Nişanımız Var Hanımlar..Bitter'i Bugün Verdik Gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
zamanlar henüz 17 yaşında iken)çok kişi ile birbirine girer ve siteden uzaklaştırmalar başlar
succube.gif
.Her ban cezası aldığında hem msn'den hem face'den banımı aççç diye
cirla.gif
ağlar..Ama kurallar gereği süresi dolana kadar bekler..
msn-iconlari-emoticons-smileys-smiley-smiliez-ikon-115.gif

Ayyy bu ayrıntıya koptum yalnız şahım allah seniii :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Daha dün gibi tarih 12-03-2009'u gösterdiğinde sitenin haşarı ve şımarık kızı bitter_im ailemize katılır.Sohbette,forumda yani her yerde konu açar,mesaj yazar.....derken sohbette yaşının gereği(o zamanlar henüz 17 yaşında iken)çok kişi ile birbirine girer ve siteden uzaklaştırmalar başlar:sılakonda:.Her ban cezası aldığında hem msn'den hem face'den banımı aççç diye:cirla:ağlar..Ama kurallar gereği süresi dolana kadar bekler..:bitter:
Gel zaman git zaman aşklarını anlatır bizlere,ayrılır,üzülür konu açar.Yani ben bitter_imi bu gecen zamanda kaç sevgili değiştirdi sayamadım:kahkaha:..Eh kız güzel olunca:1:
Vesselam bizim kız büyür,artık ağırlaşır..55:Her defasında ''ben mod olmak istiyorum''dediğinde her zaman onu oyalamaya çalıştım,bitter_im benim gözümde çünkü ilk tanıdığım bitter'dir..
Ancak dikkatlice baktığımda gerçekten artık büyüdüğünü farkettim ve o çok istediği modluk görevini kendisine verdim ve uzun zamadır da layıkı ile yaptığını görmekteyim.:elif:
Asıl konumuz bu değil ama benim gözümde halen güççük minnacık bitterimin büyüdüğüne halen kendimi alıştıramamışken geçtiğimiz bayramın 2.günü çok hayırlı bir adım atacaklarının haberini verdi..Ben bugüne kadar inanmıyor ve bir şekilde yarım kalacağını hayal ederken kızımın hayırlı bir yolculuğa adım attığının haberini aldım.:aglayan:
Evet içim cız ederek bunu yazıyorum bu saatte ne derdim varda bu pc başında yazıyorum.İşte ben bu deli kızı çok ama çok seviyorum.İnan bitterim biliyorum bu yaşına kadar hep eksik bir tarafın..Biliyorum ve seni en yakından tanıyorum.Bu eksikliğini bizlerle tamamlamaya çalıştın,kimimiz abla olduk senin için,kimimiz de küçük yaşlarda kaybettiğin annen olduk sana.Bu bilgisayar ortamında hiç tatmadığın ailen olduk en önemliside.Ama sen hep söz dinledin,söz dinleyen oldun..Aferin Sana!!:bebek:,

Artık bir adım attın ve bu attığın adım ile hiç bir zaman pişman olmasssın,bundan sonra dilerim yüzün hep güler.Eniştemiz kim bilmiyorum ama dilerim seni üzmez ve çok mutlu olursun.
Seni Çok ama çok seviyorum..Yüzün hep gülsün ailemizin cici kızı bitterim.

