''Ciida''
Üye
off bu süpermiş
Yankeski ve yuvarlak uçlu olan sabit olmazsa olmaz gibi birşey yani...
İstersen küpeden başlayalım daha kolay o iki çeşit çivi-küpe aparatı ve istediğin boncuğu yada boncukları seçersin ona göre tasarlarız bende bayağı malzeme var aşama aşama fotografını çekip eklerim daha kolay olur senin için...
tmm küpeden başlıyalım
karga burun,yan keski,çiviler,aparat ve boncuklarr
uyhh inşallah yaratıcı olabilirim
sence bu ilk yapacagım küpe için basit boncuklardanmı alayım yoksa taşmı alayımm:?
çok hoş görünüyor ama ya onu kendimin yapıp bileğime takmayı hayal bile edemiyorum şuannnn :ayk: çok teşekür ederimmm sana yaa hakkını helal et şimdiden onca emeğin geçicek bana çok ugrastırırım ben seni demedi deme
Sen bilirsin bak kolay küpe resimleri ekledim fikir olsun o yaptığım gerdanlık tipi kolyelerdekide plastik kristal mesela çok basit bir boncuk...
Buna zincirde gerekir ama....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buna da zincir gerekir
Böyle demir aparatlarda satılıyor
Resimler alıntıdır...
Helal olsun canım ne demek aşk olsun bende seviyorum takı yapmayı merak etme zevkle öğretirim...
bunlardan bende varr:ceeYoo sadece gerekli olanları alırsın şimdilik sonra elin alışınca coşarsın merak etme
----------------------
Boncukları istediğin gibi seçebilirsin yapmak istediğin takıya göre beğendiğini seç mesela ayrıca ne kadar istersen o kadar veriyorlar 2 tl'lik istiyorum diyorsun mesela tartıp ona göre veriyorlar...
Temel Malzemeler
Bu yuvarlak ağızlı ve yan keski çok önemli elinde olması lazım takı malzemesi satan dükkanların hepsinde var hatta büyük marketlerde tamirat malzemeleri satılan yerlerde bunlar set olarak kargaburunlu falan satılıyor...
--------------------
Aşağıdaki malzemeler küçük posetlerde 1 tl civarında 3 rengi var Bakır-Gümüş-Altın rengi
Küpe için bunlar gerekli
Çiviler önemli
Bunlara papağan deniliyor kolyeler bilekler için gerekli olur
Bu halkalarda birleştirmelerde kullanılır (resimdekinin biraz daha küçükleri zarif duruyor bu biraz büyük gibi)
Alıntıdır....
bir ara çok merakım vardı öğreden olmayınca kursa yazılcam:cee
ders alayım pastam