ebruş haklı tatlım
doğru söylüyorsunuz canlar.. vakit darlığı olduğu için telaş oluyorum aslında ama neler halledilmiyor ki amaaaannn..
ebruş haklı tatlım
ebruş haklı tatlım
kız düğününde bayılma
düğün alışverişi daha zor diyolar ki herşey birbirne giren diyende var bu kadar büyütme
bu arada bohçalar için klasik şeyler almak saçma geliyor bana..mesela benim sözlüm jiletle traş olmaz..bu yüzden niye her bohçada olması zorunluymuş gibi gösteren traş malzemelerini falan alayım ki.. onun yerine bence erkeğin kullandığı ve yabana gitmeyecek şeyler alınması daha iyi..
haklısın güzelim gösteriş için almak çok saçma sen tanıyorsundur nişanlını ona göre işe yarar şeyler aldır ailene
sende traş makinesi al ozaman
haklısın güzelim gösteriş için almak çok saçma sen tanıyorsundur nişanlını ona göre işe yarar şeyler aldır ailene
sende traş makinesi al ozaman
canım konunu yeni gördüm nası kaçırdım bilmiyorum
hayırlı uğurlu olsun öncelikle bunlar tatlı telaşlar kendini sıkma ben hiç anlamam pek yardımcı olamıcam sana ama bilgi almaya geldim bende
ben de anlamaya çalışıyorum işte canım ama kafamda bayağı bi oturdu yapacaklarım..ben aynı zamanda okuduğum için çok dar bir zamanım var o yüzden stresliyim biraz ama geçiyor işleri hallettikçe..:sila:
nişan bohcası olduğu için çok fazla şeye gerek yok .Onlar sana birde düğün bohcası çıkaracaklar .Düğün bohcasında asıl koyacakları şeyler konulur.Senin koyacağın da iç çamaşırı,gömlek ,babaya varsa erkek kardeşlerine gömlek kravat ,annene parfüm gibi hoşlandığı hediyeler. Birde ben seccade takımı almıştım kaynanama.Traş seti hani köpük falan oluyorya,tutupta traş makinesi alma .Evde giymesi için terlik.Traş setinin içinde zaten parfüm oluyo oyüzden gerek yok parfüme.Kemer anahtarlık seti satlıyor ondan alırsın .Sabahlığa falan gerek yok ,onu kendi çehizine koyarsın ,evine gelin olarak gitmeden evine gidip yerleştirirsiniz ,o senin çehiiznde kalsın.Ben öyle yapmıştım.Sakın tepsiyede yapma.Hiç güzel olmuyor ne kadar süslersen süsle ,kaba duruyor.Ne güzel işlemeli bohcalar oluyor onlardan alsana canım.Sen benim dediğimi yap çok aşırıya kaçma.Hemende verme bohçanı,çok meraklıymış gibi ,az beklet.onunkiler geldi diye hemen vermek zorunda değilsin.Senden bohca almak için az beklesinler.Kız tarafı olarak ne kadar zahmet cektiğinizi anlamış olsunlar lep diye verme .Sen benim dediklerimi al,sormak istediğin bişe varsa sorabilirsin