Nkkonda Gerçekleri :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Sen Nkcıma çalışsan neyazar O tek başına hepinize yetmiş

Yettim valla kimin öğrencisiyiz :rujsigara:

vayy vayy vayyy @sıladayım sen nekadar meydanı boş bulmuşsunda tehditler savurmuşsun
@Deokman bacımı tek gördün 1-2 gün gelemedim diye o ufaktefek kız tabi bizim arkamıza saklanacak senle nasıl baş etsin :saplak:
@nk83 anacım sana küçükken dil otumu yedirmişler :ko bir lafın altında da kal bea

bu arada kapaklarımı merak ediyorsun onları anten yaptım tv daha net çekiyor :ko:ko:ko

bizden gelen kapakları sen ne yaptın peki :lengua: çeyizlik saklamışsındır yoksa bizde darılırız :nazo:

@Fındık Kurdu bacım beşelemi çalısan :D ne çabuk pes etmişsin sen sınırları zorla sigortasız işçi çalıştırmak yasak ben şikayet ederim ona göre :saplak:

Benim sılam meydanı boş bulmaz onun uzaktan yaklaşan ayak sesini duyanlar meydanı korkudan boşaltır Bu lafıma bir mim koy sen esmer ablacııım

Valla bilmem yedirseler yedirseler semizotu yedirmişlerdir :ko niye lafın altında kalayım laf benim altımda kalsın

Anten mi yaptın iyi bari onca kapak bir işe yaramış ben sizin kapakla sütlüğü bile kapatamadım pek küçüktü de :gul:

Ana herkes yanlış anladı beni.:derdimcok:..Ben nk ya çalışırız derken ona indirici darbeleri vururuz anlamında söyledim nan..:interest:

Ölmek var dönmek yok,dönekmiyim ben kzım:eek:

Bir lafım yetti gördün mü herkes benden sonra şaştı gör nk'nin gücünü :kahkaha: gören de dolaptan bardak indiriyor sanır siz bana hiçbir darbe indiremezsiniz yasal değil birkere fındık gelinim taktik değiştirin :ko

işte bu @Fındık Kurdu :kayris:
@sıladayım hadi bakalım hodri meydan :hihi:

demekki benim içimdeki deli kadriyenin kadiri senin içinde bende merak ediyordum kadir nerde diye :ko

Nerde ne zaman saat kaçta

O zaman Kadriye ve Kadir'i başgöz edelim bitsin bu dava düğün yemekleri de benden :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar