Kristen Stewart
Daimi Üye
Kemallebisey yaşanacak demek ki Miray arasında bak şimdi merak ettimKemal konusu fenaMira hem Sarp'ın hem de babasının sinirlerini zıplatacak sus nk
Kemallebisey yaşanacak demek ki Miray arasında bak şimdi merak ettimKemal konusu fenaMira hem Sarp'ın hem de babasının sinirlerini zıplatacak sus nk
Bitmek üzereydi dimi o da..Hemen söylerim sanaAhmet'i de çok kötü durumda bıraktıydık onda da aklım kaldı Eylül çiğ çiğ yiyecekti bunu dayaaan doktorrr yetişeceğim inşallah diyesim var
Sonraki bölümün başında kokusu çıkar. Mevzuyla alakalı emoji ile spoiler vereyim mi? Şu yere vurup alev çıkaranı Fuat Bey olarak alKemallebisey yaşanacak demek ki Miray arasında bak şimdi merak ettim
Final sezonuydu da kaç bölüme biter bilemedim şimdiBitmek üzereydi dimi o da..
Anladığım kadarıyla Kemal rahat durmuyo bizim kızda boş durmuyor Fuat beyi cildirtacak biseyler oluyo Sarp araya giriyor ve Kemal'e sarp arasında kılıçlar cekiliyo bildim miSonraki bölümün başında kokusu çıkar. Mevzuyla alakalı emoji ile spoiler vereyim mi? Şu yere vurup alev çıkaranı Fuat Bey olarak al
![]()
Final sezonuydu da kaç bölüme biter bilemedim şimdi
Çok belli oldu değil miAnladığım kadarıyla Kemal rahat durmuyo bizim kızda boş durmuyor Fuat beyi cildirtacak biseyler oluyo Sarp araya giriyor ve Kemal'e sarp arasında kılıçlar cekiliyo bildim mi
Eylül ve Ahmet candır beni gaza getirme uzatırım vallaAdını Kalbime yaz da uzasın uzayabildigi kadar biz raziyiz
Beğenmenize çok sevindim hangi hikayeleri takip ediyorsunuz onların bölümlerini daha hızlı koymaya çalışayımEvet yazdığınız hikayeler değişik ve güzel okuduklarım var.
HasretBeğenmenize çok sevindim hangi hikayeleri takip ediyorsunuz onların bölümlerini daha hızlı koymaya çalışayım