Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nesrin abla bem ilkokula gidiyorum odevim varda cim adam yapica7z ama tabi ben cim kadin yaptim neyse ki ama sorun bu degil ben cimadami nasil ve ne kadar siklikla sulayacagimi bilmiyorum bana soylermisin
Nesrin abla bem ilkokula gidiyorum odevim varda cim adam yapica7z ama tabi ben cim kadin yaptim neyse ki ama sorun bu degil ben cimadami nasil ve ne kadar siklikla sulayacagimi bilmiyorum bana soylermisin
Sonuç: Her gün düzenli olarak sulanan topraktaki tohumlar, bir süre sonra yeşermeye başlar. Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz
bu zehra 77 erkekmiymiş yani banlanmış manyak mı bu erkekler ya buraya bunu yazdı da eline ne geçti merak ediyorum) hayatta kimse bunları dikkate almıyo heralde en azından bi cevap versinlerde kendimi önemli hissedeyim mi diyo anlamadım))