MaLii
Kasabın Karısı
Mügüü benim buzdolabı bozuk kaç gündür. Az bişe kıymam var bozulmasın diye kavurduydum. Pizza hamurunun üstüne iç yapıp koysam olur mu. Yoksa pişince dökülür mü pıtır pıtır üstündenEkli dosyayı görüntüle 27162 Evde pizza keyfî
Mügüü benim buzdolabı bozuk kaç gündür. Az bişe kıymam var bozulmasın diye kavurduydum. Pizza hamurunun üstüne iç yapıp koysam olur mu. Yoksa pişince dökülür mü pıtır pıtır üstündenEkli dosyayı görüntüle 27162 Evde pizza keyfî
Dökülür ya malesef börek yap patatesliMügüü benim buzdolabı bozuk kaç gündür. Az bişe kıymam var bozulmasın diye kavurduydum. Pizza hamurunun üstüne iç yapıp koysam olur mu. Yoksa pişince dökülür mü pıtır pıtır üstünden
Yaa börek yapim o zamanDökülür ya malesef börek yap patatesli
Lahmacun yapsaydın yaMügüü benim buzdolabı bozuk kaç gündür. Az bişe kıymam var bozulmasın diye kavurduydum. Pizza hamurunun üstüne iç yapıp koysam olur mu. Yoksa pişince dökülür mü pıtır pıtır üstünden
Kavrulmuş kıymayla olur mukiLahmacun yapsaydın ya
Hee kavrulmuş kıyma dimi içli köfte yapsaydınKavrulmuş kıymayla olur muki
Ya da mesela pizza yapıcaksan üstüne kaşar serperdin o tutardı kıymayıKavrulmuş kıymayla olur muki
He onu yapcaktım da dedim kıymanın tadı yarına dönerse içli köfte çok emek istiyo ya dökmek zorunda kalırsam emeğine acırdım ondan yapmadımHee kavrulmuş kıyma dimi içli köfte yapsaydın
Hee doğru di mi aklıma gelmediydi o bakYa da mesela pizza yapıcaksan üstüne kaşar serperdin o tutardı kıymayı
O da doğru çok zaman alıyor onu yapmak, o yüzden senede bir yapıyorum bendeHe onu yapcaktım da dedim kıymanın tadı yarına dönerse içli köfte çok emek istiyo ya dökmek zorunda kalırsam emeğine acırdım ondan yapmadım
Ben yapınca 20 25 tane anca çıkıyo. O yüzden 6 ayda bi yapyom ben deO da doğru çok zaman alıyor onu yapmak, o yüzden senede bir yapıyorum bende
Aynen aynen yeter daha ne senede ikiBen yapınca 20 25 tane anca çıkıyo. O yüzden 6 ayda bi yapyom ben de
Oyyyy süppeer bende bende bende