şaha katılıyorum ,bütün bu yaşananlara şahidim bende ...:sevindirikasli:
senin adına sevindim bitter
inş. senin için en hayırlısı olur :sarilma:
büyüdünde evleniyorsun hı bitter demektende kendimi alamıyorum:elif:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Benim haylaz benim tatlı kızım Annesinin biricik meleği büyümüş büyümüşde artık evlilik yolunda ilk adımını atmış:huhuu::huhuu: bu beni hem çok duygulandırdı:mendil: hemde çok sevindirdi:elif: bitanecik meleğim Rabbim inşallah tamamına erdirsin tatlım benim rabbim bir ömür boyu mutlulukların engüzelini yaşatsın sana çünkü sen bunu fazlasıyla hakediyorsun tatlı meleğim:utan::utan::utan:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Daha dün gibi tarih 12-03-2009'u gösterdiğinde sitenin haşarı ve şımarık kızı bitter_im ailemize katılır.Sohbette,forumda yani her yerde konu açar,mesaj yazar.....derken sohbette yaşının gereği(o zamanlar henüz 17 yaşında iken)çok kişi ile birbirine girer ve siteden uzaklaştırmalar başlar:sılakonda:.Her ban cezası aldığında hem msn'den hem face'den banımı aççç diye:cirla:ağlar..Ama kurallar gereği süresi dolana kadar bekler..:bitter:
Gel zaman git zaman aşklarını anlatır bizlere,ayrılır,üzülür konu açar.Yani ben bitter_imi bu gecen zamanda kaç sevgili değiştirdi sayamadım:kahkaha:..Eh kız güzel olunca:1:
Vesselam bizim kız büyür,artık ağırlaşır..55:Her defasında ''ben mod olmak istiyorum''dediğinde her zaman onu oyalamaya çalıştım,bitter_im benim gözümde çünkü ilk tanıdığım bitter'dir..
Ancak dikkatlice baktığımda gerçekten artık büyüdüğünü farkettim ve o çok istediği modluk görevini kendisine verdim ve uzun zamadır da layıkı ile yaptığını görmekteyim.:elif:
Asıl konumuz bu değil ama benim gözümde halen güççük minnacık bitterimin büyüdüğüne halen kendimi alıştıramamışken geçtiğimiz bayramın 2.günü çok hayırlı bir adım atacaklarının haberini verdi..Ben bugüne kadar inanmıyor ve bir şekilde yarım kalacağını hayal ederken kızımın hayırlı bir yolculuğa adım attığının haberini aldım.:aglayan:
Evet içim cız ederek bunu yazıyorum bu saatte ne derdim varda bu pc başında yazıyorum.İşte ben bu deli kızı çok ama çok seviyorum.İnan bitterim biliyorum bu yaşına kadar hep eksik bir tarafın..Biliyorum ve seni en yakından tanıyorum.Bu eksikliğini bizlerle tamamlamaya çalıştın,kimimiz abla olduk senin için,kimimiz de küçük yaşlarda kaybettiğin annen olduk sana.Bu bilgisayar ortamında hiç tatmadığın ailen olduk en önemliside.Ama sen hep söz dinledin,söz dinleyen oldun..Aferin Sana!!:bebek:,

Artık bir adım attın ve bu attığın adım ile hiç bir zaman pişman olmasssın,bundan sonra dilerim yüzün hep güler.Eniştemiz kim bilmiyorum ama dilerim seni üzmez ve çok mutlu olursun.
Seni Çok ama çok seviyorum..Yüzün hep gülsün ailemizin cici kızı bitterim.

Şahım okadar güzel yazmışsınki okurken hem güldüm hem gözlerim doldu bizim tatlı cadı büyüdüde evleniyor Şahım yaa daha dün gibi bizim kızın haylazlıkları için kulaklarını çikiyorduk şimdi büyüdü ve evleniyor:mendil:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Hele şu damada bir bakem,boyuna,posuna.....Kararım değişebilir hani...

Sadiyem canımsın,üzülme birtanem.:eek:

Aslıcım Alamanyalara gidiyor ama yinede benim elimden kurtulamaz bu bitter cadısı:ciklet:
Sagol canim. :eek:
Sadiyem ablamada uzakmış 3,5 saat dedi eniştem ama gidiş gelişte sorun olmaz dediler bakalım hayırlısı :utan:

Şahım kızım olursa berkeye veririm veya berata :kahkaha:
O kadar uzak degilmis canim yine ablanla aran.
Ablanin orada olmasida iyi senin icin.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Sadiyem ablamada uzakmış 3,5 saat dedi eniştem ama gidiş gelişte sorun olmaz dediler bakalım hayırlısı :utan:

Şahım kızım olursa berkeye veririm veya berata :kahkaha:

Bakalım sen hele bir evlen,hamile kal,doğur..Bakalım bizim oğlan ne diyecek bu duruma?Artık ağırdan alacağım şekerim,senin gibi yapmam:hihh:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
zamanlar henüz 17 yaşında iken)çok kişi ile birbirine girer ve siteden uzaklaştırmalar başlar
succube.gif
.Her ban cezası aldığında hem msn'den hem face'den banımı aççç diye
cirla.gif
ağlar..Ama kurallar gereği süresi dolana kadar bekler..
msn-iconlari-emoticons-smileys-smiley-smiliez-ikon-115.gif

Ayyy bu ayrıntıya koptum yalnız şahım allah seniii :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Hadi yalan de-kizgin
Sohbette kaç kişi ile bir birinize girmiştiniz beee-kizgin
Artık bıktırmıştın,bir ara kaybolmuştun da bir nefes almıştık:1:Ohhh!!be demiştik55:-kop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar