Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
bencede fazla takma canım..stres bu yumurtaların baş düşmanı..bizede dr um hemen beklemeyin hamileliği dedi..uzunda sürebilir kendini hazırlayın bu düşünceye demişti..ama dualarla geldi kızım şükürler olsun..ikinci beni daha çok uğraştırıyo.birde üstüne üstlük 4 aydır gittiğim dr rahmin ters dönmüş dedi beni daha da üzdü..ama Rabbimden hayırlısını istiyorum..inşallah sanada dua edecem canım..inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız..başka bi sitede tanıştığım senin gibi bi arkadaş vardı..benimle aynı sene evliydi onunda yoktu tedaviler aşılamalar falan olmadı 4 sene bu sene kendiliğinden geldi bebişi ekimin 20 sinde doğumu..hamile kaldığı ay lekelenmesi oldu adet gibi zorlamalarımızla test yapmıştı..şimdi bi oğlu olacak..şimdi sıra sende inşallah senden de güzel haberler alıcama eminim canım benim..
Çok sevindim arkadaş için Allah kimseyi sınamasın bununla çok kötü bişey...Rabbim isteyen herkese verir inş iyi dileklerin için çok teşekkürler bende hepimiz için dua ediyorum düne kadar daha karamsardım ama şimdi daha umutluyum sağol canım :teselli:

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
Ben henüz evli değilim canım...
Evlenmeden kurtulmak istedim kistlerden, bakalım Rabbim ne gösterecek...
Öncelikle kilodan başlarsan aklında soru işareti kalmamış olur...

Çok iyi düşünmüşsün evlenince daha çok sorun oluyor sanki.
Dediğin gibi önce kilodan başlamalıyım,bir yerde okumuştum kilomuzun %5 ini verdikten sonra adet kendiliğinden bile düzene girebilirmiş (ne kadar doğru bilmem gerçi).

OP
scapulas

scapulas

Yeni Üye
Tepki
11
Kızlar, 15 gün önce pko olduğumu öğrenmiştim doktor vajinal ultrasonla baktı yumurtalıklara sonra farlutal verdi ilaç bittikten sonra 10 gün içinde hastalanırsın dedi ama ben henüz hastalanmadım.
Ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor hamiş olabilme ihtimalim var mı sizce? Ama olsaydı doktor muayene sırasında görürdü dimi?

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Kızlar, 15 gün önce pko olduğumu öğrenmiştim doktor vajinal ultrasonla baktı yumurtalıklara sonra farlutal verdi ilaç bittikten sonra 10 gün içinde hastalanırsın dedi ama ben henüz hastalanmadım.
Ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor hamiş olabilme ihtimalim var mı sizce? Ama olsaydı doktor muayene sırasında görürdü dimi?

geçmiş olsun inşallah bir önce tedavin sonuç verir ve mutlu sona erişirsin:)
aynı rahatsızlık ben de de var ama benim allahtan iki kızım olduktan sonra çıktı piyasaya:)önce adet düzensizliği ve sancılar ,çenemde tüylenmeler,bel kısmında kalınlaşma...aynı ilacı bende kullandım iki kez birinde fayda etti ,sonrakinde fayda etmedi ...ilacın yan etkisi göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet,ayrıca hamilelik benzeri yakınmalar...tekrar geçmiş olsun,acil şifalar:gulegule:

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
kızlar doktor bana ilk tedaviye diane35 le başladı ve çok şiddetli baş ağrısı yaptığı için bıuraktırmak zorunda kaldı ilaç yaramamış dedi
daha sonra orgametril diye bi hormon ilaco vardı 1 haftadır hergün onu kullanıyorum acaba bu ilaçla kistlerim erirmi ve bu polikistik bende sivilce ve cildimde çok yağlanma yapıyor
bu kullandığım hormon ilacıymış cildimin yağlı olmasını ve sivilcelenmeyi önlermi
ayrıca gğüs ucumdada kıl var bunları koparıyımmı :mendil:

G

guzelcem

Misafir
YÜCE ALLAHIM şifa versin derdi veren RABBİM dermanınıda verir, sabırlı olun canlarım.....

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
pco hastası arkadaşlar gebelik istiyorsanız bol bol hurma yiyin yumurtalıklara çok iyi geliyor. çok zor ve uzun bir süreç ama önce doktorunuzu çok iyi seçmeniz lazım. pcoda gebelik tedavisi için çok sıkı bir doktor kontrolü gerekli. her ay adetinizin 2 yada 3. günü, muhtemel yumurtlama tarihinizin olduğu günlerde de hormon tahlili ve vaginal ultrasonla takip yapılmalı. gebelik için vereceği ilaçlar bu değerlerle örtüşmeli. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bebişler nasip etsin.

swett_dreams

Aktif Üye
Tepki
117
bende aynı dertten muzdarip cnm aynı şelikde doktorum kilo verdiğimde herşeyin düzeleceğini söyledi. başka çaremiz yok sanırım :dertli:

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
valla ben kurtuldum cokk sükürrr ama yine baslamıycagı anlamına gelmez
o süre içersinde sıksık kuru incir ve fındık yedim
yan etki olarak kilo kıl vs. yapmadı sadece yüzümde bayag sivilce çıkardı bu pko illeti
şimdide izlerini tedavi için ugras offff :ates:

bedia55

Yeni Üye
Tepki
1
merhabalar
ben pkoluyum 7 yıllık evliyim 2009da hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim doğumdan sonra pkolu olduğumu öğrendim kilo doktorların bahanesi ben normal kilodayım ama çocuğum olmuyor :(

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
Çok geçmiş olsun canım peki bu hastalık nasıl cıkıyor ki birde hamilelige hazırlık dönemindemi çıkıyor :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar