ayyy harikalar yaa.böle şeyleri görünce içimde ki uhte depreşiyone nişanımdan ne nikahımdan bişi anladım:aglayan:
üzülme yaramaz bebemmm...kıyamam sana...nasip olursa doğumunda yaparız bitanemmm :besik:-hmm:nesrin:
Cok sekerlerrr.Ama aynen Bırsamhesabı bende de bu tarz seyler olmadı cunku o yıllarda bu tıp seyler cok da bılındık degıldı.
Eee hadı bırsamın bebışıne yapcan eee ben bebegıde beceremedım demezmı bu kedi hanı bana hanı banaaa
Kedijik ime nesrin64 te derki...senin fıstığına yaparız inşallah...söz,nişan,düğün,torun ooooooooooo çok işimiz var hayırlısıyla -hmmcanımmm beniiiimmmm....
balli kaymagim
yapan ellerin dert görmesin
yeni el emegi göz nurlarinin hepiside birbirinden mükemmel bayildim
Allah nasip ederse eger
ve bir melegim daha olursa
maddi imkanlarimda el verirse senin yapmani cok isterim inanki
harikasin bayiliyorum sana:nesrin::iloveyou:-hmm
:nesrin: cnm bitanem hamarat arkadaşım ellerine sağllık :nesrin: vallahi dükkanıma getirdi yaptığı abajur şemssiye yi nerden aldın diye n diyene hayranım sana kalbi gönlü güzel dosttum inannın birtek hamarat deyil insanlığı güzel kendi güzel cnm ya bu bnm seni sevyorum inanın gercek dugumu yazdım Allah herkese nesrin 64 gibi arkadaş dost versiniyiki tanıdım seni eşini kardeşime slm ailesi güzel a.e .olun