nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Vaaav yeni bölüm süperdi. Ellerinize sağlık kizlar. Levyeyle Altanın arabasına bi şeyler yapacak sanırım Levent, Altanın akıbetini şimdi daha çok merak ediyorum:) Murat ta geldi tam oldu. Ama Aylinlere haber vermeyi unuttu. Aylin ve babası fena parlayacak

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Teşekkür ederiz Bölüm çok gerdi be elimden Melisa çayı eksik olmadı :bayil: taksici nasıldı bizimde dürümcü ayrı komedi taksici ayrı manyak adam kızı kaçırmış inşallah kamera şakası değildir darılırım valla diyor deli ya :gul:

Levent Altan'a birşey yapacak ama suç aleti levye değil :ko

Yalnız Murat'ın gelişi geliş değil gözü dönmüş bölümün başlık resminde tırstım :iyyyy: ama gidişi suskun oldu dönüşü muhteşem olacak giriş sahnesi çok iyi aslanımın Aylin anlayış gösterirde kayınpederde pek iyi bir izlenim bırakmadı bu durum Kemal amcam gördüğü yerde ne fırıldak adamsın diye terlikle kovalayacak Murat'ı herhalde :gul:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Aaa ondan bahsetmeyi unuttum bayıldım taksiciye gül gül öldüm :ko:ko:ko

Adam da ne zamandır macera arıyormuş zaten tam ortasına bizimkilere dştü:ko:ko:nazo:

Levent ve Murta ın elinden kimse alamaz b kez Altanı
iyy.gif

Murat garibim başına gelmeyen kalmadı yazık çocuğa acıyın artık be ya:ko

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Giflerin hepsini malesef göremiyorum telden okuduğum için şimdi girip tekrar bakıcam gördüklerim harika ama Muratın cam kırdığı :koevlenme teklif ettiği gifler süperdi..

Zibidi kelimesini aıkladığı gifte Aylinin yüz ifadesi çok güzeldi:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
He valla şimdi bunun bir de durağa gidince attığı havaya bak :gul:
- Nerde kaldın Hüseyin?
- Ya abi bir delinin elinden kız kurtarma işi vardı da uzadı ama çocuklarla hallettik sevaptır. Kız yuvaya Hüso durağa. Siz ne yaptınız? Cemal çay koy abine hadi koçum :ko

-----------

Aslı da diyor nk senin bu Murat'la alıp veremediğin ne var diye ne yapayım aksiyona çok elverişli oğlan her kalıba giriyor ona yaptıklarımı Levo'ya yapamıyorum yemiyor :gul:

Giflerin hepsini malesef göremiyorum telden okuduğum için şimdi girip tekrar bakıcam gördüklerim harika ama Muratın cam kırdığı :koevlenme teklif ettiği gifler süperdi..

Zibidi kelimesini aıkladığı gifte Aylinin yüz ifadesi çok güzeldi:ko

Gifler çok güzel tamamlıyor bayılıyorum ben :foto: ben şeyi de seviyorum ilk zamanlar Aylin Murat'ı Levo sanıyor sofrada meyve suyu isterken Naz-Levent- Aylin'in birbirine bakışı çok hoş bir de piknikte Murat şaşkın şaşkın ne olacak düğün olacak deyince Levo'nun bakışı fena :hihi:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Leventin yüz ifadeleri çok komik:gul::gul:

Şekilden şekle sokmuşsun nkm karizma çocuğu:cokkomik:

Taksicinin durak dönüşü konuşması süper:kptmya:

Kız yuvaya Hüso durağa:kptmya::kptmya::kptmya:

Benim tin tin Selaattin gibi doğal adam işte:cokkomik:

O gifleri gördüm çok komikti:cokkomik:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Sorma mimikler çok bomba bizim sarı oğlanda :hihi:

Murat'a olan eylemlerim son hız sürecek :gul: yakasını bırakmam onun daha çok güldürecek ama o güler mi bilmem :kayris:

Durak konuşması hikaye dışıydı anlık doğaçlama :nazo: o adamı ara sıra sahne yazalım bari çok iş var onda :D Ananeyi bindireyim arabasına bakayım ne edecekler :cokkomik:

Selattin çok iyiydi ya tin tin tin selaaattin :gulsemmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ya gerçekten de dünya küçük bizimkiler hep bu taksiciye denk gelsin :D Anane de kaç bölümdur yok unuttuk sanmayın özletti kendini

İşi bitince kartını verdirir Levo'ya "Abi böyle aksiyon olmasını bekleme Hüseyin koş de ışınlanayım" dedirtirim ay sevdim bu Hüso'yu

Dogaclamalarin bile güzel nkm . Arada yorumda bizimkiler de doğaçlama yapsa ne güzel olur . Naz Murat Levo Aylin -ayse

Ya benim aklımda ne var biliyormusun :D Bu yazdığım hikayelerin baskın karakterlerini alıp parodi yapmak düşünsene şimdi...

GG'deki Ela "Evimizi yaktınız babamın ölmesine neden oldunuz! Bunu yanınıza bırakmayacağım :aglayan:" vs diye dramatik dramatik saydırıyor araya BTA'nın saftirik Aylin'i giriyor "Kız ne ev yakması bu Murat daha çayın altını bile yakamıyor :ne:" diyor sonra anane giriyor "Kimin evi akmış kış da değil müteahhit kazıklamış bunları" diyo falan filan

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ayy nkm gifte koyamıyorum koptum burda süper süper:) ama hatirlatirim Murat mutfakta iyiydi

Doğru bu çifte Aylin sıkıntılı rolleri değiştiririz yada diğer çifte uygularız o zaman :D Levent anca ver yesin Naz da yemek yapıyor mu yapamıyor mu bilmem henüz elini sürmedi kız fast foodcu ve arabacıdan tükürük köftesi yiyor bekle evde tencere yemeği yapsın o iş yaş :kptmya: aaa bizim dürümcü Hasan ne yapıyor acaba ona bir de Aylin'ler gitsin bakalım

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeni bölüme dün akşam temel attım :D bu hafta işlerim vardı kafamı veremedim :tskler:affet sevgili okuyucumuz

Avatarın ve imzan çok şeker oldu ya kıskandım valla :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Yeni bölüme dün akşam temel attım :D bu hafta işlerim vardı kafamı veremedim :tskler:affet sevgili okuyucumuz

Avatarın ve imzan çok şeker oldu ya kıskandım valla :D

Ücretsiz reklamınızı da yapıyorum artık hikayede bi yerlerde adımı geçirirsiniz :ko

Fındık mı kırarlar ,yoksa yerler mi orasını bilemem tabi:ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ücretsiz reklamınızı da yapıyorum artık hikayede bi yerlerde adımı geçirirsiniz :ko

Fındık mı kırarlar ,yoksa yerler mi orasını bilemem tabi:ko:ko

Senin adın geçiyor zaten :D 8.Bölümde Engin bey kızı Ada'ya "Sen nerden çıktın fındıkkurdu" diyordu :istebu: ama bir daha geçiririm bekleeee sen

Bu arada 50.Bölümün sonunda bir aksilik olmazsa Levent show var kaçırmayın ay ne güldüm Aslı boğacak beni :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar