Netten İtiraflar

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Bizim bozukluk paralar
kurstan arkadaşlarla 6-7 kişi toplanır kurs çıkışı okey oynama giderdik neredeyse her gün.. bi gün yine gittik oynadık eğlendik güldük derken kalkma saati geldi hesabı istedik tabi hergün gittiğimiz mekan olduğu için çalışanlar bizi tanıdı bi tanesi patron ona kızmış o streesli yanımıza geldi hesabı almaya.. biz hesabı verirken o söylenip duruyordu. elimizdeki bozuklukları masanın üstüne attık o, o sinirle paralarıda okey taşlarını toplarken okey torbasının içine atmış. bi iki gün sonra yine gittik okey istedik o günkü oynadığımız okey taşlarını getirdi yine aynı kişi ve yine biraz streesliyidi döktü bizim verdğimiz paralar içinden dökülmeye başladı herkez birbirinin yüzüne bakıyo şaşırdı kaldı millet, bu paralar ne diye.. sonra anladı herkez koptuk tabi elemanda bizimle beraber koptu. baya gülmüştük o gün.. ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kaç dakika var???
lise sondaydım ve fizik dersindeydim. ders öyle bir sıkıcı ki hoca bitirsin diye dua ediyordum. hoca sordu çocuklar kaç dakika var??? bende saniyeler var dedim hocaya. iyi o zaman bırakalım dersi dedi. bekle bekle zil çalmaz. hoca dedi ki: kızım hani saniyeler vardı niye çalmadı bu zil?? Bende : hocam sormadınız ki kaç saniye diye 600 saniye vardı:))))))ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509

Facebookta surekli takıldığm bi oyun var oyunda kavga ettiğim tipler vardı benim gerçekte kim olduğumu merak ediyolardı bana sana coins (oyun parası) verelim bizi facene ekle dediler ben de kabul ettim. sonra sildim benim resimleri oyunu oynayan herkese dağıttılar kim oldğumu öğrendiler ve bana senin ip adresini bulduk senin okul kaydını silicez hatta seni devletin ana bilgisayarına girip vatandaşlıktan bile atıcaz dediler ben de inanmış ve çok korkmuştum o olaydan sonra kimseyi eklemedim o oyundan.ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Populerlik
ilkokulda çok populerdim kuzenimle aynı okuldaydık çocukların yarısı ona yarısı bana aşıktı (ilkokulda aşk nası oluosa) neyse ben ortaokulda sırf kuzenimden ayrı olup erkeklerin hepsnin bana aşık olması için ayrı okulda olmak istedim ailemi ikna ettim ama ortaokulda çok çirkinleştim kimse bana bakmadı kilo aldım tipim değişti çirkin bi ergen oldum ama kuzenime ortaokulda yine herkes aşıktı çünkü o ilkokuldakiler o okulda okumaya devam ediyodu:DALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Teyzem
anaokulunda teyzem öğretmenimdi kendi kızını da getiriyodu sınıfa benim sulu içinde simler olan tabakalrımı kendi kızına veriyodu benim oyun hamurlarımı kızına veriyodu.. hiç sevmiyodum nefret ediyodum anaokulundan... bi gün anaokulunda altıma kaka yaptım teyzem tuvalette altımı yıkayıp temizlemişti :D herkes anladı sanmıştım:dertli:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Sinir oluyorum
bir mağazaya giyim Dükkanına girdiğimde arkamda dolaşan görevli bayanlara sinir oluyorum.tamam işlerini yapıyolar ama diyorumki öyle bakıcam ben ne alacağıma daha karar vermedim onlarda şunu deneyin ah bak bu çok yakışır falan bi rahat gezemiyorum.bikaç yer dışında ama çoğunlukla heryerde oluyo:alsana:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Benbenmyım
Binanın yaptığı gölgeden daha uzun süre faydalanabilmek için, arabayı tamponu çarpana kadar duvara sürüyorum. Yine arabanın kapısını gece haricinde kilitlemiyorum. Cep telefonumu, düşeceğini bile bile küçük cebime koyuyorum. Ayakkabımı, çok yıpranacağını bildiğim halde çamaşır makinesinde yıkıyorum:findik:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Çocukken
Ben çocukken televizyonu şöyle sanırdım.arkasına geçiyor insanlar ekranda gözüküyor.ben bile televizyonun arkasına geçip çıktımı sanırdım ekranda çocukluk..ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
İğrenç ama mecburdum:s
şeker bayramında ablamın arkadaşının evine gitmiştik e tabi bayram ya süslenmişiz püslenmişiz ondan snra ablamın arkadaşının kardeşi benle yaşıttı ve çok yakışıklıydı ondan hoşlanmıştım neyse bayram bu tatlılar falan benim midem bozulmuş tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptım sifonu çektim ama gitmedi tekrar tekrar çektim gitmedi çeşmeden su döktüm defalarca gitmedi en sonunda mecburiyetten elimi klozete daldırdım ve içindekini alıp camdan attım iğrenç biliyorum ama napayım kız girmiş pis bırakmış mı desinler:alsana:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kek kasesi
nişanlımla buluşup onlara yemeğe gittim.şimdi evliyiz.sonra nişanlımıla odada oturuyoruz.tv sehpasında bi cam kase içinde çiçekler var süs olarak konmuş.bende o kaseyi çok beğenip nişanlıma ne güzel kase tam kek falan yapmaya dedim.bu arada yemek yapmayı çok sevdiğimden göz diktim kaseye.nişanlımda al çantana koy dedi kaseyi almam dedim amaa aldım çantaya]]]] sonra eve gitme vakti geldi.kapıda ayakkabılarımı giyiyorum.rahat giyeyim diye nişanlımın annesi alayım çantanı dedi ben ve nişanlım aynı anda olmaz dedik niye dedi bişeymi var içinde yo dedik gülmek tuttu sizde bişey var dedi çıktık biz evden.nişanlım sonradan annesine anlatmış tabi ama oda gülmüş isteseniz verirdim demiş .şimdi evliyiz o kaede hala kek yapıyorum.hatırası çok önemli....:D:DALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
İlk öpücük
Kreşteyim. gösteri yapıcaz ve ben pamuk prenses seçildim. Prens de Emre diye bi çocuktu hiç unutmam. Neyse hocalar çalıştırıyo bizi, tabi en sewdiimiz sahne prensin gelip pamuk prensesi öperek uyandırması. Ben gözlerim kapalı sandığın üstünde uzanıyorum. Emre de gelip öpüo.uyanıyorum. tabii diğer çocuklarda bi gülüşmelerr, ooo laşmalar fln. benim de hoşuma gidio taabii.. neyse, kreşlerde öğle uykuları olur. herkes uyur fln. bu emre, alışkanlık haline getirdi bunu.bnm yatama gelip öpüp duruyo. bide uyanmayıncaa muck muck büssürü.sora bu da hoşuma gitti tabi:) uyuyo numarası yapmaya da başladım ara sıra.. sora bu abaarttıı. kendi yatandan kalkıp bnm yatama yatmış.yanıma. bi uyandımm.. tabi romantizmin doruklarındayızz. birbirimize bakıyoruzz öölece...soraa farkettim şey keşke olmasaydı.. eeşşşekk prensss yatama gelip işemişş..öndecen de kendi yatana işedii için kalkıp gelip beni uyandırıomuşş.. bende sewdiinden sanıyorumm.. yani ilk öptüümm prenss sidiklinin teki çıktıı:).. bu da bööle işte:alsana:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Koltukta uzanmışım, biraz da rahatsızım. Hava da sıcak. Erkek kardeşim ve babam da bana çok yakın yerdeler. Televizyon seyrediyoruz. Üç yaşındaki yeğenimin yanıma gelip "Bakalııımmm bu arabanın bagajında ne vaaaarr?" demesi ile eteğimi komple açması; babamın aniden kalkıp yan odaya geçmesi, kardeşimin "Çüüüşşş!" diye bağırması, benim ağlamaya başlamam, yeğenimin "Bir şey de yokmuş ki..." deyip uzaklaşması sadece birkaç saniye sürdü.ALINTIDIR

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar