Pembe maske

OP
D

demetcik

Misafir
Arkadaşlar yorumlarınızı merakla beklediğimi bilmenizi isterim herkes sonucu paylaşabilirmi:):)

OP
I

ılgaz

Misafir
Ben hemen gördüğüm sonucu paylaşayım demetcik;
ilk günlerde umudum yoktu ama sonradan umudumu kaybetmemem gerektiğini anladım sonuçtan çok memnunum sivilcelerim azaldı artık makyajla sivilcelerimi kapatmama gerek kalmadı :)

OP
D

demetcik

Misafir
Ben hemen gördüğüm sonucu paylaşayım demetcik;
ilk günlerde umudum yoktu ama sonradan umudumu kaybetmemem gerektiğini anladım sonuçtan çok memnunum sivilcelerim azaldı artık makyajla sivilcelerimi kapatmama gerek kalmadı :)

teşekkürler ılgaz sonucu bizlerle paylaştığın için :) diğer hanımlardan ses yok sonuçları bekliyoruzz hanımlar ona göreee :)

OP
E

ecrinkorkmaz

Misafir
pembe maske iyiki varsın cok memnunum senden :) cildimdeki sivilce ve sivilce lekesinden kurtulmaya başladım kullanmaya devam edeceğim memnuniyetle

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Yalan... Hiçbir işe yaramıyormuş. Öyle bir geçer zamanki de ki kızda hocanın başına takılan maskenin yüzüne kullanılmasıyla normal hale döndürülmüş.

OP
E

ecrinkorkmaz

Misafir
her kullandığımda farklılık artıyorr kullanmanızı tercih ediyorum arkadaşlar:sirin:

OP
C

canan.dere

Misafir
bu pembe maskeyi geçenlerde ben de aldım. Ama ilk sipariş verdiğim ürün sahteymiş onu geri yolladım sonra orjinalinden sipariş verdim çok memnun kaldım cildim pürüzsüz olduu ama bir arkadaşımda sahtesini kullanmış cildi daha beter olmuş kullanan arkadaşlar çok dikkat etmeli orjinaline

OP
E

ecrinkorkmaz

Misafir
Pembe maske aynaya bakmamı sağlamaya basladığın için iyiki varsın :)

OP
N

nalan123

Misafir
pembe maskenin etkili olduğunu bende duydum çevremde kullanan arkadaşımlar sayesinde almayı planlıyodum ama bir sürü markalı pembe maske var hangisini alcağımı şaşırdım doğrusu sahteleri var diyorlar orası doğrudur biz Türk milleti olarak hemen boş durmayız sahtelerini satmaya çalışırız ama sahte olanlar hemen kendini belli ediyor bence birçok sayfa dolandım ucuza satılanlar var kampanyalı diye millete satmaya çalışanlar var inanmamak lazım bu tip oyunlara ben iyice araştırdım geçenlerde ve sağlık bakanlığı onaylı tek bir marka varmış onun da sitesi google da ilk sıraya yazınca çıkıyor aman arkadaşlar bu tip oyunlara kanmayın sakın alırken dikkatli olun ben baya bir araştırdım bu olayı ve ondan sonra sipariş verdim şimdide kullanıyorum ve memnun kaldım. sivilcelere iyi geliyor dendiği gibi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar