Aslı Oktay
Daimi Üye
Bütün modeller güzeldi şıktı ama bazıları biraz daha annelere göreydi sanki =))
kapalı olan var mıı
Ben tesettürlüyüm canım kapalıdan kastın buysa =))
Ben tesettürlüyüm canım kapalıdan kastın buysa =))
sendemi canımm aa bilmiyodum bakk o kadar konuştuk oysa
yok bitanem kapalı diyince ben anlamadım da ondan sordum kastın buysa diye yanlış bişey yokyanlış birşey demedim ben dimi
yok bitanem kapalı diyince ben anlamadım da ondan sordum kastın buysa diye yanlış bişey yok
evet tatlım sende mi tesettürlüsün :sirin:
Tesettürlülerin çok dar ve vücut hatlarını ortaya çıkaran modelleri tasvip etmiyorum dar mantolar burad ki gibi dikkat çekici adı üzerinde testtür kapalıysan makyaj ve vücut hatların dikkat çekici olmamalı..
çok sevindim canım ya evet farkettim meltemim abla da tesettürlüymüş onun adına da çok sevindimewet canım aynen ondanım işte meltemimde tesettürlüymüşş bi topikmi açsak napsakk
ay koptum yaa alemsin haee yani yeni bi konu yada bi gurup oluştralaım tesettürlü bayanlar fikir alışwerişinde bulunurlar falann giyimde kuşamda :zuzu: anlatabildimmi canım benimçok sevindim canım ya evet farkettim meltemim abla da tesettürlüymüş onun adına da çok sevindim
topik kelimesini anlatırsan bana ne olduğunu bilir ve en azından açarken biz o topiği fransız kalmamış olurum :1:
ay koptum yaa alemsin haee yani yeni bi konu yada bi gurup oluştralaım tesettürlü bayanlar fikir alışwerişinde bulunurlar falann giyimde kuşamda :zuzu: anlatabildimmi canım benim
tamam tatlım üst kademelere sewgili adminlere başwuralım ozaman bi araanlatabildin kuzucum bencede güzel fikirmiş yapalım hakikaten öyle bir yetkimiz varsa hoşuma gitti bu fikir
tamam tatlım üst kademelere sewgili adminlere başwuralım ozaman bi ara