ptt uygun oluyor :dusun:
Ben yasine kargo yollamıştım bingöl'e 5tl gitmişti :dusun:
O zaman ilk fırsatta sana özelden yazacağım şekerümmmm
ptt uygun oluyor :dusun:
Ben yasine kargo yollamıştım bingöl'e 5tl gitmişti :dusun:
Yaparım tabiki hatta cok beyendiysen snenin olsunBundan bende istiyom yaparsın dimi gaynanana bidene
Yaparım tabiki hatta cok beyendiysen snenin olsun
Çok kocaman teşekkür ediyorum begenmene pek sevindimmmŞaka bir yana cidden cok begendim çok hoş olmuş eline emeğine sağlık
Punch ignesi var.
mor olanı kullanıyorum.
ipim benim yabalı simlilerden
havlu kendinden desenli genelde fiestalar en iyisi yaparken ip atma yapmıyor havlu cektirmesi olmuyor.
Ama düz havlularada kendin desen cizip yapabilirsin ama ilk desenliyle basla derim sahim ögrenene kadar @kedijik 'im cizmelinin iplerinden kullanıyor. :confetti:
:halaşupunchişiniçözemeyenbeceriksiznksmilisi: Kız ben hala yapamadım ya şunu gıcık oldumYa o kadar istedim bir türlü yapamadım ya ben bu işi ağlıycam şimdi Yapıyorum yapıyorum sökülüyor tekniğini bir türlü çözemedim gitti beceriksiz nk
Haha bim’e mi ne geliyor galiba ignesi falan gördüm aktüelde ayy bacım bende yapmıyorumki valla malzemeleri varda taşınırken nereye koydum hatırlamıyorum bulursam ilk fırsatta video çekerim olmadı:halaşupunchişiniçözemeyenbeceriksiznksmilisi: Kız ben hala yapamadım ya şunu gıcık oldum