Öyle Bir Geçer Zaman ki- Kanal D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
42585_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Tarih: 2011-05-24 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizisi, bu akşam da temposu yüksek, duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor.

Ekber, oyunu başlatır. Tuzağa düşen Ali Kaptan hâlâ olan bitene bir anlam verememiştir. Carolin’i paraları getirmek üzere Ekber serbest bırakır. Paraların hepsini yanına alan Carolin, yurtdışına uçak bileti de ayırtır. Ekber ve Ali dışında Carolin’i bekleyen bir başkası daha vardır. Takip edildiğini anlayan Carolin panik içindedir. Mete, tedavi süreci çok zor geçen İnci Hoca’ya refakat edebilmek için annesinden izin alır. Hapishane’ye düşen Ahmet ise orada bir saldırıya uğrar. Ondan haber alamayan Berrin perişandır. Mesude’nin ailesi ile çat kapı çıkıp eve gelmeleri, üstelik bir de hesap sormaları Soner için bardağı taşıran son damla olur. Nişanı atar, onları da evden kovar. Ancak bu durum evdeki bütün dengelerin değişmesine neden olur. Öfkesinden kuduran Mesude, Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Çocuğu bir an önce aldırmak isteyen Cemile başka bir ebe ile anlaşır. Kürtajdan çok korkan Cemile’yi başka bir tehlike beklemektedir.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
güzel dizi seyrediyorum... Mesudeyede gıcık oluyorum o kızın sonu iyi değil...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
42750_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Tarih: 2011-05-31 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizisi, bu akşam da temposu yüksek, duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor.
Kanaması durmayan Cemile’nin durumu ciddidir. Hasefe Hanım, gelinini ambulansla hastaneye zar zor yetiştirir. Çaresiz kalan kadın kime haber vereceğini bilemez ve Ali’yi arar. Soner, Aylin’i eve geri dönmeye ikna eder. Ancak evde tüm dengeler değişmiştir. Bütün gerçekleri öğrenen Murat anlaşmanın şartlarını uygulama kararı alır. Hasefe Hanım, Cemile’nin durumunu çocuklardan saklamaya çalışsa da, Mete’nin refakat ettiği İnci Hoca da aynı hastanede tedavi olmaktadır. Annesinin yoğun bakımda olduğunu öğrenen Mete kardeşlerine de haber verir. Kötü haber tez duyulur, durumu öğrenen herkes soluğu hastanede alır. Ancak Balıkçı ve Carolin’in de orada olması ortamın iyice gerilmesine neden olur. Hapishaneye düşen Ahmet ise orada da güvende değildir. Hakan’ın babası Ahmet’in infaz emrini verir. Cemile’nin hastaneye kaldırılmasının asıl nedeninin ne olduğunu öğrenmeye çalışan Carolin kolay kolay pes etmez.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
42899_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Tarih: 2011-06-07 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Hastane koridorunda herkes şoke olmuş vaziyettedir. Kimse duyduklarına inanamaz. Berrin ve Mete hemen babalarına karşı saldırıya geçerler. Hamile olduğu ortaya çıkan Cemile ise utanır ve kimse ile görüşmek istemez. Arkadaşları Ahmet’i hapishane’den kaçırmanın bir yolunu bulurlar. Doktor raporu ile onu hastaneye sevk ederler. Fakat Ekrem’in adamları da Ahmet’in peşindedir. İnci Hoca’nın tedavi süreci ile ilgili doktoru açıklama yapmak ister ancak eşine ulaşamaz. Sedat, Mete’nin zoru ile hastaneye gelir ancak, ikisi içinde duydukları hiç iç açıcı değildir. Murat’ın Aylin’e yaptığı kötü muameleye son vermek isteyen Soner bir karar alır. Bu karar Aylin için katlanılması çok zor bir durumdur. Annesini çok özleyen Osman’a ise bakıcıların gözetimindeki Selma bakmaktadır. Fakat ikisi de evde oynarken bir anda kaybolurlar. Berrin annesini babasına karşı dava açmaya zorlarken, Balıkçı da Ali Kaptan’ın biletini keser. Yaptığını temizlemek için Ali Kaptan’a randevu verir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
43235_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Tarih: 2011-06-21 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den muhteşem sezon finali!
Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles,Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları reyting rekortmeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” bu akşam, muhteşem bir “sezon finali” bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin, nefesleri kesecek “sezon finalinde” art arda pek çok olay yaşanırken, bazı gelişmelerde akıllarda soru işaretleri bırakacak.

