nesrin64 ün online elemekleri mağazası....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
İstanbul dan Sevgili Derya ve Hüseyin çiftinin nişan siparişleri...Allah tamamını erdirsin...Ömür boyu mutluluklar dilerim...

NİŞAN YÜZÜK SEPETİ...

DSCN2084.jpg

DSCN2088.jpg

DSCN2091.jpg

NİŞAN ŞEKERLERİ....

DSCN2211+copy.jpg

DSCN2216+copy.jpg

DSCN2237+copy.jpg

DSCN2230+copy.jpg

DSCN2222+copy.jpg

NİŞAN ŞEKER SEPETİ...

DSCN2245+copy.jpg

DSCN2246+copy.jpg

DSCN2259+copy.jpg

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Cok sekerlerrr.Ama aynen Bırsamhesabı bende de bu tarz seyler olmadı cunku o yıllarda bu tıp seyler cok da bılındık degıldı.

Eee hadı bırsamın bebışıne yapcan eee ben bebegıde beceremedım demezmı bu kedi hanı bana hanı banaaa:kedim:

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Cok sekerlerrr.Ama aynen Bırsamhesabı bende de bu tarz seyler olmadı cunku o yıllarda bu tıp seyler cok da bılındık degıldı.

Eee hadı bırsamın bebışıne yapcan eee ben bebegıde beceremedım demezmı bu kedi hanı bana hanı banaaa:kedim:

Kedijik ime nesrin64 te derki...senin fıstığına yaparız inşallah...söz,nişan,düğün,torun ooooooooooo çok işimiz var hayırlısıyla :eek:-hmmcanımmm beniiiimmmm....

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
balli kaymagim
yapan ellerin dert görmesin
yeni el emegi göz nurlarinin hepiside birbirinden mükemmel bayildim
Allah nasip ederse eger
ve bir melegim daha olursa
maddi imkanlarimda el verirse senin yapmani cok isterim inanki
harikasin bayiliyorum sana:nesrin::eek::iloveyou:-hmm

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
balli kaymagim
yapan ellerin dert görmesin
yeni el emegi göz nurlarinin hepiside birbirinden mükemmel bayildim
Allah nasip ederse eger
ve bir melegim daha olursa
maddi imkanlarimda el verirse senin yapmani cok isterim inanki
harikasin bayiliyorum sana:nesrin::eek::iloveyou:-hmm

sen meleğine hayırlısıyla kavuş canım...ballı kaymağın döktürür sana...:eek:-hmm:nesrin:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ablammmm hamarat ablam döktürmüşsün yine marifetlerini hepsi de çok güzel olmuş hele zambaklı nişan sepetine bittim resmen ah okadar hevesleniyorum yapayım diyorum ama evde 3tane okuyan çocuk olun bunların biri 1.diğeride2.sınıf olunca olmuyo yapamıyorum ablacım yaaa
ama inşallah olucak yapıcam ablacım ilham kaynağımsın sen benim çünkü ablammmmmm:eek::eek::nesrin::nesrin::nesrin::nesrin::nesrin::nesrin:

S

suna

Misafir
:nesrin: cnm bitanem hamarat arkadaşım ellerine sağllık :nesrin: :eek:vallahi dükkanıma getirdi yaptığı abajur şemssiye yi nerden aldın diye n diyene hayranım sana kalbi gönlü güzel dosttum inannın birtek hamarat deyil insanlığı güzel kendi güzel cnm ya bu bnm seni sevyorum inanın gercek dugumu yazdım Allah herkese nesrin 64 gibi arkadaş dost versiniyiki tanıdım seni eşini kardeşime slm ailesi güzel a.e .olun:eek:

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
:nesrin: cnm bitanem hamarat arkadaşım ellerine sağllık :nesrin: :eek:vallahi dükkanıma getirdi yaptığı abajur şemssiye yi nerden aldın diye n diyene hayranım sana kalbi gönlü güzel dosttum inannın birtek hamarat deyil insanlığı güzel kendi güzel cnm ya bu bnm seni sevyorum inanın gercek dugumu yazdım Allah herkese nesrin 64 gibi arkadaş dost versiniyiki tanıdım seni eşini kardeşime slm ailesi güzel a.e .olun:eek:

canım benim biliyorsun ki ben de seni çok seviyorummmmm:eek:seninle kalbimiz bir atıyor can dostum kardeşim benimmmm-hmmiyiki varsın iyiki seni tanıdım....-hmm:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar