Naylon çoraptan çim adam yapalım...

Z

zehra77

Misafir
Nesrin abla bem ilkokula gidiyorum odevim varda cim adam yapica7z ama tabi ben cim kadin yaptim neyse ki ama sorun bu degil ben cimadami nasil ve ne kadar siklikla sulayacagimi bilmiyorum bana soylermisin

Z

zehra77

Misafir
Simdiden tesekkur ederim umarim en kisa zamanda cevaplarsin. Seni opuyorum nesrin abla

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Nesrin abla bem ilkokula gidiyorum odevim varda cim adam yapica7z ama tabi ben cim kadin yaptim neyse ki ama sorun bu degil ben cimadami nasil ve ne kadar siklikla sulayacagimi bilmiyorum bana soylermisin

canım hayırlı olsun çim kadının güle güle büyüt :)

Sonuç: Her gün düzenli olarak sulanan topraktaki tohumlar, bir süre sonra yeşermeye başlar. Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ayyyy nesrin ablacım beni küçüklüğüme götürdün benimde vardı çim adamım çok severdim negüzeldi yaaa bende yine çocukjlarım için yapsammıki acebaa -hmm-hmm:dusun::dusun:çok sevinirler eminimmm
paylaşım için teşekkürler ablacım:eek::eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu zehra 77 erkekmiymiş yani banlanmış manyak mı bu erkekler ya buraya bunu yazdı da eline ne geçti merak ediyorum:)) hayatta kimse bunları dikkate almıyo heralde en azından bi cevap versinlerde kendimi önemli hissedeyim mi diyo anlamadım:)))

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Aaaa bende tattım bunun tadını ama neden aklıma gelmedı kı kızıma da tattırmak:kizdim:

SBS sonrası stres atmak ıcın cım adam yapıyok haydı hayırlı olaaaaa:kupa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar