afiyet olsun şahımBayılırım taşlığa:catalbicak:
Bende tavada kendi suyu ile pişirip sonrasında baharatlarınıda ekleyip kızartmasını seviyorum.
Özelliklede kahvaltıda offf yarın muhakkak marketten taşlık alıp yapmam lazım inan canım çok çekti bee:catalbicak:
Ellerine sağlık Pantişim
koy bebegim ne dmekellerine sağlık pantişim ayy çok enfes gözüküyor yani uymaya giderken ne alemi vardı şimdi bunu görmenin:catalbicak: bizde çok severiz taşlığı bende böyle yaparım hep ama şimdi farkettimde epeydir almıyoruz dur şimdi gene aklıma soktun yarın pişireyim bacumm resminide koyimmi gene
yaptın mı suzan:ilknur:ayy pantişim bacum yazacaktım unuttum bide ben taşlığı önce pişiriyorum sonrada yağını ve baharatlarınıda ekliyorum daha sonrada patatesli buğulama yapar gibi üzerinede patateslerini halka halka doğruyorum öylece buğulmasınıda yaparım oda güzel oluyor denemediysen bir dene derim bacum eşimin marketi vardı geçen seneye kadar tavuğun her türlü çeşidini sattığı için bizde sık sık yapardık ama özlemişim bende yarunda taşlık pişirem garii
tarif icin tesekkürler.......
pantişim tekrar ellerine sağlık tatlım vallahi enfes gözüküyor daha yapmadım ama yapar yapmaz damlarım gene buraya karnımmı acıktı ne vallahi ağzımın suyu aktı nam namm :catalbicak::catalbicak::catalbicak: