Ne kadar kötüsünüz??

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Hayatta kimseye kötülüğüm dokunmadı, kimsenin kalbini kırmadım,kimseye yanlışlıkla bile olsa bi zararım olmadı diyebilecek insan yoktur...mutlaka küçük ya da büyük birilerine bi zararımız olmultur...isteyerek veya istemeden...belki de sırf intikam için birilerinin kalbini kırmışızdır...biri hakkında ortaya bi söz atmışızdır istemediğimiz sonuçlar doğmuştur...şimdi kendimize dönüp bi düşünelim kimlere ne gibi kötülüğümüz dokundu paylaşalım bakalım...hadi biraz cesaret ne kadar kötüsünüz???

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bilerek olmasa da yanlışlıkla birilerine bişeyler yapmışızdır onları da anşatabiliriz...olmadı küçükken bişeyler yapmışızdır hiç olmadı bi suç işleyip kerdeşimizin üstüne atmışızdır herşey olabilir:kptmya: komik üzücü derz çıkartıcı herşey

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
karsimdaki haketse bile ne kirici konusurum nede kirici bi hareketim olur,,,ALLAHTAN korkarim ilk once,ALLAHA havale ederim ben,,,
ama muhakkak birilerini kirmisimdir hayatimda kimse mukemmel degildir,buda kesinlikle istemeden olmustur,istiyerek asla boyle bisey yapmam,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben bişey anlatayım lisedeyken kankamla çıktığımız çocuklar arkadaştı...4dümüz buluşurduk filan sonra ayrıldık...biz barıştık kankamla sevgilisi barışmadı..kankamınki başka bi kızla çıkmaya başladı...tabi biz sinir oluyoruz ister istemez ayrılsınlar diye bakıyoruz filan gel zaman git zaman bigün sevgilimle buluşcaz o kızlar kankamın eski sevgilisi de buluşacaklar...o kızda arkadaşımdı tabi..biz onla önceden gittik buluşacağımız yere sevgililerimizi bekliyoruz sohbet ederken kız anlatıyo bişeyler..baktım kafası karışık..ben de kızı bi doldurdum bi doldurdumkzı bi anda çocuktan ayrılmaya karar verdi...bizimkiler gelir gelmez kız demez mi ben senden ayrılmak istiyorum..sonra çekti gitti...çocuk arkasından bakakaldı..bana soruyo ne oldu diye dedim ben nerden bileyim:kptmya::kptmya:sonra bi daha barışmadılar pişman değilim:kptmya::kptmya:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ben bişey anlatayım lisedeyken kankamla çıktığımız çocuklar arkadaştı...4dümüz buluşurduk filan sonra ayrıldık...biz barıştık kankamla sevgilisi barışmadı..kankamınki başka bi kızla çıkmaya başladı...tabi biz sinir oluyoruz ister istemez ayrılsınlar diye bakıyoruz filan gel zaman git zaman bigün sevgilimle buluşcaz o kızlar kankamın eski sevgilisi de buluşacaklar...o kızda arkadaşımdı tabi..biz onla önceden gittik buluşacağımız yere sevgililerimizi bekliyoruz sohbet ederken kız anlatıyo bişeyler..baktım kafası karışık..ben de kızı bi doldurdum bi doldurdumkzı bi anda çocuktan ayrılmaya karar verdi...bizimkiler gelir gelmez kız demez mi ben senden ayrılmak istiyorum..sonra çekti gitti...çocuk arkasından bakakaldı..bana soruyo ne oldu diye dedim ben nerden bileyim:kptmya::kptmya:sonra bi daha barışmadılar pişman değilim:kptmya::kptmya:

kotu kiz:kptmya:

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
valla iyiliğimede doyulmaz ama kızdıysam birine kötülük yapmak yerine direk slmı keserim.zaten bu ona yapacağım en büyük kötülüktür.içi içini yer acaba ben güle naptım diye sormadanada sölemem.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Senden korkulur kız :ilknur::ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ya düşündüm taşındım ve buldum sonunda sanırım:)

Uzun yıllar süren bir beraberliğim vardı. Ailelerimiz istemiyordu ve de benimde artık canıma yetmişti:) Ayrılmaya karar verdim, baktım ayrılmıyor-kizgin Dedim ki ben seni aldatıyorum :sinifsinif: İnanmadı geldi:) Neyse bende o sıra bir erkek ark. la bulutum :kptmya: Sonra bizi görünce delirdi, amanin yaptığım şaka az daha kakaya dönüşüodu:ilknur: Evi bastı, karakolluk olduk-kizgin-kizgin Ama bundan sonra da asla barışmadık, kötü son oldu;ama kurtuldum :dertli:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520

Uzun yıllar süren bir beraberliğim vardı. Ailelerimiz istemiyordu ve de benimde artık canıma yetmişti:) Ayrılmaya karar verdim, baktım ayrılmıyor-kizgin Dedim ki ben seni aldatıyorum :sinifsinif: İnanmadı geldi:) Neyse bende o sıra bir erkek ark. la bulutum :kptmya: Sonra bizi görünce delirdi, amanin yaptığım şaka az daha kakaya dönüşüodu:ilknur: Evi bastı, karakolluk olduk-kizgin-kizgin Ama bundan sonra da asla barışmadık, kötü son oldu;ama kurtuldum :dertli:

çok cesurmuşsun arina
:iyyyy:
karakolluk olmayı göze almışsın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bir insanın canına tak ettirirse herşeyi göze alıyorsun işte :dusun: Sen düşün ne kadar psikopat olduğunu :sinifsinif:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
düşündüm 41 yaşındayım kötülük yaptımmı diye yok bilerek kimseyi kırmam bilmedende kırmadım oldum olası hep dikkat edrim konuştuğuma kırmadım çok kırıldım ama hep içime attım yedim kendimi iyimi yaptım hayır oldum olası içinden geldiği gibi karşısındaki kırılacağını bile bile konuşana severim ama tabi haklıysa karşısındaki o nu hakkettiyse kötü diilim ama işte bazen olmak lazım çünkü çok hakeden var

Tepki
914
ben kötü değilmişim galiba onu anladım :kptmya::kptmya: her zaman doğrucu davut olduğum için öyle komplo teorsi kurmadım hiç ,ne derdim varsa direk söylerim ...
nayır ama ben kötü kız nolmak istiyordum :kptmya::kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

ooo hakkaten büyük cesaret ben böyle bi psikopata böyle bişey yapamazdım evi basmış ya baksana...aile de önemli tabi burda..benim bi sevgilim evi bassaydı ben bitmiştim babam keserdi beni:iyyyy:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim de psikopat bi sevgilim vardı onu 1 nisanda terk etmiştim garib,m şaka sanıyodu şaka olmadığını anlayana kadar nisan bitti zaten:kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar