Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peşime takılıp muhabbet etmekte sıkılasıca duruma gelmek isteyenler
harbi gıcıkmışın heeee
ben 41 yaşında 2 çocuk annesi şişko bir bayanım(ha bu arada perhize başladım)ne anlatayım işte öyle
sen yeterki iste balım boş bırakmam seni
aman boşver verme ..ye gitsin ..ben bir pisboğazım ki sorma ..şaşıyorlar zaten bu kiloda olduğuma ..tatlı manyağıyım ..bi oturuşta bi tepsi baklava yerim valla od derece .dayanamıyorum ne yapayım
aman ne var leyynnn ..ben evlenmeden önce 47 idim ..evlendikten sonra 62 kiloya çıktım ..tam 15 kilo aldım d.kontrol hapı yüzünden ...benim gibi olsan ne ypardın lennn
Allahıma şükür d kontrol hapım yok çok şükür kocada yok ihtiyaçta yok rahatsızlıklarım için kullandiğım haplar aldırıyor sanırsam ama vericem bu sefer kararlıyım
ben bıraktım o meleti sadece 1 sene kullandım ..bırakınca da 1,5 ayda 10 kilo verdim zaten koca niye yok hayırdır :hulya: geçmiş olsun neyin var yaawww hemen tedavi edeyim
boş ver uzun mevzuuuu ne olucak çok kilo alınca şeker tansiyon kolestrol yakalandık işte ben çıktım gıccığım arasıra uğrar selam veririm gari sana burdan çok öptüm