Muhteşem Yüzyıl (Star tv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
1154_1432_154.jpg

trans.gif

Muhteşem Yüzyıl

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 15.02.2012 20:00

trans.gif

Osmanlı ordusu zafer peşinde. Sultan Süleyman ordusunu soğukkanlı bir şekilde yönetiyor. İşler istediği gibi gidiyor ancak gözünü açık tutmak zorunda. Şehzade Mustafa ilk kez sefere çıkar. Hürrem sarayda yalnız. Valide bu fırsatı kaçırmıyor ve planını uygulamaya başlıyor. Hürrem’in başı belada! Sultan Süleyman’ın sefere çıkacak olması, Hürrem’in korku dolu kabuslar görmesine neden olur. Sultan Süleyman Hürrem’i rahatlatmak için çabalar. Fakat Hünkar’ın sefere çıkmasıyla Hürrem’in korkularının yersiz olmadığı ortaya çıkar. Valide Sultan, Hürrem’den kurtulmaya kararlıdır. Acımasız planını uygulamaktan çekinmez. Haremde olaysız gün geçmemeye başlar. Masum cariyeler üst üste dehşet verici olaylara kurban gider. Haremde huzursuzluk gün geçtikçe artmaya başlar. Cariyeler olan olaylardan Hürrem’i sorumlu tutar. Hürrem hiç beklemediği vahşilikte bir tepki ile karşı karşıya kalır. Mustafa ölümle burun buruna! İlk seferine çıkan Şehzade Mustafa heyecanına engel olamaz. İlk fırsatta kendisini düşmanın arasına atar. Ancak işler beklediği gibi gitmez. Şehzade Mustafa ölümle burun buruna gelir. Sultan Süleyman’ın ordusunun ayak sesleri tüm Avrupa’ya korku salmaya yeter. Şarlken kurduğu kalabalık orduya rağmen, Sultan Süleyman’ın karşısına çıkmakta tereddüt eder. Sultan Süleyman elçiler aracılığıyla Şarlken’i er meydanına davet eder. Şarlken’in Sultan Süleyman’a cevabı ne olacak?..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
1154_1432_154.jpg

trans.gif

Muhteşem Yüzyıl
trans.gif

Tarih-Saat: 22.02.2012 20:00
trans.gif

Hürrem’in tüm güzelliği elinden gidiyor mu? Haremde sular durulmuyor. Çıkan isyan Hürrem’de ağır bir yaraya neden olur. Hürrem yaşananların hesabını sormaya kararlıdır. Valide Sultan’ın karşısına çıkmaktan çekinmez. Sultan Süleyman’a olup biten her şeyi aktardığını söyler. Valide Sultan oğlunun bu iddialara inanmayacağından emindir. Ancak Hürrem mektubu, Sultan Süleyman’ın çok yakınında duran birisine yazdırmıştır. Valide Sultan bunu öğrenince soğukkanlılığını korumakta zorlanır. Sultan Süleyman’ın ayak sesleri tüm Avrupa’da yankılanırken Şarlken cesaret gösterip Osmanlı ordusunun karşısına çıkmaktan korkar. Osmanlı ordusu yeni bir savaşa mı girecek? Sultan Süleyman’ın payitahta dönüşü gerginliği iyice artırır. Valide Sultan, aslanının kendisine göstereceği tepkiden endişelidir. Hürrem ise artık korkulu rüyalar görmek istemez. Kendisini korumak için yeni bir planın hazırlığına girişir. Hürrem’in haremdeki gücünü artırması Mahidevran’ı rahatsız eder ve Hürrem’e rest çekmekten çekinmez.. Şehzade Mustafa, Nora’dan çok etkilenir! İbrahim artık Hürrem ve Valide Sultan arasındaki gerginliği bitirmeye kararlıdır. Şehzade Mustafa, Elif’i kaybetmekten dolayı üzgündür. Mahidevran onun moralini düzeltmek ister. Şehzade Mustafa için bir eğlence düzenlenir. Mustafa karşına çıkan bir cariyeden çok etkilenir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
1154_1445_154.jpg

trans.gif

Muhteşem Yüzyıl
trans.gif

Tarih-Saat: 29.02.2012 20:00
trans.gif

Muhteşem Yüzyıl’da heyecan ve tutku devam ediyor.

Sultan Süleyman’la Şehzade Mustafa karşı karşıya.Sultan Süleyman oğluna nasıl bir tepki verecek?Nora, Mustafa’yı baştan çıkarabilecek mi? İbrahim ve Nigar arasındaki yasak aşk ortaya mı çıkıyor? Ay Bige ve Bali Bey birbirlerine gerçek duygularından bahsedecek mi? Hepsi 29 Şubat Çarşamba Star’da.

Şehzade Mustafa ve Sultan Süleyman karşı karşıya!

Şehzade Mustafa Sultan Süleyman’ın huzuruna çıkar. Mahidevran’ı korumak için sert bir konuşma yapar. Sultan Süleyman Şehzade’ye beklenmedik bir tepki gösterir. Şehzade Mustafa babasının tavrına karşı nasıl bir tepki vereceğini bilemez.

Mustafa ve Nora geç de olsa bir araya gelir. Nora Mustafa’yı etkilemek için çok tanıdık yöntemler kullanmaya başlar. Sultan Süleyman üst üste haremde yaşanan olaylardan rahatsız olur. Hareme çeki düzen vermek için yeni bir karar alır. Daye’yi eski görevine iade eder. Valide Sultan ise Sultan Süleyman’ın kendi kararlarını ezip geçmesini içine sindiremez. Ana oğul karşı karşıya gelir.

Bali Bey, Matrakçı’nın İbrahim Paşa hakkında söylediklerinden şüphelenmiş. İbrahim’e durumu anlatır. İbrahim, Nigar konusunda dikkatli olması için Matrakçı’yı uyarır. Ancak payitahtın sokaklarında çoktan Nigar ve Matrakçı hakkında söylentiler dönmeye başlamıştır.

Ay Bige ve Bali bey yakınlaşır!

Ay Bige memleketine dönmeyi istemektedir. Fakat Valide Sultan, Ay Bige’nin gitmesine müsaade etmez. Ay Bige, Bali Bey’den çok tehlikeli bir ricada bulunur. İkili arasındaki tartışma yakınlaşmaya dönüşür.

Sultan Süleyman’ın tepkisi Mustafa’yı çok üzer. Onunla görüşmeyi reddeder. Mahidevran oğlunun bu kadar tavırlı davranmasından dolayı endişelenir. Şehzade Mustafa’nın bilhassa Cuma selamlığına katılmayacak olması çok tepki toplayacaktır. Mahidevran Mustafa’yı ikna etmeye çabalar. Hürrem ise Şehzade’nin verdiği karardan haberdar olur. Bu bilgiyi Sultan Süleyman’a ulaştırmaktan çekinmez...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Ben izlemiyorum reklam arası bakıyorum bazen ama denk geldim Mustafa sonunda süper laf etti içimin yağları eridi :cokkomik:

Çarşamba akşamı bi bakıyorum Kuzey Güneydeyim,bi bakıyorum Muhteşem Yüzyıl.Oğlumun tepkisine göre bi bakıyorum reklam arıyorum.Güzel bir sinema olursa sinema seydediyorum :hihi: Sorma en karışık akşam benim için Çarşambaları :cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
1154_1445_154.jpg

trans.gif

Muhteşem Yüzyıl
trans.gif

Tarih-Saat: 07.03.2012 20:00

trans.gif

Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümünde romantizm, aşk ve heyecan sürüyor. Şehzade Mustafa ve Ay Bige haklarında verilen evlilik kararını nasıl karşılayacak? İbrahim’in kendi heykelini yaptırdığını öğrenen Sultan Süleyman ne tepki verecek? Hatice Sultan, İbrahim ve Nigar arasında yaşanan yasak aşkı öğrenecek mi? Mahidevran, Şehzade Mustafa’yı büyük aşkı Efsun’dan ayıracak mı?

Şehzade Mustafa ve Ay Bige’yi şoke eden karar!

Valide Sultan’ın verdiği evlilik kararı Ay Bige ve Şehzade Mustafa’yı şaşkına çevirir. Ancak ne Ay Bige, ne de Şehzade bu evliliğe taraftar değildir. Mustafa bu evliliğe engel olmak için Sultan Süleyman’a kadar çıkar. Sultan Süleyman hiç bilgisi olmadığı bu haber karşısında şaşkına döner. Sultan Süleyman, Valide’ye hiç beklemediği bir tepki verir.

Hatice, Matrakçı ve İbrahim’in konuşmasına ortak olur. İbrahim, Matrakçı ve Nigar hakkındaki gerçeği açıklamak zorunda kalır. Nigar’ın boşanması, haremde bomba etkisi yaratır.

İbrahim büstünü yaptırmaya karar verir. Hatice Sultan, İbrahim’in bu arzusundan tedirgin olur. İbrahim’in büstünü yaptırdığı duyan Hürrem, bunu Sultan Süleyman’a iletmekten çekinmez. Sultan Süleyman, İbrahim’in bu tavrından rahatsız olur. İbrahim Paşa ise Hünkar’ının gönlünü almak için hazırlıklıdır.

Bali Bey aşkını kalbine gömer!

Ay Bige’nin nişan haberi Bali Bey’i çok üzer. Bali Bey aşkını kalbine gömmeye karar verir. Ancak Şehzade Mustafa’nın da bu evliliğe karşı isteksiz olması, onun yeniden düşünmesine neden olur. Hürrem Sultan ise Ay Bige’yi bu aşkın hala sürebileceğine inandırır. Ay Bige, Bali Bey’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

Mahidevran, Şehzade’sinin Efsun’a bu derece meftun olmasından rahatsız olur. Valide Sultan’ı kullanarak Efsun’un saraydan gönderilmesini sağlar. Hürrem ise Efsun’un geri gelmesini sağlamak için süpriz bir isimden yardım ister. Mahidevran ise Şehzade’ye Efsun’u unutturmak ister. Şehzade Mustafa’nın kalbini kazanması için yanına yeni bir cariye gönderir.

E

EylulV

Misafir
Bugune Kadar Henuz Hic Seyretmedigim Bir Dizi.Aldıgım Yorumlara Gorede Reyting İcin Bazi Konularin Degistigini Veya Abartildigini Soylerler.Tabi Seviyorsaniz Diziyi Bunun Bir Onemi Yok Bence Fanlarina İyi Seyirler Dilerim:cokkomik:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bugune Kadar Henuz Hic Seyretmedigim Bir Dizi.Aldıgım Yorumlara Gorede Reyting İcin Bazi Konularin Degistigini Veya Abartildigini Soylerler.Tabi Seviyorsaniz Diziyi Bunun Bir Onemi Yok Bence Fanlarina İyi Seyirler Dilerim:cokkomik:

Tarih hastası biri olarak özellikle eşim dört gözle bu diziyi bekledi.Beklentilerimiz suya düştü denilebilir.Çoğunlukla harem ve Hürrem Sultan üzerine konumlu bir dizi olmuş.Tarih diyince ilk akla gelen bizce harem olmuyor.Savaş,mücadele ... vs oluyor.Bu dizide entrika,oyun,düzmece herşey var :hihi: Eşime hitap etmesede ben fırsat buldukça izliyorum :)

E

EylulV

Misafir

Tarih hastası biri olarak özellikle eşim dört gözle bu diziyi bekledi.Beklentilerimiz suya düştü denilebilir.Çoğunlukla harem ve Hürrem Sultan üzerine konumlu bir dizi olmuş.Tarih diyince ilk akla gelen bizce harem olmuyor.Savaş,mücadele ... vs oluyor.Bu dizide entrika,oyun,düzmece herşey var :hihi: Eşime hitap etmesede ben fırsat buldukça izliyorum :)

Sanirim MaceraSever Birisiyim Pek Hitap Etmedi Bana.Sanirim Birazda Gercekcilikte Ariyorum Dizilerde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar