Çok sevindim arkadaş için Allah kimseyi sınamasın bununla çok kötü bişey...Rabbim isteyen herkese verir inş iyi dileklerin için çok teşekkürler bende hepimiz için dua ediyorum düne kadar daha karamsardım ama şimdi daha umutluyum sağol canım :teselli:bencede fazla takma canım..stres bu yumurtaların baş düşmanı..bizede dr um hemen beklemeyin hamileliği dedi..uzunda sürebilir kendini hazırlayın bu düşünceye demişti..ama dualarla geldi kızım şükürler olsun..ikinci beni daha çok uğraştırıyo.birde üstüne üstlük 4 aydır gittiğim dr rahmin ters dönmüş dedi beni daha da üzdü..ama Rabbimden hayırlısını istiyorum..inşallah sanada dua edecem canım..inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız..başka bi sitede tanıştığım senin gibi bi arkadaş vardı..benimle aynı sene evliydi onunda yoktu tedaviler aşılamalar falan olmadı 4 sene bu sene kendiliğinden geldi bebişi ekimin 20 sinde doğumu..hamile kaldığı ay lekelenmesi oldu adet gibi zorlamalarımızla test yapmıştı..şimdi bi oğlu olacak..şimdi sıra sende inşallah senden de güzel haberler alıcama eminim canım benim..