Ben geldim kızlar , çook yoruldum ama :sinifsinif:
Bende yorgunum sabah 7'de kalktım gecede geç yatmıştım heryerim sızlıyor
Bende çok yorgunum.Temizlik yapıyorum kalktığımdan beri :bayil:
Bende yorgunum sabah 7'de kalktım gecede geç yatmıştım heryerim sızlıyor
Kolay gelsin şekercim , iki gün önce ben de tüm perdeleri yıkadım astım , bugün de alışverişe çıktım , yemeği yaptım , çamaşırların yıkanması devam ediyor , daha yeni oturdum bir kahve içiyim dedim ona da kızım ortak çıktı
Babamlar hastaneye gidiceklerdi kahvaltı falan hazırladım onlara sonrada uykum açıldı uyuyamadim :ne:
Babamlar hastaneye gidiceklerdi kahvaltı falan hazırladım onlara sonrada uykum açıldı uyuyamadim :ne:
Önemli bişey yok dimi canım :acep:
Nasıl oldu babacığın canım , keyfi nasıl?
Bu belediyenin bir hizmeti için başvuru durumunuz vardı oldu mu?
Kızlar çıkıyorum misafirim geldi kaaac
parem lilişim babam aynı yerinde sayıyor doktorumuz iğne vermişti 40tane 8tane kaldı ve doktor bu iğnelerin ayaklandırmasi için oldugunu söylemişti babamda hiç bisey etki olmadi kendi basina ayakta bile duramıyor :uzgun:
2 sefer istanbulda film cekildiler marmara hastanesinde pendikte. 3. bida film istemişler ama bu filmi maltepede başka hastanede cektirdiler niye öyle oldu bilmiyorum durumumuzda okadar iiyi değil yol parası yeme içme derken mahfolduk. Dün birde araba sorunu yaşadık kimse arabasını vermedi :uzgun:
En son işte dayım sağolsun iş yerinde zor bela izin istedi onun sayesinde gittiler hastaneye..
Lilişim belediyenin ev bakim ücretini almam için rapor isteniliyor o raporuda hemen vermiyorlar muayne eden doktor verecekmiş oda artık ne zaman verirse