Öyle Bir Geçer Zaman ki- Kanal D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
38750_oyle-bir-gecer-zaman-ki.JPG

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Tarih: 2010-12-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Evimden çıkın!
Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizisi, bu akşam da temposu yüksek, duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor.

Cemile, çocuklara babalarının onları evden atmak istediğini nasıl söyleyeceğini düşünürken, önce Aylin’in sırrını, ardından da Mete’nin okulu birbirine kattığını öğrenir. Ahmet, Berrin ile konuşmak için harekete geçer. Onu görebilmek için uğraşırken karşısında Osman’ı bulur. Kürşat da boş durmaz. Hakan’ın babasına ulaşır ve ona oğlu ile ilgili bazı uyarılarda bulunur. Mete’nin durumu hakkında müdür ile konuşmaya giden Cemile’yi bir sürpriz beklemektedir. Aşktan gözü kimseyi görmeyen Aylin tüm engellere rağmen Soner’in teklifini öğrenmek üzere onunla buluşmaya gider. Ali’nin onlara layık gördüğü eve giden Cemile ve çocuklar, gözlerine inanamazlar. Öfkeden gözü kimseyi görmeyen Ali kararını uygulamak üzere kapıya dayanır. Bu manzara karşısında Mete’yi zapt etmek artık imkansızdır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
oylebrgecer175.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Tarih: 2010-12-21 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ali ve Mete alevlerin içinde
Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizisi, bu akşam da temposu yüksek, duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor.
Alevlerin sardığı evde oğlu ile karşı karşıya kalan Ali Kaptan büyük bir şok içindedir. İçinde büyüyen öfkeyi artık dizginleyemeyen Mete’nin evin her köşesine döktüğü benzin nedeniyle alevler hızla yayılmış, baba - oğlu esir almıştır. Yaşadığı şoktan sıyrılan Ali Kaptan çok geç olmadan evden çıkabilmek için Mete’yi ikna etmeye uğraşır ama nafile! Bütün kontrolünü kaybeden Mete için artık bu yoldan geri dönüş yoktur.

Dışarıda ise Cemile, oğlu Mete için çırpınmakta, Carolin de Ali diye ağlamaktadır. Berrin, Aylin, Osman, Hasefe Hanım ve tüm mahalleli, çaresizlik içindedir. Cemile’nin ana yüreği bu dehşeti izlemeye daha fazla dayanamaz, tüm engellemelere rağmen cayır cayır yanan evin içine kendini atar.

Akarsu Ailesi’nin hayatını derinden etkileyecek felaketin haberi çok kısa sürede Ahmet, Soner ve Hakan’ın da kulağına ulaşır.

DetayBuyukResim.ashx

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Herhafta beni gözyaşlarına boğuyo bu dizi kanalD yine yaptı yapacağını reyting rekoru kıracak bir diziye daha imzasını attı bir programa katılan Mesut Yar Erkan Petekkaya'yla yaptığı sohbette dediğine göre asıl dizi bundan sonra başlıyo izliyiciler herhaftayı daha da sabırsızlıkla bekliyecek demiş -hmm

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sen yumruk atmak istiyosun ben elime geçirsem adamı bikaşık suda boğcam-kizginkimse alamıycak elimden öyle delirtiyo herhafta beni:kptmya::kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben izlemiyordum bu diziyi son 2 bölümdür tiryakisi oldum

Gerçi izlerken geriliyorum ama :kptmya:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
hakikaten sürükleyici...acı çekeni izlemekten milletçe zevk alıyoruz galiba:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ama o Caroline delisi beni sinir ediyor. Öyle yamuk yamuk Aliiii demiyormu -kizgin-kizgin

Ali'ye ne demeli gerzek adam -kizgin-kizgin Bilse Caroline ne cevizler kırdı -kizgin-kizgin

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Vallahi ben seyretmiyordum o kadar çok bahsediliyorki bende mi seyredecem ne:sila:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Valla bende seyretmiyordum ama alışkanlık yaptı:sila:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
pis ali cemileyi en derin yerinden vurdu alçak adam
osman'ı istiyormuş babalıkmı yaptın nen çocuklarada istiyon:alsana:
acaba ne yapacak cemile iki arada kaldı zavallım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Of bu diziyi izlemek istemiyorum ya :ilknur::ilknur: Gerim gerim geriliyorum valla:dertli::dertli:

O aptal Ali'ye de diyecek birşey bulamıyorum. Nasıl bir babadır bu ya :alsana::alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar