Radyo Yayın Akışı ve Dj'lerimiz

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
vwudg.gif

im_real.gif
Realplayer ile dinle
im_winmp.gif
Mediaplayer ile dinle
im_qt.gif
Quicktime ile dinle

Winamp anasayfada

vxjwj.gif

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
benim sorum olacak önceden forma giriş yaptığımda ana sayfada radyoda yayın var yada yok belli olurdu şimdilerde ise radyoyla alakalı bişey göremiyorum

formda bazı değişiklikler oldu bende radyo yayını kaldırıldı sandım bu konuyu görünce burdan sormak istedim
sorun bendenmi kaynaklanıyor yoksa ana sayfada radyo yayını ile ilgili bir görsel yok mu
radyoyu açabilmem için hep burda ki konuyamı gelip dinlemek istediğim yerden açayım
:findikim:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
benim sorum olacak önceden forma giriş yaptığımda ana sayfada radyoda yayın var yada yok belli olurdu şimdilerde ise radyoyla alakalı bişey göremiyorum

formda bazı değişiklikler oldu bende radyo yayını kaldırıldı sandım bu konuyu görünce burdan sormak istedim
sorun bendenmi kaynaklanıyor yoksa ana sayfada radyo yayını ile ilgili bir görsel yok mu
radyoyu açabilmem için hep burda ki konuyamı gelip dinlemek istediğim yerden açayım
:findikim:

Merhaba iki farklı tarayıcıdan baktım bende gözüküyor. Aynı sorun Teyzos'ta da olmuştu sanırım nedenine bir bakmak lazım

Radyoda yayın yok yazan yer sizde gözükmüyor değil mi?
kluvqxuq.jpg

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
tumblr_mw6iuwwcah1sez3glo1_.gif

Radyolar açıldı mı bayanlar ? Tazecik Dj iniz Sizlerleee :cilgindans: :sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar