Elis bekletmeden geldim küçük bir ayakkabıcı açılmış öylesine girdik aldım çıktım zaten almak istiyordum topukları da görünce gözler fıldır fıldır oldu bende ...
Çok güzeller hayatım. Güle güle güzel günlerde kullan. pucuk:
Elis bekletmeden geldim küçük bir ayakkabıcı açılmış öylesine girdik aldım çıktım zaten almak istiyordum topukları da görünce gözler fıldır fıldır oldu bende ...
Çok güzeller hayatım. Güle güle güzel günlerde kullan. pucuk:
Çok kibar canım , güle güle kullan
elis canım ben çok beğendim yaaaa of bunu taytla giyin bide üstüne güzel uzun bi tunik çok hoş olur
cooooooooooook sagol bitanem,,,,bi ayakkabi gordum harika yok yok muhtesem,bide onu aldirirsam varyaaaa,,,aaay ruyama giriyo artik
al al heyecanla bekliyorum elisim:zuzu:
Sağol panter çok teşekkür ederim...
dun aldigim cicilerim,gerci pek benim tarzim degil ama esim cok beyenince,aliverdim bende,,,-hmm
<script src='http://img840.imageshack.us/shareable/?i=dsc06025f.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.</noscript>
bu da benimkilerden biri..
canım çok beğendim
simdilik sadece bu ayakkabimin resmi var))) sonra digerlerin resimlerini cekip buraya eklerim canlarim)))
[/IMG]bugün benim ayağımdaki camel renkli botlarım
Bende geçen gün bunu aldım bot giyme alışkanlığım hiç yoktur ama ince topuğa zaafımdan ötürü aldım bir tane
.. bu sene "sanırım bu yarımlar modaydı. hiç giymedim tarzım değil aslında ben buna bayıldımçok beğendim pastaam çok şık:sirin:
bende bu ara topuklu merakıı bşaladı -cikoşöyle 10_12 cm topuk .. alcam evet alcammmmm:sila:
İşte aşık olduğum ve muhakkak benim olmalı diyerek aldığım uzun ökçeli siyah ayakkabım:iloveyou: