Nkkonda Gerçekleri :D

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839

Yaptıkları büyülerle gelinleri yok etmek isteyen Nkkonda taktığı peçe ile yakalandı.Asıl amacının Münazarada destekçi toplamak olduğu fakat Kanlı Ay tutulmasının yaptığı büyüyü bozduğunu iddaa etti.

Onun güzel görüntüsüne inanmayın her gece yarısı dönüştüğünü biliyormusunuz ?

Gelinler grubunu savunan teyzemize " Sen kaynanasın onları nasıl savunursun " Diyerekten şiddet Uygulamıştır.

En acısıda bu tüm koca adaylarını yemiş.Evet yanılmadınız acı ama gerçek son olarak İan'a aşık olarak buna son vermiş umarım ian oğlanın sonuda böyle olmaz :bayil:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
:kaşınandeokmansmilisi: :ko İan'da aynı ona birşey olmaz :rujsigara:

Ama çok fenasın he :nazo: artık münazarada nasıl canınızdan bezdirdiysem hala beni çemkiriyorsunuz gelin değilmisiniz hepiniz aynı işte

Bu yavrucağı günlerdir yediniz yedinizde doymadınız yazzıık AAAA ne çekti bu nk be :derdimcok:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

Yaptıkları büyülerle gelinleri yok etmek isteyen Nkkonda taktığı peçe ile yakalandı.Asıl amacının Münazarada destekçi toplamak olduğu fakat Kanlı Ay tutulmasının yaptığı büyüyü bozduğunu iddaa etti.

Onun güzel görüntüsüne inanmayın her gece yarısı dönüştüğünü biliyormusunuz ?

Gelinler grubunu savunan teyzemize " Sen kaynanasın onları nasıl savunursun " Diyerekten şiddet Uygulamıştır.

En acısıda bu tüm koca adaylarını yemiş.Evet yanılmadınız acı ama gerçek son olarak İan'a aşık olarak buna son vermiş umarım ian oğlanın sonuda böyle olmaz :bayil:

Bakıyorumda sen Nkcığımı pekbi sahipsiz görmüşsün:eek:sabha beri doymadın oklavamı yemeye :kaşınandeokmansmillisi::saplak:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
tam oklavamı kaptım geliyordum çocuklar uyandılar :ko

deokmancım uzaktan uzaktan saldır kapmasınlar yakanı paçanı ben gidecem çocuklarların yanına gelene kadar bişey olmasın sana

sana b irsürü oklava bırakayım lazım oldukça kullanırsın
oklava_297418.jpg

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Dün ben adam gelipte çıkınca meydanı boş bulup atıp tutmaya başlamış gelinzedeler Esmerim o oklavalarla banamı vurcakmışınız hahahayyyt hiç güleceğim yoktu sen benim resmimi gördün dimi sen o cüsse bu oklavalar altıNda ezilirmi bi düşün bakim:dusun::koakşam adama takıldım biraz bana diklendi biayağı kalktım bi serdim koltuğa ayağını denk aldedim yapıştırdımmı serilirsin böyle iki doksan dedim:koadam bile tırstı ona göre diyim ayanızı denk alın Sıla ameliyatta kendine format attırdı yenilendi gücüne daha bi güç kattı haber edeyimde ayağınızı ona göre denk alın uleyyyn:sılakonda:

Nkcım banada profilden saldırdılar ama aldım boylarının ölçüsünü:kopeh böcekle korkutucaklarını sandılar zaar:kokorkusuzsılayıkorkutacağınısananamaçokyanılanesmervedokmanıkavradığıgibiprofileyapıştıransılasimillisi::ko:ko

@esmeryarim @Deokman @nk83 [MENTION]fındıkkurdu[/MENTION]

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Ne korkucam be 1 hafta sizinle çata çat çarpışmış sağ çıkmışım bu saatten sonra bana hiç birşeycikler olmaz sizden korkan sizin gibi olsun :kahkaha:

Ama oklava cephanenize öldüm he bende tencere kapaklarımı alıp önüme kalkan edem bari

Sılam gördün değilmi ben nasıl hanım hanımcık dolanıyorum sitede ama her saldırı bu gelin hanım kabilesinden geliyor haklarında bir tane bile böyle konu açmadım hanımefendi.com takipçileri bunu da kayıtlara geçirin :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar