Ohh maşallahh yaBu pusetten öte bişey hem bebe için araç koltuğu hem puset hem araba
Diğer pusetler gibi yatar pozisyonda değil sırtı hafif dikey reflü zamanı evde gündüz pusette uyurdu
Görmen lazım
Ohh maşallahh yaBu pusetten öte bişey hem bebe için araç koltuğu hem puset hem araba
Diğer pusetler gibi yatar pozisyonda değil sırtı hafif dikey reflü zamanı evde gündüz pusette uyurdu
Görmen lazım
Evet bunlar ögle bende bundan kullanmıştım hatta 6. Ayda bizim daha artık cıkma çabalarına girmişti okadar bile bekleyemedik oturmaya başlayınca bastona geçtikYok canım doona için dedim. Bitto bunu kullanmış ya. Pusetler genelde 6 aya kadar kullanılıyor ya o yüzden dedim
Bizde çok gazlıydı oğlan evde pusetle gezdirir ayagma sabitler sallar gibi koltuktan öyle uyurdum bende oturarak ayyy başa döncem kızlar ben şimdiden korkuyorum vallaBu pusetten öte bişey hem bebe için araç koltuğu hem puset hem araba
Görmen lazım
İyi düşün iyi olsunBizde çok gazlıydı oğlan evde pusetle gezdirir ayagma sabitler sallar gibi koltuktan öyle uyurdum bende oturarak ayyy başa döncem kızlar ben şimdiden korkuyorum valla
evet hayırlısı olsun bakalm yaşayıp göreceğizİyi düşün iyi olsun
Ama çocuk büyütmek zor
Çok şükür büyüdüler ama zor