Peşime takılıp muhabbet etmekte sıkılasıca duruma gelmek isteyenler

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
gıcık ben çıkıyom kız kardeşime görücü gelecek bir kek yapmam lazım uzaktan gelecekler sade kahveyle olmaz ama dilmi hadi görüşürüz canım öptüm:kahve::kahve::kahve:

OP
P
Tepki
914
selam huuuuuuuuuuuuuuu komşşşşuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuu:kahve::kahve::kahve::kahve:

KOMŞU KOMŞU BURDAYIM yeni geldim

kimse yokmuuuuuu ben geldim gıcığım nerdesin:sinifsinif:

günaydın sunay burdayım yeni geldim ..yaaww peşimi bırakmıyorlar illa çağırıyorlar gel diye ..gittim kahvemi içtim biraz lak lak yaptım geldim ..çok özledin beni anladım hasretimden geberdin değilmi :kptmya::kptmya:

selam sunay hanım ben burdayım nasılsın gıcık kahve içmeye gitti
:kahve::kahve::kahve:

iyi diyelim iyi olalım silacım siz nasılsınız afiyet olsun gıccığıma:kahve:

gıcığın mı nerden gıcığın oluyormuşum lennnn ..hemen de sahiplendin ..dur bakalım şila buna ne diyecek ...dövüşün ulenn benimiçin :kptmya::kptmya::kptmya:

len gıcııık birazdan çıkacam nerde kaldın-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

gıcık ben çıkıyom kız kardeşime görücü gelecek bir kek yapmam lazım uzaktan gelecekler sade kahveyle olmaz ama dilmi hadi görüşürüz canım öptüm:kahve::kahve::kahve:

geldim şila geldim ...vayyy desene kız isteme merasimi var ...:kptmya:yap tabi yap ..kahveyi de sen yap ..sizin kız şimdi heyecandan kahveyi rezil eder neme lazım :kptmya::kptmya: hadi hayırlısı bir kız daha ayrılıyor aramızdan yani öylemi :kptmya::kptmya:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yok kız benim armuda saplı üzüme çöplü diyen karındaşım yine yok dedi anacım belki saysak 50 tane görücü geldi hepsinede bir kusur koydu bu onun beyendiğini daha allah yaratmamış beyaz atlı prensini bekliyor yaşıda 40 geçti bakalım bu gidişle turşusunu kuracaz-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

OP
P
Tepki
914
yok kız benim armuda saplı üzüme çöplü diyen karındaşım yine yok dedi anacım belki saysak 50 tane görücü geldi hepsinede bir kusur koydu bu onun beyendiğini daha allah yaratmamış beyaz atlı prensini bekliyor yaşıda 40 geçti bakalım bu gidişle turşusunu kuracaz-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

işiniz zor desene şila ...öyle yaparsa sonra çok pişman olur ..onun gibi yapan çok arkadaşım var hepsi bin pişman ..dört dörtlük adam bulamazsınki zaten ..bismillah deyip atacaksın adımı .:kptmya:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
la kimseye hesap vermem Allahtan başka ama senin hesap sorman hoşuma gidiyor veriyim efem ne ediyim 2 veledim var onlarla uğraşıyorum kapışıyorum gelenim gidenim oliy çıkar gezerim dershaneye gideri kızım dershanede çalışıyor kıreşinde ordaki çocuklarla oynarım akşam eve gelirim eeee sen ne yapıyon ne işinde çalışıyorsn

OP
P
Tepki
914
heh işte bana hesap vermek güzel oluyor değilmi ..kahretsin çok feci bi cazibem var :kptmya:
veletler kaç yaşında ..
kızın kreşte öğretmen mi ..
ben de ne olsun çalışıyorum ..
devlet memuruyum ben
başka soru var mı ? :kptmya:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
oğlum mustim19 yaşında muhasebede çalışıyor açık öğretimde okuyor ,kızım zeynom18 yaşında fem dershanesinin kreşinde eğitmenlik yapıyor daha olmadı olucak inşaallah öğretmen oda dışardan okuyor işte bende onlarla uğraşıyorum varım yoğum onlar benim RABBİM sanada nasip etsin canım hayırlısıyla evlat başka bişi

OP
P
Tepki
914
amin inş. sunay ...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık -hmm
sen bayağı koca koca çocuk sahibisin lennn ben de küçük sanmıştım bayağı büyük çıktılar :kptmya: yaşlarını mı değiştirsek ne :kptmya::kptmya: anneler oğullarına düşkün olur sende de varmı öyle durumlar :kptmya:
e sen evde yalnız kalınca ne yapıyorsun peki pasta börekmi :kptmya: yap yap bana da bi tabak ayarla birazdan zili çalacağım :kptmya:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
yaperdım çok dükkanımız vardı lahmacun pide vesaire ben dururdum dükkanın başında koca hayırsız olunca elimden gelir ayrılınca eşten geçim derdi çocuklar derken pek yapmadım hamur işi şimdide yasak çocuklar işyerinde yiyip geliyoranca misafir gelirse o zaman yakın olsan gönderirim tabiii

OP
P
Tepki
914
oh kebapsın yani ..millet dışarda yiyor sen de sabahtan akşama evde boşsun öylemi ..sağda solda fing atıyorsun ,komşu komşu hu deyip o çaydan bu çaya geziyorsun o zaman :kptmya::kptmya:

OP
P
Tepki
914
ayyyyy canım türk kahvesi çekti ..hanginiz daha ii yapıyorsa bi yapıversin de içeyim miss gibi .. telvesi fazla olsun hee ..su gibi yapanın eline cetvelle vururum :kptmya::kptmya:

OP
P
Tepki
914
herhalde sunay tatlıyım ne tatlı ballı börek ,şekerpareyim :kptmya::kptmya:
tamam yap yanına da hemen kek koy fırına pişsin yanında da kek istiyorum :kptmya:
sonracığıma kekin yanında kısır , börek ,çörek .. ne bileyim doldur sofrayı işte :kptmya:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
:kptmya::kptmya::kptmya:canınmı çekti bunları kız sen nasıl bişiysin galiba benim gibi cır cır konuşuyon belli bayıldım senin gibi her eve lazım vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın-kop-kop:kptmya:gıccığım ben çıkıyım ilaç vaktimi geçirmiyim gene görüşürüz olur çok öptüm:)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kız ne hemen yakaladın beni
önce bir okuyım dedim günaydınlar
nasılsınız
bakim
gıcık sana
çok teşekkür ederim
allah ne muradın varsa
versin
kızım için dua
okumuşsun
çok sağ ol inşallah sende
tez zamanda
hamile kalırsın
-hmm-hmm-hmm

OP
P
Tepki
914
evet sunay pisboğazın tekiyim ...hepsini canım çekti ..daha çok şey var cnaımın çektiği ama onları yazmadım ..çayın arkasından yapacakların da var daha :kptmya:
evet heryere benden bi tane lazım ..
tosunum benim gibi cırcırı bulmuş işte sıkı sıkı tutuyor kaçmasın diye :kptmya::kptmya:
gerçi çok sıkıntılıyım orası ayrı da :kptmya:
tamam sunay geçmiş olsun yine gel leyyynn gelmezsen görürüm hesabını :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar