden değil, 60 yaşına gelip de hâlâ ders anlatmaya çalışan öğretmenlerden bahsediyorum. Ve de son bir kaç yılda öğretmen alımlarını bu kadar azaltan yetkililerden. En başarılılar alınacaksa öğretmenliğe nerde bu adalet? Çok komik puanlarla göreve başlarken bazıları neden 90a yakın puanla açıkta kalıyor gerçekten hak edenler?
olaya çok farklı yerlerden bakıyoruz anlaşılan adalet sadece sizin için değil, o 60 yaşına gelmiş ve halen çalışmak zorunda kalan öğretmen için de yok!
ve evet, haketmediği halde öğretmenlik yap(amay)an kum gibi insan var.. sistem yanlış evet, ama baştan itibaren yanlış..
ayrıca ben başarılı derken derslerde mükemmel başarı gösterenleri kastetmiyorum.. yeteri kadar psikolojik yeterlilik testlerinden geçmiş, komplekslerini belli bir ölçüye kadar (en azından) bastırmayı başarmış kişilerden bahsediyorum.. her sinirlendiğinde, evde eşiyle kavga ettiğinde, minicik çocuğun kafasına patlatıp "aa siz sanki hiç vurmuyor musunuz?" şeklinde trajikomik!!! savunma yapmayacak olanları kastediyorum..
ha diğer bir açıdan bakarsak bu ülkeyi alttan kemiren en önemli sıkıntılardan biri, kesinlikle torpil.. bunun da aşılacağını asla düşünmüyorum..