Nasılsınız hanımlar, biraz laflayalım....

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Bende çok yorgunum.Temizlik yapıyorum kalktığımdan beri :bayil:

Kolay gelsin şekercim , iki gün önce ben de tüm perdeleri yıkadım astım , bugün de alışverişe çıktım , yemeği yaptım , çamaşırların yıkanması devam ediyor , daha yeni oturdum bir kahve içiyim dedim ona da kızım ortak çıktı :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.744
Babamlar hastaneye gidiceklerdi kahvaltı falan hazırladım onlara sonrada uykum açıldı uyuyamadim :ne:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Kolay gelsin şekercim , iki gün önce ben de tüm perdeleri yıkadım astım , bugün de alışverişe çıktım , yemeği yaptım , çamaşırların yıkanması devam ediyor , daha yeni oturdum bir kahve içiyim dedim ona da kızım ortak çıktı :hihi:

Sağol canım ben üstten bir temizlik yaptım.Tüllerimi yakın zamanda yıkamıştım bende.Ne güzel kokuyordur şimdi evin.Perdeler yıkandıktan sonra evin o güzel kokusuna hastayım ya ...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.744

Önemli bişey yok dimi canım :acep:

Nasıl oldu babacığın canım , keyfi nasıl?
Bu belediyenin bir hizmeti için başvuru durumunuz vardı oldu mu?

parem lilişim babam aynı yerinde sayıyor doktorumuz iğne vermişti 40tane 8tane kaldı ve doktor bu iğnelerin ayaklandırmasi için oldugunu söylemişti babamda hiç bisey etki olmadi kendi basina ayakta bile duramıyor :uzgun:

2 sefer istanbulda film cekildiler marmara hastanesinde pendikte. 3. bida film istemişler ama bu filmi maltepede başka hastanede cektirdiler niye öyle oldu bilmiyorum durumumuzda okadar iiyi değil yol parası yeme içme derken mahfolduk. Dün birde araba sorunu yaşadık kimse arabasını vermedi :uzgun:

En son işte dayım sağolsun iş yerinde zor bela izin istedi onun sayesinde gittiler hastaneye..

Lilişim belediyenin ev bakim ücretini almam için rapor isteniliyor o raporuda hemen vermiyorlar muayne eden doktor verecekmiş oda artık ne zaman verirse

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
parem lilişim babam aynı yerinde sayıyor doktorumuz iğne vermişti 40tane 8tane kaldı ve doktor bu iğnelerin ayaklandırmasi için oldugunu söylemişti babamda hiç bisey etki olmadi kendi basina ayakta bile duramıyor :uzgun:

2 sefer istanbulda film cekildiler marmara hastanesinde pendikte. 3. bida film istemişler ama bu filmi maltepede başka hastanede cektirdiler niye öyle oldu bilmiyorum durumumuzda okadar iiyi değil yol parası yeme içme derken mahfolduk. Dün birde araba sorunu yaşadık kimse arabasını vermedi :uzgun:

En son işte dayım sağolsun iş yerinde zor bela izin istedi onun sayesinde gittiler hastaneye..

Lilişim belediyenin ev bakim ücretini almam için rapor isteniliyor o raporuda hemen vermiyorlar muayne eden doktor verecekmiş oda artık ne zaman verirse

Ah canım ya keşke bunların daha kolay ve hızlı bir yolu olsaydı :dertli:
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar yine de pozitif olmaya çalışmak lazım.

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bitterim geçmiş olsun yeni okudum babanın hastalığını..
Allah acil şifalar versin.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.744
Allah razı olsun fureyya ablacimmm :panter:
nasılsınız bakalım kimse yokmu :ne:

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
selam arkadaşlarım, forumun şekli şemali değişmiş.
Bir de eskisi gibi ağırlaştıran şeyler yok. çok mutlu oldum bu duruma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar