Bende geçen gün bunu aldım bot giyme alışkanlığım hiç yoktur ama ince topuğa zaafımdan ötürü aldım bir tane
Bende geçen gün bunu aldım bot giyme alışkanlığım hiç yoktur ama ince topuğa zaafımdan ötürü aldım bir tane
bencede cok güzel canım güle güle kullan :hulya:
Beğenmene sevindim daha önce hiç buna benzer birşey almadım ya uzun çizme yada direkt ayakkabı ortası yoktur bende ama ince topuk olayı cezbetti baktım rahatta kaçırmayayım dedim...Çok beğendim canım. Zaten son 2 senedir booties moda. Eminim rahattır da. Güle güle kullan
nk83 çok güzel canım güle güle kullan...
simdilik sadece bu ayakkabimin resmi var))) sonra digerlerin resimlerini cekip buraya eklerim canlarim)))
simdilik sadece bu ayakkabimin resmi var))) sonra digerlerin resimlerini cekip buraya eklerim canlarim)))