Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
dusunsenize cok guzel bir bayan, fakat beyni saman :) konustukca batiyor :) guzel olmus neye yarar, guzellik gecicidir !!!
ama bazi insanlar zekalari ile kendisine hayran birakirlar, zeka kalicidir, basarinin anahtaridir, ve bircok kulturlu insani etrafinda toplar... iste budur !!!

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
zeka tabiki gerizekalı olupta insanları güldüreceğime zekamla şaşırtmayı etkilemeyi yeğlerim

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bugun benim pc de bi sorun var, kopuyor ve yeniden baglaniyor, acaba ondan olabilir mi? 1 kere yazdim cunku , ilginc , gorunce dedim bu ne :)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
sanirim evet bu sekilde oldu, msn dede azonce sorunlar yasadik kuzenimle, benden kaynaklaniyor, pc kendi kendine surekli sayfalar aciyor, ama ne kadar hizli birsekilde, bende pc yi kapatiyorum mecburen yoksa kendine gelmiyor, allah allah formatami ihtiyaci var bunun nedir, bazende acilmiyor girdigim sayfalar, sinir oluyorum boyle yapinca, lap top lar hakikaten ariza yapiyor diyorlar ya dogru... gostermem lazim , sagol cnm opt :)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aptal güzel olup kendimi kullandıracağıma zeki çirkin olup ben erkekleri kullanırım:)

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
hahahaha zekıyım valla Allahıma bın sukurr.. fızıımde yerındeee Rabbım böle munasıp gormsu böle yaratmıss.. Allahım razı olsun..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Zeka diyorum kesinlikle. Zeka olmadıktan sonra güzellik neye yarar? Sadece kullanılmaya..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Bence ıkısıde aynı anda olabılecek seyler.Sonucda zeka denılen sey ınsan gelıstırırse zekilik derecesıne gelır.Guzellık muhtesem vucutta ınsanın kendı elındedır.

Yanı ınsan hem zekasını gelıstırebılır hem de muhtesem guzellıge ulasabılır.Ikısı bırlesınce "...ve tanrı kadını yarattı" dedırtır ınsanogluna...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar