Paylaşım İçin Teşekkürler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Bence konudan konuya yorum ve tesekkür degişir :)

herkesin kendi tercihi diye düsünüyorum ve site okadar canlıki zaten herkez konulara özgürce yorum yapıyor tesekkürüde begenilirse tıklanır benim bildigim bu .. neyse ben karışmayayım :eek:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
herşey dileğini yapmakta özgür bence yeri gelir teşekkür ederiim yazar yeri gelir butona tıklar...yeri gelir yorum yazar herşey özgürdür ...

teşekkür ederim

defne

Aktif Üye
Tepki
108
Bir konuda yapılan anlatımdan sonra sadece Paylaşım İçin Teşekkürler vb gibi sözleri doğru bulmuyorum .
Bu sözleri konuyla alakası bir mesaj yazdıktan sonra yazılır ama sadece bunu yazmak bence mesaj sayısını artırmak isteyenlerin veya sitenin takipcisiyim demek isteyenlerin yazdığını düşünüyorum.
Konuların hepsine değil ama en azından merak ettiğimiz ya da içeriğinden yararladığımız konuların konu ile alakalı yorumlardan sonra Paylaşım İçin Teşekkürler yazalım .
Ya da sadece Teşekkür butonunu kullanalım.
Çok yerinde bir istek,birde hem teşekkür butonuna basılmış hemde sadece teşekkürler yazılmış.Olmaması gereken bir durum.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tabiki amaç birlikte güzel vakit geçirip paylaşıdma bulunmak,ama sizde takdir edersinizki mesaj çoğaltmak için bunu yapan çok.Buda site yönetiminin sorunu,benim için no problem :panter:

Bakın amacımız mesaj çoğaltmak değil burdaki arkadaşları tanıdıkça siz de anlayacaksınızdır eminim.

Amacımız emek verilip açılmış,onca okuma,bakılma sayısına rağmen yorum yazılmamış,bir teşekkür bile edilmemiş konuları güncellemek ki artık teşekkür ederim mesajları da farkındaysanız oldukça azaldı.

Hep diyoru yine söylüyoruz,teşekkür ederim yazın yada kendi yorumunuzu katın ama zaman harcanıp emek verilerek açılmış bir konuya da ,emeğe de saygı gösterelim lütfen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar