Peynirli poğaçam

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
lilav bu daha önce yaptığım bir poğaca. misafirime yapmıştım..kendime değil:).

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Anne-kız ortak yapım oldu maviboncukcum ondan biraz hız kazandı :hihi: pişti benim poğaçacıklar valla ben beğendim tarif güzel teşekkürlerimi sunarım okypete :buyrun: tarif defterime yazıcam :eek: çıkar çıkmaz haşlakken tattım ona rağmen çok güzeldi ama biraz daha soğuyunca daha lezzeti oturacaktır deneyin bencede...

attachment.php

valla süpersin. sen yuvarlak yapmamışsın şeklini....beğendiğine sevindim canım....afiyet olsun.....

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Evet ya el alışkanlığı herhalde hep öyle yapıyorum unuttum yuvarlak olduğunu şaşkın ben :) ama olsun lezzete bakarım ben 2 tane indirdim bile mideye ayıptır söylemesi :cokkomik: tekrardan sağol tarif için...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Anne-kız ortak yapım oldu maviboncukcum ondan biraz hız kazandı :hihi: pişti benim poğaçacıklar valla ben beğendim tarif güzel teşekkürlerimi sunarım okypete :buyrun: tarif defterime yazıcam :eek: çıkar çıkmaz haşlakken tattım ona rağmen çok güzeldi ama biraz daha soğuyunca daha lezzeti oturacaktır deneyin bencede...

attachment.php

banda yolalrsın birazcık:dill:anneciğin ve senin ellerine sağlık canım

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Evet ya el alışkanlığı herhalde hep öyle yapıyorum unuttum yuvarlak olduğunu şaşkın ben :) ama olsun lezzete bakarım ben 2 tane indirdim bile mideye ayıptır söylemesi :cokkomik: tekrardan sağol tarif için...

ohhh yarasın tatlım... afiyet şeker olsun....

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ay canım benim. keşke elimde olsada beraber yesek...sağol tatlım...

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
bu tarifi yapıyorum şu an.daha öncede denemiştim çok güzel oldu yine yapıyorum poğaçamı ellerine sağlık.

seynur

Yeni Üye
Tepki
5
güzel bir poğoça tarifi bulamadım hangı tarifi yaptysam sonuç hep hüsran inş bu güzel olur çok teşekkürler şimdiden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar