Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
polikistik over hastasıyım dün öğrendim. adet düzensizliği ve kilo alımı var ve bir senedir çocuk istememize rağmen hamile kalamıyorum. böyle bir hastalığı olan ve hamiş kalabilen arkadaşlar var mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Öncelikle geçmiş olsun canım :hhhhhh:

Bende böyle bir sorun yok. Doktor ne diyor peki? Ayrıca kilo verince adetin belki düzenli hale gelir. Çünkü aynı dertten müzdarip bir arkadaşım vardı. Kg verdi ve adetleri düzene girdi.

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
Sağol canım, doktor kilo vermem gerektiğini kolay ama uzun bi tedavi olduğunu söyledi. yaptırmam gereken testler var ona göre bazı şeyler daha netleşecek.daha önce böyle bi durumla karşılaşan kimseyi tanımadığım için tedavi süresini ve hamile kalabilme ihtimalini merak ediyorum

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Anladım canım. Çok geçmiş olsun tekrardan

Umarım fazla uzun sürmez tedavi sürecin ve hamile kalırsın. Umarım sana yardımcı olabilecek arkadaşlar olur :findikim:

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
Çok sağol canım, inş dediğin gibi olur. İyi dileklerin için teşekkürler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
inşallah en kısa sürede hamile kalırsın doktor ne derse harfiyyen uy ki süre hızlansın-hmm

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
inş canım, dün itibariyle başladım yaşayıp görücez bakalım :)

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
bendede kist tedavisi görüyorum.şeker ilacı verdiler o bana kilo verdirdi zaten kist olunca bölgesel kalınlaşmalr oluyomuş.ama benim tüplerimde tıkalıymış rahim filmi çekildi iki gün ikinci günde açıldı tüplerim adetlerimde yavaş yavaş düzene girmeye başladı.bana aşılama yapıcaz dedi ama dr.inşş hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbim cümle isteyenlere evlat nasip eder canım

raebzeh

Yeni Üye
Tepki
3
benim 4 yaşında kızım var..polikistik overliyim bende..kızıma tedaviyle hamile kaldım..gonaphene ve ovitrelle iğne ile..şimdi ikinci bebek için uğraşıyorum tekrar tedaviyle..2 sene korunmadık olmadı bebiş..kilo sorunu ve tüylenme bende de var..inşallah ne kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişin..

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
inş canım,testler yapılacak onları bekliyorum inş tek sorun budur tüplerde falan bi sorunla karşılaşmam. doktor uzun bir tedavi olacak dedi ama hayırlısıyla olumlu olsunda ne kadar sürerse beklerim ben. inş senin gibi benimde bebişim olur. Allah isteyen herkese versin hepimizin yardımcısı olsun.
birde bişey soracağım senin nekadar süre sonra oldu kızın yani hemen hamile kalabildinmi?

raebzeh

Yeni Üye
Tepki
3
inş canım,testler yapılacak onları bekliyorum inş tek sorun budur tüplerde falan bi sorunla karşılaşmam. doktor uzun bir tedavi olacak dedi ama hayırlısıyla olumlu olsunda ne kadar sürerse beklerim ben. inş senin gibi benimde bebişim olur. Allah isteyen herkese versin hepimizin yardımcısı olsun.
birde bişey soracağım senin nekadar süre sonra oldu kızın yani hemen hamile kalabildinmi?

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim..yeni evliler için 1 yıl beklenecek diye duymuştum..dr a gitmeye korkuyordum kızacak diye..ama önceden gelen bi adet düzensizliğim olunca evlendikten sonra da devam edince dayanamadım dr a gittim..tahlillerim yapıldı sonra tedaviye başlandı..8 aylık evliydim hamile kaldığımda..kızım ilk tedavi ayında geldi..ama ikinci çok nazlım gelmiyo bir türlü.ben tedavi gördüğüm ilk ay hamile kaldım..darısı sana inşallah sonrada bana tekrardan inşallah...

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim..yeni evliler için 1 yıl beklenecek diye duymuştum..dr a gitmeye korkuyordum kızacak diye..ama önceden gelen bi adet düzensizliğim olunca evlendikten sonra da devam edince dayanamadım dr a gittim..tahlillerim yapıldı sonra tedaviye başlandı..8 aylık evliydim hamile kaldığımda..kızım ilk tedavi ayında geldi..ama ikinci çok nazlım gelmiyo bir türlü.ben tedavi gördüğüm ilk ay hamile kaldım..darısı sana inşallah sonrada bana tekrardan inşallah...

İnşallah canım, içimde müthiş bi heyecan ve korku var nelerle karşılaşıcam ne olacak diye. doktor stres yapma üzülmek yok çok etkiliyor dedi ama ne mümkün.
Şanslısın senin ilk bebiş bekletmemiş seni umarım ikinciside biran önce gelir. Doktor benden 4-5 ay kadar bir süre istedi bakalım hayırlısı söylenenleri uygulamaktan başka bişey gelmiyor elden...

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
polikistik over hastasıyım dün öğrendim. adet düzensizliği ve kilo alımı var ve bir senedir çocuk istememize rağmen hamile kalamıyorum. böyle bir hastalığı olan ve hamiş kalabilen arkadaşlar var mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ben de senelerdir polikistik over hastasıyım...
3 sene önce kadar bu böyle olmayacak nereye kadar ilaç kullanacağım dedim ve diyete başladım...
20 kilonun üzerinde verdim, ilacı korkarak bıraktım acaba kendiliğinden düzene girer mi diye vee mutlu son, artık herşey yolunda -kop
Kesinlikle ilk adımı kilo vermekle atın arkadaşım...
İnşallah gerisi gelir...
Polikistik over mekanizmasını vücuttan tamamen kaldırmak malesef mümkün değil ancak kontrol altında tutulabiliyor, şuan benim yaptığım gibi...

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
Ben de senelerdir polikistik over hastasıyım...
3 sene önce kadar bu böyle olmayacak nereye kadar ilaç kullanacağım dedim ve diyete başladım...
20 kilonun üzerinde verdim, ilacı korkarak bıraktım acaba kendiliğinden düzene girer mi diye vee mutlu son, artık herşey yolunda -kop
Kesinlikle ilk adımı kilo vermekle atın arkadaşım...
İnşallah gerisi gelir...
Polikistik over mekanizmasını vücuttan tamamen kaldırmak malesef mümkün değil ancak kontrol altında tutulabiliyor, şuan benim yaptığım gibi...

Sizde ilaçlar işe yaramadı mı? Birde bebek sahibi olabildin mi?
Çok iyi vermişsin 20 kiloyu bende 3 gündür diyet yapıyorum uzun bir süre yapıcam sanırım.Sadece sabır sabır sabır...

raebzeh

Yeni Üye
Tepki
3
İnşallah canım, içimde müthiş bi heyecan ve korku var nelerle karşılaşıcam ne olacak diye. doktor stres yapma üzülmek yok çok etkiliyor dedi ama ne mümkün.
Şanslısın senin ilk bebiş bekletmemiş seni umarım ikinciside biran önce gelir. Doktor benden 4-5 ay kadar bir süre istedi bakalım hayırlısı söylenenleri uygulamaktan başka bişey gelmiyor elden...

bencede fazla takma canım..stres bu yumurtaların baş düşmanı..bizede dr um hemen beklemeyin hamileliği dedi..uzunda sürebilir kendini hazırlayın bu düşünceye demişti..ama dualarla geldi kızım şükürler olsun..ikinci beni daha çok uğraştırıyo.birde üstüne üstlük 4 aydır gittiğim dr rahmin ters dönmüş dedi beni daha da üzdü..ama Rabbimden hayırlısını istiyorum..inşallah sanada dua edecem canım..inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız..başka bi sitede tanıştığım senin gibi bi arkadaş vardı..benimle aynı sene evliydi onunda yoktu tedaviler aşılamalar falan olmadı 4 sene bu sene kendiliğinden geldi bebişi ekimin 20 sinde doğumu..hamile kaldığı ay lekelenmesi oldu adet gibi zorlamalarımızla test yapmıştı..şimdi bi oğlu olacak..şimdi sıra sende inşallah senden de güzel haberler alıcama eminim canım benim..

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Sizde ilaçlar işe yaramadı mı? Birde bebek sahibi olabildin mi?
Çok iyi vermişsin 20 kiloyu bende 3 gündür diyet yapıyorum uzun bir süre yapıcam sanırım.Sadece sabır sabır sabır...

Ben henüz evli değilim canım...
Evlenmeden kurtulmak istedim kistlerden, bakalım Rabbim ne gösterecek...
Öncelikle kilodan başlarsan aklında soru işareti kalmamış olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar