Muffin Yarismamiz Start Vermis Bulunmakta Oylamayan Kalmasin Hanimlar

OYLARINIZI BEKLIYORUZ HANIMEFENDININ GÜLLERI

• Kullanılan toplam oy
    34

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Nkcım canım tebrik ederimbirinciliğini İncimin de dediği gibi bir geldin pir geldin aramıza tariflerinin takipçisiyim herzaman benim gibi değişik lezzetleri yapmayı seviyorsun hamaratım benim çok güzel tariflerdi canım favorilerim arasındaydı tarifin canım itiraf edeyim karar veremediğim için ya şundadır ya bunda yaptım :kptmya:napimmm:ilknur:üç tarifin arasında kalmıştım bende böyle oy kullandım bu seferlik böyle oldu Sadişim senide tebrik bidenem hayırlı olsun Arişim İncim sizleride tebrik ediyorum
Bir tebrikde kendime edeyim değilmi ama gerçi telfonumun azizliğine uğramıştım resimlerim güzel çıkmadı muffin kekim o bulanık resimdeki halinden daha güzel görünüyordu :kptmya:yeni yarışmalarda buluşmak üzere hanımlarrrrrr-kop-kop-kop

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Teşekkürler canımcım evet ya sabit tatlar kesmiyor beni illa değiştirilecek her yaptığımda ekstra bir fark olacak tadında :) bende kararsızdım herkes gibi çünkü hepsi hoş gözüyordu "VISNELI CIKOLATALI PUDING DOLGULU MUFFIN KEK" şöyle ısırınca nasıl olur diye hayal ettim çikolata dolgusuyla bir anda aklımı çeldi itiraf edeyim...

Karışık Muffin tarifi için tıklayabilirsiniz...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
benimde oyum karışık muffineydi tebrik ederim nk cim ellerine sağlık bütün katılan arkadaşları tebrik ederim hepinizin ellerineze sağlık-hmm

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar hepsi birbirinde güzeldi tarfilerin

Nkcım seni de tebrik ederim canım,oyum sanaydı..Harikasın-hmm

Sağol canım ortağım benim ellerin dert görmesin...

nkcim ödüllere doymuyorsun canim:kayris:

Valla beni sizler var ettiniz :gul: sayenizde valla oy verenlere teşekkür ederim...

benimde oyum karışık muffineydi tebrik ederim nk cim ellerine sağlık bütün katılan arkadaşları tebrik ederim hepinizin ellerineze sağlık-hmm

Sağol canım teşekkür ederim...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Ortak yarışmalara katılımın yasaklanırsa hiç şaşmam üyeler tarafından

Kimselere taç bırakmadın:kptmya:

Harbi ha :gul: artık bellide olmaya başlamışımdır ayağım kayar yakında :kptmya:

yok yok yapmaz kimse bişeycik kardeş kardeş yarışıyoz şurda kışkırtma kız sende milleti :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar