Mutluluğun Resmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sorma benimde saçım uzundu baya 2 kere bozup yapmışlardı tam ensemden 5-6 cm yukarıdaydı incilerle süslü tacım (saç tokam) ama düğünün sonlarına doğru o hoplayım zıplamaya dayanmadı saçlar :gul:

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
canım çok harika olmuşsun bitanem bayıldım gelinliğin çok yakışmış rabbim bu gülen yüzünü hiç soldurmasın mutluluğunuz ilk günki gibi daim olsun öpüyorummm:hhhhhh:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
sorma benimde saçım uzundu baya 2 kere bozup yapmışlardı tam ensemden 5-6 cm yukarıdaydı incilerle süslü tacım (saç tokam) ama düğünün sonlarına doğru o hoplayım zıplamaya dayanmadı saçlar :gul:

:D:D Aynen benimki de dayanamadı :kptmya: En sonunda duvağımı falan atmıştım, çiçeklerle. Hatta ayakkabımı da çıkarıp tepinmiştim:gul: :gul:

canım çok harika olmuşsun bitanem bayıldım gelinliğin çok yakışmış rabbim bu gülen yüzünü hiç soldurmasın mutluluğunuz ilk günki gibi daim olsun öpüyorummm:hhhhhh:

Çok teşekkür ediyorum birtanem:eek: Amin canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mutluluğunu bozmasın

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aynen aman birdahamı evlenecem ki demiştim eşim istemeyince çok oynama falan demişti :gul:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
:gul: :gul: Valla aman biz dağıttık o gün eşimle :gul: O ceketi ben de duvağı attım koptuk:kptmya:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
yok canım ben dagıtmıştım eşimse agır abi takılmıştı hatta bir ara ablam kulağıma egilip kevser sanki oguz zorla evlenmiş gibi duruyor demişti:gul:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Arinacim kiz masallah ne kadar güzelmissin 41 kere masallah
giydigin her kiyafet üstünde harika durmus cok yakismis
hele gelinligin harikasin tatlim masallah
gülen yüzün hic solmasin, yüzün hep gülsün, mutlulugun dayim olsun bir ömür boyu mutlulular dilerim tatlim:eek::hhhhhh:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Teşekkür ederim canım. Çok sağol. Güzel sözlerin ile beni utandırdın:eek:

Amin. Allah hepimizin gülen yüzünü soldurmasın. Mutluluğumuz bozulmasın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah mesut etsin yaaaa
cok güzelsinnnnnnnnnnnnn maşllahhh canım benim rabbim bozmasın mutlulugnuzu :eek::eek:
ahh ben nası kacırdım seni
neyse artık oglun olursa kızımı istemeye gelirsin :gul:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Prensesim benim her birinde ayrı bir güzelsin maşallah sana
41 kere maşallah canıma:teselli:
Rabbim yuvandan huzuru,sağlığı hiç bir zaman eksik etmesin inşallah birtanem

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ah canıım canıım canıım ne kadar güzel nekadar tatlıı nekadar şşirin nekadarlar öyle çokki bi tanem çok güzelsin bitanem ya allahıım mutluluğğunu daim etsin hep bu resimlerdeki gibi mutlu ol bitanem canıımsıın yaaaaaaaa bu arada yüzünde hiç yabancıı gelmedi canıım onuda diyim:dusun::dusun::dusun::dusun::dusun:

yasemen81

Daimi Üye
Tepki
939
canım çok güzel gelin olmuşsun maşallah diyelim sana ömür boyu mutluluklar hep neşeli olman dileğiyle

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah mesut etsin yaaaa
cok güzelsinnnnnnnnnnnnn maşllahhh canım benim rabbim bozmasın mutlulugnuzu :eek::eek:
ahh ben nası kacırdım seni
neyse artık oglun olursa kızımı istemeye gelirsin :gul:

Amin canım. Darısı başına:D

Prensesim benim her birinde ayrı bir güzelsin maşallah sana
41 kere maşallah canıma:teselli:
Rabbim yuvandan huzuru,sağlığı hiç bir zaman eksik etmesin inşallah birtanem

Çok sağol Şahım:eek: Amin hayatım. Allah ümlemizin mutluluğunu,yuvasını bozmasın

ah canıım canıım canıım ne kadar güzel nekadar tatlıı nekadar şşirin nekadarlar öyle çokki bi tanem çok güzelsin bitanem ya allahıım mutluluğğunu daim etsin hep bu resimlerdeki gibi mutlu ol bitanem canıımsıın yaaaaaaaa bu arada yüzünde hiç yabancıı gelmedi canıım onuda diyim:dusun::dusun::dusun::dusun::dusun:

Canımın icisin biliyorsun değil mi?:eek: Canım hemşom benim Allah hepimizin mutluluğunu bozmasın

Eeee görmüşsündür İzmir'de bir yerlerde:D İzmir küçük:eek:

canım çok güzel gelin olmuşsun maşallah diyelim sana ömür boyu mutluluklar hep neşeli olman dileğiyle

Çok teşekkür ederim hayatım.:eek: Amin.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
arinacım ben görmeyeli izmirmi küçüldü bacım izmirin neresi küçük :dusun::dusun:bendeki de laf işte bizler dünya nekadar küçük diye söylerken ben izmirin nersi küçük diyim-kop-kop

bu arada tekrar söylüyorum bitanem rabbim nazarlardan korusun seni ve aileni

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Sağolasın tatlım:) Vallahi öyle değil mi canım ya:D Zaten gittiğimiz yerler belli:kptmya: Bornova, Alsancak, KSK:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar