kizlar bittim ayakkabilariniza bakarken ya
sadiye hele seninkiler varya
offfffffffffff tam benim zevkim
güle güle giyinin canlarim
bende yine bir kac ayakkabimin resmini cektim ve ekliyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
devami gelicek:fisfis:
conwerselerim we sporlarım
Bende bir kac cif ekliym bari aksama daha eklerim
arısım ıncım bu aaakbıyı soz wedı bana wircekk
arısım ıncım bu aaakbıyı soz wedı bana wircekk
lafi bile olmaz cicim ama ödünc veririm temelli diil ne kizkardesler kuzenler istedide virmedim pabuclarimi
lafi bile olmaz cicim ama ödünc veririm temelli diil ne kizkardesler kuzenler istedide virmedim pabuclarimi
taamm bebenkım odunc ıstedım zatelafi bile olmaz cicim ama ödünc veririm temelli diil ne kizkardesler kuzenler istedide virmedim pabuclarimi
once ben gordum bı kerem:alsana::sokSanamı vercek ama daha önceden bana söz vermişti yaaaaa
du bakalım once numarasını soram kulkedısı mısalı hangımıze olursa arişimKardiş kardiş kullansak
pişt şahmAldınmı cevabını yaaa,çünkü bana vercek pabuçları,sana önce ödünç veririz giyersin,sonrada temelli bana vericek yaaa:hihh:
kızlar ayakkabılarınız çok hoş panter özellikle senin ayakkabılarının hepsi de tam benlikkkkk