Ne kadar kötüsünüz??

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ooo hakkaten büyük cesaret ben böyle bi psikopata böyle bişey yapamazdım evi basmış ya baksana...aile de önemli tabi burda..benim bi sevgilim evi bassaydı ben bitmiştim babam keserdi beni:iyyyy:

Eee babamda bilince psikopat olduğunu birşey yapaamdı bana :kayris:

İşyerime geliyordu hergün. Annemler beni işyerime bıraktı hep:sok

benim de psikopat bi sevgilim vardı onu 1 nisanda terk etmiştim garib,m şaka sanıyodu şaka olmadığını anlayana kadar nisan bitti zaten:kptmya::kptmya:

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:

Bu harbi şaka gibi:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
küçükken de yaptığım yaramazlıkları hep kardeşimin üztüne atardım annem elinde terlikle onu kovalarken kenardan izlerdim:kptmya: gıcık bi ablaydım:kptmya::kptmya:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
valla kimseye kötülük yapmadım hayatım boyunca da günah işlemekten hep korkarım ama bize çok kötülük yapıldı onlarıda allaha havale ettim hiç kimseyide bilerek kırdığımı hatırlamıyorum ama hep kırılan ben oldum hep içime attım-hmm-hmm-hmm

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben de her geçen gün , farklı insanlarla karşılaştıkça , tavırlarını gördükçe aslında nasılda iyilik cimcimesi bir insan olduğumu daha iyi anlıyorum

Bu devirde iyi olmak zor iş bacım :D

G

guzelcem

Misafir
Yaşasın kötülük diyorum önce karakolluk ardından da mahkemelik oldum hiç de pişman olmadım:))) hepsine iyi ders verdim, hiç unutmam istanbul moda evin sahibi arkadaşım dı perihan abla kızı çok güzel ve alımlıydı moda evinin yaratıcısı diyeyim ayrıca ingiltere deokuyor master ve öğrenim görüyordu türkiye de, ceza davası mahkemesinde hakim olduğunu söylemiş ama benim gözüm ısınmadı araştırdım adam evli ve 3 çocuk babası ayrıca benim ceza davamın hakimi idi şok oldum, ablama söyledim buna iyi ders verelim bende hay hay dayım baro başkanı ayrıca avukat şu an da anayasa mahkemesinde üye başkanı, sağolsun dayım hakim hakkında bilgi verdikden sonra ben hakimi tehdit etdim bu kişilere sicillerine de yansıyacak şekilde ceza vereceksin vermezsen seni burda ve mesleğinde rezil ederim samimi söylüyorum mahkemeye çıkdık göz göze geldik yapmazsan görürsün gününü der gibi başımı salladım ama hedefime ulaşdım cezayı da aldılar ben keyifden dört köşe hakimde yapdıklarından utandı sakın kimseye söyleme bu sır olarak kaldı sizlerle paylaşıyorum şimdi ablacığımda bana sonsuz teşekkür etdi kızını kurtardığım için.... çok kötülükler yapdım hakedenede cezasını verdim hiççççççç pişman değilim...:kptmya::kahve::kptmya::kahve::kptmya::kahve::kptmya:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ya düşündüm taşındım ve buldum sonunda sanırım:)

Uzun yıllar süren bir beraberliğim vardı. Ailelerimiz istemiyordu ve de benimde artık canıma yetmişti:) Ayrılmaya karar verdim, baktım ayrılmıyor-kizgin Dedim ki ben seni aldatıyorum :sinifsinif: İnanmadı geldi:) Neyse bende o sıra bir erkek ark. la bulutum :kptmya: Sonra bizi görünce delirdi, amanin yaptığım şaka az daha kakaya dönüşüodu:ilknur: Evi bastı, karakolluk olduk-kizgin-kizgin Ama bundan sonra da asla barışmadık, kötü son oldu;ama kurtuldum :dertli:

:iyyyy: İnanmıyorum , gerçekten canına yetmiş seninde sanırım.
ben en çok kız kardeşime kötülük yapmışımdır küçükken o da :(
Şimdi çok pişmanım.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Yaşasın kötülük diyorum önce karakolluk ardından da mahkemelik oldum hiç de pişman olmadım:))) hepsine iyi ders verdim, hiç unutmam istanbul moda evin sahibi arkadaşım dı perihan abla kızı çok güzel ve alımlıydı moda evinin yaratıcısı diyeyim ayrıca ingiltere deokuyor master ve öğrenim görüyordu türkiye de, ceza davası mahkemesinde hakim olduğunu söylemiş ama benim gözüm ısınmadı araştırdım adam evli ve 3 çocuk babası ayrıca benim ceza davamın hakimi idi şok oldum, ablama söyledim buna iyi ders verelim bende hay hay dayım baro başkanı ayrıca avukat şu an da anayasa mahkemesinde üye başkanı, sağolsun dayım hakim hakkında bilgi verdikden sonra ben hakimi tehdit etdim bu kişilere sicillerine de yansıyacak şekilde ceza vereceksin vermezsen seni burda ve mesleğinde rezil ederim samimi söylüyorum mahkemeye çıkdık göz göze geldik yapmazsan görürsün gününü der gibi başımı salladım ama hedefime ulaşdım cezayı da aldılar ben keyifden dört köşe hakimde yapdıklarından utandı sakın kimseye söyleme bu sır olarak kaldı sizlerle paylaşıyorum şimdi ablacığımda bana sonsuz teşekkür etdi kızını kurtardığım için.... çok kötülükler yapdım hakedenede cezasını verdim hiççççççç pişman değilim...:kptmya::kahve::kptmya::kahve::kptmya::kahve::kptmya:

tam anlamadım hakim olan adam perihan ablanın kızıyla mı sevgiliydi...kıza evli olduğunu söylemedi sonra sen öğrendin bunları eşine açıklarım die tehdit mi ettin doğru mu anlamışım:ilknur:

G

guzelcem

Misafir
tam anlamadım hakim olan adam perihan ablanın kızıyla mı sevgiliydi...kıza evli olduğunu söylemedi sonra sen öğrendin bunları eşine açıklarım die tehdit mi ettin doğru mu anlamışım evet canısı çok çok doğru anlamışsın -alkis-alkis-alkis daha çokkkk kötülükler yapdım anlatsam yazmaya sığmaz:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Kimse kötülüğü haketmez, bende kötülük yapmaktan korkarım ama istemeden ve bilmeden yaptığım kalp kırıkları için her zaman içimde bir rahatsızlık taşırım

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tam anlamadım hakim olan adam perihan ablanın kızıyla mı sevgiliydi...kıza evli olduğunu söylemedi sonra sen öğrendin bunları eşine açıklarım die tehdit mi ettin doğru mu anlamışım evet canısı çok çok doğru anlamışsın -alkis-alkis-alkis daha çokkkk kötülükler yapdım anlatsam yazmaya sığmaz:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

anlat anlat biz dinleriz:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar