Tesekkür ederim canim, Kayra listemde yazili.sadiş bende aklıma gelen isimleri yazayım..
Eymen,Berat,Emir,Ömer Faruk,Kayra
Amin canim, Aras esimin cok hosuna gitti ama arkadasi koymus.sadiyecim Allah bir avazda kurtarsin canim hayirlisiyla al pasani kucagina
canim Aras ismi bu aralar hosuma gidiyor
Evet canim ikinci kez kismetse aslan anasi olacagim.Aslan Anaları çoğalıyor desene:teytey:
Haydi bakalım Rabbim analı babalı büyütsün
Sağlıklı rahat bir hamişlik dönemi geçirirsin inş
Sağlıcakla gelsin bebeğimiz.:bebek:
İsim konusunda inan bende çok zorlanmıştım.
Ama bu aralar kulağıma hoş gelen isimler.
Kıvanç (Kız kardeşim bebişine koydu bu ismi
Yağız (Ben koyucaktım ama kısmet olmadı)
Çınar
Eymen
Ismi güzelmis canim, Allah anali babali büyütsün.Hayırlı olsun Rabbim sağ salim elinize kavuştursun inşallah benimde tunahan ismi hoşuma gidiyor bi fikir olur belki size
Amin canim, Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin insallah.canım gözün aydın bu sene demekkı erkek senesı hayırlı bir sekilde kucagına almayı nasip etsın ınsallah bızlere
Sadiye tebrik ederim canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Volkan, tamer ve deniz'i çok beğeniyorum bende
Evet canim ya, arastiriyoruz bizde bakalim, bende burada sizin yazdiginiz isimleri eliyorum.Haklısın tatlım Deniz ismi çok fazla kullanılıyor. Aklıma ilk gelenleri yazdım. Anne olmak gerçekten çok zormuş yahu Erkek çocuklarıda çok severim şimdi düşün dur, gelmez aklıma. Özel olmalı, farklı olmalı, anlamlı olmalı derken.. Araştırmak lazım biraz. Bahtı güzel olur inşallah
Amin canim.Allah tamamına erdirsin sadiyecim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimiz inşallah
furkan
baran