Balıkçı’nın yeniden evlenme teklifi etmesi Cemile için büyük bir sürpriz olur. Ancak Ali Kaptan her zaman olduğu gibi yine Cemile’nin hayatını zorlaştırmak için harekete geçmiştir. Ali hakkında şikayette bulunan Cemile’ye savcılıktan bir mektup gelir. Ancak okudukları Cemile için şoke edicidir. Soner evden ayrılmak üzere tüm hazırlıkları yapmıştır. Bir süreliğine yurtdışına gidecek olan Soner ile vedalaşmak Aylin için çok zordur. Radyoda grubu ile programa katılan Mete çok büyük beğeni toplar ve bu imkan ona yeni kapılar açar. Ancak hastanedeki gelişmeler ise yürek burkucudur. Ahmet hapishaneden kaçırılır ama bunun bir bedeli vardır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Ahmet ise Berrin’e en kısa zamanda dönmek üzere söz verir.

Cemile, Balıkçı’ya bu kez evet mi diyecek? Berrin, Hakan’ın teklifini ne yanıt verecek? Aylin, Soner ile vedalaşacak mı? Ali Kaptan’ın kafasındaki plan ne?

Tüm bu soruların yanıt bulacağı “sezon finali” bölümünü kaçırmayın!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
spacer.gif

14152031.jpg

Ali Kaptan'a yeni ev

Kanal D'nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Wilma Elles ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştıkları "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizi yeni dönemde yeni mekanına taşınıyor.

spacer.gif

Yapım şirketi dizi için Beykoz'daki eski Kundura Fabrikası'nda inşaata başladı. Evleri, yolları ve kaldırımları yeni yayın dönemine yetiştirmek için onlarca insan gece gündüz çalışırken, evler aslına uygun şekilde inşa ediliyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki için Unkapanı'nın Zeyrek bölgesinde pek çok ev restore edilmiş, Arnavut kaldırımları yapılmış ve onlarca ev boyanmıştı. (Zaman)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
14205062.jpg

Mete şöhret mi oluyor

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde Küçük Osman okullu oluyor.

Liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete ise ilk röportajını veriyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
44845_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Tarih: 2011-09-06 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Yeni sezon ilk bölüm !
Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ye özlem bu akşam son buluyor!
Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran, her bölümü reyting rekorları kıran ve Türkiye’yi ekran başına kilitleyen sevilen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”ye özlem bu akşam son buluyor. Geçtiğimiz sezonun finalinde cevapsız kalan ve tüm Türkiye’nin aylardır merakla beklediği; Balıkçı öldü mü? Ali Kaptan yaşıyor mu? Cemile ve çocukların hayatı nasıl değişecek? soruları bu akşam yanıt buluyor.
Ali Kaptan’ın Balıkçı’ya ateş edip, ardından kendisinin de vurulup Mete’nin kollarına kanlar içinde yığılışının ardından 2 yıl geçmiştir. Bu korkunç olay Akarsu Ailesi’nin tüm fertlerini derinden etkileyip, kalplerinde yeni yaralar açarken, hayatlarının akışını da tamamen değiştirmiştir. Osman artık okullu olmuştur. Okulda yeni arkadaşlar edinen Osman’ın kafasındaki okul hayatı ile gerçek, birbirine pek benzemese de, her gün sınıfa gitmesinin bambaşka bir nedeni vardır. Osman minik kalbini sınıf arkadaşı Gülden’e kaptırmıştır. Ancak bundan kimsenin haberi yoktur. Çıkarttıkları albüm ile büyük ilgi gören Mete yaralarını müzik ile sarmaktadır. Üstelik grupları yavaş yavaş müzik piyasasının arananları arasına yükselmektedir. Ahmet’i kurtarmak için kendini feda eden Berrin, verdiği karar nedeniyle zor günler yaşamaktadır. Altına girdiği sorumluluk taşıyabileceğinden kat kat fazladır. Aylin ise daha olgunlaşmıştır. Artık yeni hayatına ve sosyal çevresine alışmış, hızla lise talebesinden, kendinden emin bir kadına dönüşmüştür. Zamanın değiştiremediği tek kişidir Cemile’dir. Ailesini kendi bildiği yöntem ve anlayışla hâlâ bir arada tutmanın mücadelesini vermektedir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
666914_detay.jpg

Aylin öldü mü?

'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yeni sezondaki ilk bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', yaz tatilinin ardından dün akşam tekrar seyirciyle buluştu.

Sezon finalinde Ali Kaptan, Balıkçı'yı vurmuş ardından Cemile'yi vuracakken annesi Hasefe tarafından vurulmuştu. Sezonu, 'Balıkçı ve Ali Kaptan ölecek mi ölmeyecek mi' sorusuyla kapatan dizide Balıkçı'nın öldüğü ortaya çıktı. Balıkçı'nın bütün mirası Cemile ve eski karısı Selma Hanım'a kaldı. Cemile, holdingin başına geçmek yerine mütevazi hayatına devam etmeyi tercih etti. Eski karısı Selma ise İzmir'de yeni bir aşka yelken açtı. Caroline de yurtdışında bir barda kendinden geçmiş, sürekli alkol alan bir halde görüldü.

Olaylı gecenin 2 yıl sonrasından devam eden bölümde, Ali Kaptan hapishanede ortaya çıktı. Balıkçı'yı vuran Ali Kaptan, çıkan genel afla tahliye oldu. Tahliye olduktan sonra evinin yolunu tutan Ali Kaptan, sokaktan geçmekte olan Cemile ile karşılaştı. Ali Kaptan ile karşılaşan Cemile adeta şok oldu.

AYLİN ÖLDÜ MÜ?
Soner, aşkı Aylin'le aynı evde kalmayı istememiş ve Londra'da yaşamak için ülkeden ayrılmıştı. Murat ise Aylin'in neden evde kaldığını anlamak için ufak çaplı bir araştırma yaptı ve Aylin ile ağabeyi Soner'in imzaladığı anlaşmayı buldu. Anlaşmada ancak Murat öldükten sonra Aylin'in ona vaad edilen paraya ve mülke sahip olacağını okuyan Murat intihar etmek için silahı kalbine dayadı. Murat'a engel olmak isteyen Aylin'le Murat arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan arbedede Aylin kanlar içinde yere yığıldı. Aylin'in ölüp ölmediği ise gelecek bölümde belli olacak.

METE ÜNLÜ OLDU
Öğretmeni İnci'ye aşık olan Mete, tanınan bir müzisyen oldu.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
44970_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Tarih: 2011-09-13 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Ali Kaptan serbest, Cemile endişeli
Ali Kaptan’ın hapisten çıkması Akarsu Ailesi’ni tedirgin ediyor. Cemile, özellikle de Mustafa bebek için endişeleniyor.
Ali Kaptan ve Cemile’nin 2 yıl aradan sonra karşılaşmaları her ikisi içinde trajiktir. Unutulmaya çalışılan acılar yeniden gün yüzüne çıkarak, her ikisinin de yüreğini bir kez daha yakar. Gazinoda grubu ile çalmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan Mete orada hiç beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıya gelir. Yaptığı tüm iş görüşmelerinden olumsuz yanıt alan Hakan, Berrin’in karşısına son çare olarak düşündüğü bir teklifle gelir. Minik yüreği Gülden için çarpan Osman, onu etkilemek için annesini kızdıracak boyundan büyük bir işe kalkışır. Amacı alacağı laklak oyuncağını en iyi kendisinin yaptığını göstermektir. Ancak Osman annesine yakalanır. İlişkileri hızlı bir şekilde ilerleyen Kenan ile Selma sürpriz bir karar alır. Oğlunun hapishaneden çıktığını öğrenen Hasefe Hanım, onunla görüşmek ister fakat bu durum ikisi için de çok zordur. Cemile ise Mustafa bebek için endişelidir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
spacer.gif

14397425.jpg

Ali Kaptan’ın hayatı ters döndü

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, ikinci sezona da zirvede başladı. Dizinin Ali Kaptan’ı ilk bölümde perişan halde karşımıza çıktı. Ali Kaptan’ı başarıyla canlandıran Erkan Petekkaya’yla buluştuk, dizi hakkında merak ettiklerimizi sorduk.

spacer.gif

Ali Kaptan, geçen sezonun son bölümünde cinayet işledi. O hırçın, kavgacı ama dimdik duran karakter, şimdi vicdanına yenilmiş, mutsuz ve hayallerini unutmuş gibi...

- Evet... Ali Kaptan bir cinayet işledi. Birisini vurmak kolay değil. Çok büyük sıkıntılar yaşadı, birkaç sene içeride yattı. İçeride yatmak da kolay değil. Hele ki denizleri seven bir adam için. Dizinin başında her şeye rağmen mutlu bir adamdı Ali Kaptan ama şimdi hayatı ters döndü.

Bu sizin ilk kez cezaevine girişiniz değil...

- Daha önce “Köpek” filmi için Sinop Cezaevi’nde çalışmıştık. Çok zor bir şey, Allah cezaevine düşen herkesi kurtarsın.

Bu sezon her şeyini kaybetmiş, yalnızları oynayan bir Ali Kaptan mı izleyeceğiz?

- Ben bir-iki bölümü biliyorum, gerisini bilmiyorum. Yaz boyu ne oynayacağımı, sonucun ne olacağını ben de merak ediyorum açıkçası.

ADAMIN GÖZÜNÜN FERİ GİTTİ!

Ali Kaptan’da neler değişti?

- Ali Kaptan’ı artık tamamen yeni bir vücut diliyle oynuyorum. Hint fakirini oynuyorum tam anlamıyla! Onun bakışı, duruşu başka. Adamın gözünün içindeki fer gitti. Bebeğini, torununu görebilecek mi, bastondan kurtulabilecek mi bilmiyorum...

Çekimlerden önce bastonla çalıştınız mı?

- Bastonu çekimler başlamadan 15 gün önce aldım. Biraz uzundu, kestirdim ve çalışmaya başladım. Öyle bir kerede olmuyor tabii, öncesinde çalışmak gerekiyor.

İlk bölüm sizin için nasıldı? Ailenin Ali Kaptan’sız halini nasıl buldunuz?

- Berrin ve Aylin dışında herkesin hayatı güzelleşmiş. Hepsi mutluymuş gibi görünüyor. Ama bir sahnede tam yemek yiyorlar, radyoda genel af haberi var. Hepsi donup kalıyor, Mete “babam hapisten çıktı” diyor! (Gülüyor)

ARAS’LA BENİ NEŞELİ GÖRENLER ÇOK ŞAŞIRDI

İstanbul-Zeyrek’ten Beykoz’daki bir platoya geçtiniz, artık orada çekim yapıyorsunuz. Sanat ekibiniz aynı dekoru kurmuş. Burada daha mı rahat çalışıyorsunuz?
- Hikâye günümüzde geçseydi, sokakta rahatça çekim yapabilirdik ama bizim dizide kostümler, eşyalar ve araçlar döneme ait olmak zorunda. Zeyrek’te bazen bir sahneyi 10 kez çekmek zorunda kalıyorduk. Şimdi bu konuda daha rahatız.

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” için uzun bir ön çalışma yapıldı. Bu durum diziye nasıl etki etti sizce?

- Hepimiz bir işe başlarken uzun uzun düşünüyoruz. Çünkü biz göle maya çalıyoruz. Yıllar önce bir işe başlarken bir ses size ne olacağını söylerdi, şimdi ise ancak tahmin edebiliyorsunuz. Çünkü seyircinin beğeni çıtası çok yükseldi. Sadece en iyi işler ayakta kalıyor. Eskiden bir star üzerine iş yapılırdı ve o iş tutardı. Şimdi senaryosu, yapımı, teknik ekibi, sanatı bir bütün. Sacayakları yerini buldu mu, iş devam ediyor. Eskiden senaryo oyuncuya 20 gün önce gelirdi, kabul edip etmediği sorulurdu. Şimdi altı ay, hatta bir yıl önceden teklif götürülüyor. Şimdi kim iyi çalışıyorsa, o kazanıyor.

Siz nasıl çalışıyorsunuz?

- Bizim bugüne kadar hiçbir sorunumuz olmadı.

Set arasında bile görüşmüş, birlikte tatil yapmışsınız...

- Evet, görüşmeye devam ettik. Yazlık yerlerde denk geldiğimizde buluştuk. Mesela Aras (Bulut İynemli) yanıma geldi tatilde. Bizi, baba-oğul neşeli görenler çok şaşırdı.

SOSYAL MEDYADA AĞIR ELEŞTİRİLER YAPILDI

Ali Kaptan karakterinin, hayatınıza olumsuz yansımaları oldu mu?

- Sosyal medyada bazı ağır eleştiriler yapıldı ama sokakta hiç böyle bir tepkiyle karşılaşmadım. Hatta yanıma gelip tebrik edenler oldu.

Daha önce hep iyi karakterleri canlandırdınız. Ali Kaptan gibi birini oynayacak olmak, sizi endişelendirmedi mi?

- Rol teklifini kabul etme sürecinde bu konuyu çok düşündüm. Çünkü bugüne kadar hep iyi, Robin Hood gibi adamları oynamıştım. Ama bu da bir mücadeleydi ve kabul ettim. Geçen sene de çok çalışmıştım, şimdi de çalışıyorum. Bu rolü oynamak çok zor. Yarım saat içinde 10 farklı duyguyu anlatmak zorundasın. Bir karakter vardır, ne yapacağını bilirsin. Benim karakterim ise öyle değil.

İlk sezonda her şeye bağırıp çağıran ama bir bakışıyla da kırıldığını, incindiğini hissettiren bir adam izledik. Bir insan bünyesinde kaç tane ayrı karakter barındırabilir?

- İşte Ali Kaptan’ı oynamak bu yüzden zor. Biz bu işe dönem dizisi çekeceğiz ama olaylar günümüzde yaşanıyormuş gibi hissedilecek diye başladık. Düşünün, Ali Kaptan 1929 doğumlu. Atatürk’ü görmüş bir karakter. O tarihlerde yaşam tarzı, anne-baba-çocuk ilişkileri bambaşkaydı. Bizim babalarımız, babalarının yanında bizi sevmeye korkarlarmış. Bugünde geçiyormuş gibi izlediğimizde, acayip görünüyor bu durum ama bunların hepsi yaşandı. Böyle aileler benim etrafımda da vardı. Bazı sahnelerin aynısını çocukluğumda kendi mahallemde gördüm. Bazı sahnelerde, yaşadığım şeyin aynısını oynadım. Karakterin sertliğini, tavrını ona göre oynaman lazım. Ona göre oynamasaydım, Ali Kaptan olmazdı.

METE’YLE BARIŞIRSAK GRUBUNDA ÇALARIM

Geçen yıl aday gösterildiğiniz neredeyse tüm ödülleri topladınız. Nasıl bir histi bu?

- Ben okullu bir oyuncu, tiyatrocuyum. Geçtiğimiz yıl 11 ödül aldım. Bunca yıldır oyunculuk yapıyorum, hiç bu kadar ödül almamıştım. Dizi de bütün ödülleri topladı. Bu başarıyı korumak ayrı bir mücadele. Bir sonraki işimizde de aynısını bekleyeceğiz. Dolayısıyla şimdi başarımızın keyfini sürüyoruz.

Sezon finalinden sonra eğlendiğiniz bir gecenin videosu düştü internete. Çok güzel davul çalıyordunuz...

- Çekimleri bitirmenin coşkusuyla çok eğlenmiştik o gece. Çok keyifliydi. Gitar çaldık, şarkılar söyledik.

Siz müzik yapmayı düşünmüyor musunuz?

- İleride Mete ile Ali Kaptan barışırsa, grubunda çalarım. (Gülüyor) Bu işi çok iyi yapanlar var, biz sadece aramızda yapıyoruz, eğlenmek için.
OSMAN’I OYNAMAK İSTERDİM

“Öyle Bir Geçer Zaman ki”de başka bir karakteri canlandıracak olsaydınız, kimi seçerdiniz?

- Osman’ı oynamak isterdim! Şaka bir yana, dizideki her karakterin ayrı bir ışığı var. Bu da bir kast başarısıdır.
DİZİ İZLEYEMİYORUM

Yeni sezonda her kanalda iddialı diziler var. Aralarında beğendikleriniz var mı?

- Açıkçası yoğun bir tempoda çalıştığımız için ben pek dizi izleyemiyorum. Ancak 10-15 dakika kadar bakabiliyorum. Haftada bir ya da iki gün iznim var, onda da kendi işlerimle ilgileniyorum. Bu sezon sadece “İstanbul’un Altınları”na bakabildim. Onun dışında pek fazla bir şey izlediğimi söyleyemem.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
45069_oyle-bir-gecer-zaman-ki.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Tarih: 2011-09-20 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Osman, Ali Kaptan’ı baygın halde buluyor
Kanal D’nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizisinin bu bölümünde; Okula giden Osman, sağlık problemleri sanıldığından daha ciddi olan Ali Kaptan’ı bahçede baygın halde buluyor.
Ali Kaptan, Mustafa’yı almak için Cemile’nin evine gelir. Ancak, Ali Kaptan’ın beklenmedik teklifi bütün aileyi şoke eder. Uzun bir aradan sonra Ekber ile yolları kesişen Carolin’in durumu iyi değildir. Ekber kendinde olmayan Carolin’i evine getirir. Güçlükle kendine gelen Carolin ve Ekber arasında bir kaza yaşanır. Bu olay Carolin’in hayatına bambaşka bir yön verecektir. Cemile’nin yanında işe başlayan Hakan mutludur. Bu sevincini Berrin ve kızı ile de paylaşmak ister. Ahmet ise aftan yararlanmış, ülkeye giriş yapmıştır. Aylin’e ulaşamayan Cemile endişelidir. Babasının hapisten çıktığını ona haber vermek ister. Murat da karısını görmek ister ancak, Süleyman onu oyalar. Fakat Murat, Aylin’in peşini bırakmamaya niyetlidir ve nerede olduğunu bir şekilde öğrenir. Okula giden Osman, babasını bahçede baygın bulur. Ali Kaptan’ın sağlık problemleri sanıldığından daha ciddidir. Mete, babasına hiç beklemediği bir anda yardım eli uzatarak, onu derinden etkiler. Baba -oğul arasında sular ilk kez bu kadar sakindir. Ancak Ali Kaptan’ın sürpriz bir misafiri vardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar